Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

Hurá!!! Vymazala jsem celou historii a hra se rozběhla. Takže přece jenom návod ke zlepšení. Zprvu jsem si na to netroufla, ale fakt to funguje. Díky *JÁ*

2. Ahoj kubidanka
    moc mě těší, že jsi spokojená a že se ti podařilo problém zvládnout. A také děkuji za to, že jsi si našla čas a napsala o tvém úspěchu. Snad to povzbudí i ostatní, kteří mají stejný problém.
    Přeji hodně štěstí při farmaření ♥

3. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte kto mi poradi ako sa zbavim tej reklamy po prihlaseni dakujem peknu hru

bill tohle ocenil(a).
  4. Ahoj atriadk. zkusím ti poradit *JÁ*
    reklamy se přestanou objevovat po prvním nákupu za reálné peníze.
    Hodně štěstí

5. tesi

tesi Pisálek fóra

Z nějakého důvodu mi nechodí pošta i když je pro mě odeslána,neví někdo proč? Díky iljas

mariasinger tohle ocenil(a).
  6. tesi

tesi Pisálek fóra

Nechodí mi pošta,přátelé mi píšou a žádná pošta mi nechodí.Nemusím něco aktivovat? Děkuji iljas

7. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

Ahojte ....... čo sa deje????? Na farme sa nedá pracovať, po každom kliknutí prejde 8 sekúnd, aby sa mi ukázalo čo chcem robiť!!!! Nedá sa takto fungovať!!!! Brrrrrrrr :-(

8. Ahoj tesi
    problém může způsobit to, že v systém se vyskytl stejný nick. Zde na fóru bohužel tvůj problém nelze vyřešit a budeš se muset obrátit na herní podporu. Použij tento odkaz (klikni) -> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problémů.
    Ahoj Mel161
    vysvětlení je v příspěvku kolegy moderátora Pezta o pár příspěvků nad tvým. Jsou v něm rady jak se zařídit. Křičením se určitě nic nevyřeší a uznáš, že to není zrovna slušný způsob komunikace, že?
    Zde (klikni) -> problémy s Flash Playerem

Naposledy upraveno moderátorem: 13/3/16
  9. Ahoj tesi
    odpověď máš ve vlákně, kde jsi se ptal dříve.
    Odpověď - klikni -> ZDE

10. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

počítač jsem pročistil,hra šla asi 4hodiny normálně,a pak to začlo znovu,hlavně,když sklízíte bez kombajnu,ptal jsem se známých farmářú a jsou na tom stejně,

11. Ahoj kupahnojepracicest
    ano, mnoho hráčů hlásí stejné problém. Podrobné vysvětlení a rady uvedl kolega moderátor Pezt ve svém příspěvku. Prosím nahlédni (klikni) -> ZDE
    Další příspěvky týkající se zpomalení hry jsou uvedené v sekci Technické a platební dotazy > vlákno zpomalenie hry
    Přeji úspěšné vyřešení

12. t.karlos

t.karlos Zelenáč fóra

dobry den ,kde najdu na baha maté

13. Ahoj t.karlos
    maté je plod stromu (klikni) pro podrobný popis - "cesmína paraguayská". Aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 8. místnosti Starověkého opičího chrámu.
    Po aktivaci runy stromu, lze plod koupit na trhu
    Hodně štěsti pří farmaření

14. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Prosím o radu. Dá se farmerama hrát na tabletu? Pokud ano, jaký je třeba program?

15. Ahoj zdenkaamirek10
    ano, Farmerama se na tabletu hrát dá. Nicméně tento tvůj dotaz prosím směřuj do sekce Technické a platební dotazy ke kolegovi Peztovi.
    Hodně štěstí

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Moc děkuji za odpověď a omlouvám se.

Iwuska tohle ocenil(a).
  17. honzi

honzi Komisař fóra

Jelikož jsem nenašel jiné vhodné místo pro nahlášení chyby, hodím to sem:
    http://prnt.sc/af90ov
    Tropické BZ na hlavní farmě? WTF?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Ahojky ve spolek...dodělala jsem teď úkol pandořina skřínka a s tím i získala novou řadu na magickém stonku,akorát nevím co do něj vložit...poradí mi někdo??...děkuji

20. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahoj fiorelino můžeš tam vložit jakékoliv dekorace velikost 2*1 , které máš ve svém inventáři .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.