Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hullk1

hullk1 Stálice fóra

hnojivo ma málo efektu dévé jenom 1 minutu

2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj stále se mi seká farma má to ještě měkdo nebo jenom já děkuji

kubidanka tohle ocenil(a).
  3. matahari1989

matahari1989 Pisálek fóra

Já to mám taky. Trvá to už 3 dny.

4. michi70.

michi70. Zelenáč fóra

Ahoj,
    plním úkol speciální donáška a ze sklizně stromů mi vypadne jenom 1 nebo 2 větvičky.Ráda bych věděla,čím to asi je!!!!Můžete mi poradit?????

5. renik10

renik10 Pisálek fóra

me se taky seka a mam i problemy s odesilanim darku

6. dabelsro

dabelsro Zelenáč fóra

ja to mam take, jsem si myslel ze je to mym pc, ale neni je to farmou. poradi nam nekdo

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kupahnojepracicest, renegaderro, kubidanka, babicka38, matahari1989, renik10 a dabelsro

Problém bude zřejmě, z novou verzí Flash playeru, která se objevila tento týden a to verze 21.0.0.182. Způsobuje nadměrné vytížení procesoru. Osobně žádné problémy nepociťuji, samozřejmě to záleží od výkonu vašich PC a kolik toho máte spuštěno souběžně z hrou Farmerama, je tedy dobré omezit další spuštěné programy, zároveň dobré pročištění prohlížeče které používáte a samozřejmě pročištění PC, kdo používá Google chrome a Opera vyčištění FP přes webové rozhraní. Jak na to najdete v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Kdo nemá nastavenou automatickou aktualizaci FP doporučuji zůstat u starší verze.
    Musíme doufat že společnost Adobe zareaguje rychle a brzy vyjde nová aktualizace.

Ahoj hullk1

Trošku nerozumím tvému příspěvku nevím na co se ptáš, pokud na účinnost hnoje tak ta je 5% z runou na stromě moudrosti + 5% tedy dohromady 10% samozřejmě u každé plodiny bude výsledný čas jiný kvůli její délce zrání

Ahoj michi70.

Neuvádíš kolik stromů a jaké ty stromy máš , pokud máš na ploše 10 jabloní nemůžeš čekat že ti vypadne 10 větviček, chce to stromy které mají dlouhou dobu růstu, např. 20 hodin a co dávají nejvíce BZ popřípadě TBZ.

Hezkou hru přeji

dabelsro tohle ocenil(a).
  8. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Ahoj, také se mi od včerejšího dne seká farma a hra je strašně pomalá. Vyčištění je v pořádku a počítač jinak
    funguje bez problému. Teď mi trvalo jednu hodinu než jsem sklidila tři plochy.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matýsek1991

Myslím, že jsem problém vysvětlil v příspěvku nad tvým, zde není diskuse.

Hezkou hru přeji

10. iwaanaa

iwaanaa Zelenáč fóra

• Off topic Toto vlákno je určeno ke kladení dotazů, pro diskusi prosím využij vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    také mám problémy,nejde mě přejít z jedné louky na druhou,odesílání dárků atd. jako ostatní zde

11. Ahoj iwaanaa
    tak se prosím řiď radami, které zde uvedl (klikni) -> kolega Pezt.
    Hodně štěstí

12. dině601

dině601 Pisálek fóra

• SPAM - citace bez vlastního obsahu (dotazu) je považována za spam. Navíc, dotaz byl již zodpovězen. *JÁ*

13. dině601

dině601 Pisálek fóra

Dobrý den, patřím k těm hráčům , kterým farma nejede tak, jak má. Desítky i stovky hráčů má problém, který ve většině případů neumí odstranit. Vy víte čím to je a je to ve vaší moci odstranit problém. Proč ty lidi necháte se v tom topit? Všichni postižení hledají, restartují, buší do PC a pod.. Jestliže je problém ve Flash Player , proč ho používáte ? Je to pro vás jednodušší, že ? Prosím za sebe i za další " farmáře " o trochu pomoci. Jsou lidé, kterým nezbude nic jiného než zavolat opraváře. Díky za pochopení a za pomoc, dině601 - id 43007983

wallik1968 a kubidanka tohle ocenili.
  14. daled

daled Pisálek fóra

Zdravím,
    rád bych si dokončil komic 2 ale nevím jak získat filmy na foto?

15. Ahoj dině601
    určitě ne každý je počítačový mág. nicméně technická FAQ a zvláště návod na vyčištění dat Flash Playera a PC je popsán dost srozumitelně a to i pro laika. Stačí si návody přečíst a držet se jich krok po kroku. I s minimálními uživatelskými znalostmi práce s PC je to zvládnutelné.
    A proč hra používá Flash Playera? Inu proto, že pro něj byla naprogramována
    Přeji hodně štěstí při farmaření a údržbě PC.

Ahoj daled
    filmy získáš jako odměnu za dodané požadované položky do úkolu. Filmy pak musíš ve mlýně semlít na fotografie a ty dodáš do úkolu.
    Hodně štěstí

16. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte da sa kupit vonavy strom nikde som ho nenasla dakujem peknu hru

17. Ahoj atriadk
    bohužel vonící strom můžeš získat z "Tajemných sazenic" a nebo se dá sehnat při akci "Obchoduj a daruj". Plod vonícího stromu - parfém se dá koupit na trhu v záložce "produkty"
    Popis (klikni) -> vonící strom
    popis:
    Tajemné sazeničky a podivuhodné stromy

18. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

Pěkné nedělní ráno všem, kteří se už třetí den čertí u pomalé hry. Dnes jsem opět s nadějí vstoupila na farmu, ale opět mrzne. Nemít v této situaci pomocníky (kteří jakž takž pomohou) vysedím u PC velikonoční vejce:) Zítra budu bez pomocníků, takže podle toho co jsem se dověděla, už nám nepomůže vůbec nikdo.

19. bill

bill Pilný autor

ahojte a peknu hru chcem sa opytat da sa niekde zohnat super obrovsky strom dakujem

atriadk tohle ocenil(a).
  20. Ahoj bill
    bohužel, nedá. Bylo jej možno získat při akci "Šlechtění stromů".
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.