Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bill

bill Pilný autor

• Off topic - toto vlákno je určeno k dotazům. Pro diskusi využívej vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    ja som 85lvl a cakam roky

atriadk tohle ocenil(a).
  2. bill

bill Pilný autor

ahoj *JA* omluvam sa to bolo omylom

atriadk tohle ocenil(a).
  3. smakoun

smakoun Pisálek fóra

Ahoj vyhrala sem v kole štěsti Pštrosi farmu žlutou a nejde mi nikam umystit prosim poradte proč dik

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smakoun

Jedná se o žlutý upgrade, potřebuješ k tomu tedy základní výrobnu Pštrosí farmy, kterou nejprve položíš na plochu a na ní umístíš tento žlutý upgrade. Pokud základní Pštrosí farmu nemáš můžeš si ji postavit v dílně ve městě.

Hezkou hru přeji

5. smakoun

smakoun Pisálek fóra

děkuji

pezt tohle ocenil(a).
  6. .-Cedrik-.

.-Cedrik-. Zelenáč fóra

Zdravím, mám problémy s rychlostí farmy, internet mi běží dostatečně rychle, ale jakmile otevřu další okno(např. mlýn) hra se sekne a trvá minimálně 10vteřin neř můžu kliknout znovu. Chtěla jsem se zeptat, proběhly snad nějaké aktualizace?? Jsem zoufalá, prosím o pomoc. Děkuji.

7. pezt

Ahoj .-Cedrik-.

Nevím jaký používáš prohlížeč a jakou máš verzi Flash playeru.
    Problém může způsobovat poslední verze Flash playeru 21.0.0.182, která vyšla tento týden a nadměrně zatěžuje procesor
    Doporučil bych častější restartování hry a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry, pokud používáš prohlížeč Google chrome tak pročištění Flash playeru přes webové rozhraní
    Mohlo by to pomoci, musíme vydržet dokud firma Adobe tento problém v příští verzi neopraví.
    Příště takové dotazy prosím do vlákna Technické a platební dotazy

Hezkou hru přeji

8. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Šlachtím zvieratá. Ráno som dala zopár vyšlachtiť a z deviatich mi ukázalo len jeden výsledok šlachtenia. Ostatné sa mi nedajú odklikať. Aj som sa odhlásila a prihlásila len po pár hodinách a nepomohlo. Mám už 16 zvieratiek vyšlachtených a neviem výsledok stále sú len pripravené

9. pezt

Ahoj janinka165

U mě funguje vše v pořádku, pokud jsi hru restartovala, ještě bych doporučil vyzkoušet jiný prohlížeč. Nevím jaký prohlížeč používáš, pokud je to Google chrome, bylo by dobré vyčištění flash playeru udělat přes webové rozhraní
    Samozřejmě neuškodí udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Teď jsem zkoušel sklidit ručně 10 šlechtění a naprosto normálně se všechny zobrazily.

Hezkou hru přeji

10. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Chodím cez operu a doteraz nebol problém.Stále mi to nejde.

11. pezt

janinka165

Proto jsem ti psal ať vyzkoušíš jiný prohlížeč např. Firefox nebo CometBird.

12. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Tie by som musela stiahnuť a nechcem tu mať zas viac prehliadačov. Teraz som na google chrome a ten som doteraz nepoužívala . Stále chodím cez operu. A aj tu ich nemôžem odklikať. Podarilo sa mi len jedno zvieratko ostatné nie. Vrátila som sa znova na operu a konečne to už ide

Naposledy upraveno: 12/3/16
  13. .-Cedrik-.

.-Cedrik-. Zelenáč fóra

Děkuji moc, pomohlo to, a zároveň se omlouvám za špatně zvolené vlákno, ale byla jsem ráda, že jsem se dostala alespoň někam:)

14. pezt

janinka165

Opera a Google jsou si dost podobné pracují na stejném systému, proto je důležité pročištění flash playeru přes webové rozhraní
    Samozřejmě rozumím, že třeba nechceš mít nainstalovaných více prohlížečů, ale za vyzkoušení nic nedáš a můžeš jej potom následně odinstalovat, osobně mám ve svém NTB 6 prohlížečů a nevidím v tom problém, nastavím si který chci mít výchozí a ostatní používám jak potřebuji.

.-Cedrik-.

Není zač hlavně že to pomohlo

15. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Prečistila som flash player. Prihlásila som sa do hry a dalo sa mi odklikať všetko. Znova som dala do domčeka nové zvieratá a problém je ten istý raz som odklikla jedno zvieratko a potom aj po obnovení sa mi nedá odklikať ďalšie zvieratá. Večer skúsim nainštalovať Firefox Tak že po každom obnovení môžem odklikať jedno zviera a niekedy mi to dá bonus až dve zvieratá odklikané

Naposledy upraveno: 12/3/16
  16. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

nevím,kam směřovat mou připomínku,co začal babyboom mi nejde sklízet,hra se mi seká,zvířata krmím na několikrát,děkuji

kubidanka tohle ocenil(a).
  17. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

• Citace bez vlastního obsahu, se považuje za spam, pezt

mariasinger tohle ocenil(a).
  18. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Už přes asi tři hodiny se mi neukazují farmářké úkoly!!! Už několikrát jsem se odhlásil a přihlásil vypnul zapnul internet a pořád nic!!! Bylo by dobrý s tím něco udělat!!!

19. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

Od včerejška mám problémy se zpomalením hry. Používám Firefox, nikdy se to tak často nesekalo. Zkoušela jsem restart a všechno možné, bez výsledku. Myslím, že už si někdo stěžoval na totéž.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.