Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    musím chca nechca vznést tady dotaz, kolegové důchodci s tím zkušenost nemají nebo neodpovídají.
    Problém: zjistila jsem, že v okamžiku kdy RT začne aktualizaci nějaké akce - dnes (ohláášení BB) od cca12.00 začalo zlobit a zpomalilo se načítání hry, časově prodleva 4-5 sekund od kliknutí, větrník na mlýně se otočí o 180°,pauza a otočka, to samé na kole štěstí, prostě celá hra zpomalená. Byl u mne nedávno IT, pročistil, ale jak říkal jen preventivně, u mě problém neshledal

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Viky007

Já teda v tom, že vyjde oznámeni o akci, která začíná až za 30 hod., nevidím žádnou souvislost, u mě osobně žádný problém nezaznamenávám, zasekávání kola jak mlýnu tak kola štěstí žádné nepozoruji. Spíše bych to viděl na delší dobu spuštěnou hru, a tudíž dochází k většímu zatížení flash playeru a hra se může jevit jako zpomalená a třeba se i zasekávat. Doporučuji tedy hru v průběhu dne restartovat pokud ji máš tedy delší dobu otevřenou.

Hezkou hru přeji

3. vessta812

vessta812 Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz ,stále dělám na baharamně slony a ve stodole nemám ani jednoho, jak je to možné? Mám nasazené dva výběhy kde teda jsou ty sloni? Když ve stodole nejsou? Dík za odpověď

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vessta812

A nemáš také na bahamaramě umístěnou Výrobnu arašídového másla, která potřebuje k nakrmení mimo jednoho krmiva také 2 slony, tím by se vysvětlilo to, že ti sloni ve stodole nepřibývají.

Hezkou hru přeji

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Petz, díky, zkusím to:)

6. makynka

makynka Rádoby autor

Ahoj, prosila bych o radu: na kole štěstí jsem vyhrála pouze kombajn na 6 hodin, vše jsem sklidila až na stonky v nebi, tady mi aktivace kombajnu stonky nesklidila, jedná se nějaké omezení nebo pravidlo? Děkuji za odpověĎ

7. Ahoj makynka
    pokud sis na Kole štěstí vytočila pouze kombajn, tak bohužel pro nebe neplatí. Výhra by musela obsahovat všechny pomocníky (nebo kupon) pak by byl funkční i pomocník pro sklízení Nebe.
    Přeji hodně štěstí

8. janar53

janar53 Perspektivní autor

Prosím o radu, jak se dá zrušit herní účet?

Děkuji

Naposledy upraveno: 11/3/16
  9. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj,
    projížděla jsem si řemeslné produkty a u každého je napsáno, kde se dá využít. U některých produktů alchymisty je uvedeno jen "divoká louka", u většiny ostatních je "hlavní farma". Co je hlavní louka vím, ale co obsahuje hlavní farma? Myslí se tim všechny dostupné plochy k pěstování (kromě ostrova a parku)?? Některé produkty jsou určeny např. jen pro tropickou oblast (třeba ananasové pečivo), přesto je u nich uvedeno "hlavní farma"....co tedy spadá do "hlavní farmy"??????

bill tohle ocenil(a).
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj janar53,

herní účet se zrušit nedá, zanikne sám asi po půl roce nepoužívání. Důležité je, aby neměl stejnou registrační adresu jako jiný herní účet.

Ahoj anvan,

chyba se špatným popisem v tooltipech u řemeslných produktů je nahlášena a je v řešení. Viz. tento příspěvek.

11. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, mám řemeslo marmeládníka jak jde získat 2 řemeslo zdarma?Děkuji za odpověď

12. Ahoj Dorča34
    druhé řemeslo (licenci na parcelu) můžeš získat u Renza na jarmarku. Třetí řemeslo získáš zdarma, až obě předchozí vypracuješ na III. stupeň.
    Podrobný popis: (klikni) -> Řemeslnická čtvrť
    Hodně štěstí

13. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, dá se získat druhé řemeslo zdarma? děkuji za odpověď

14. Ahoj Dorča34
    není třeba ptát se dvakrát v různých vláknech, na tvůj dotaz jsem ti již odpověděla v tvém prvním dotazu (klikni) -> "Dotazy - farma"

15. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Som mentorka a veľmi ma mrzí, že začnú hrať Farmeramu len do 3 lvl a potom nič. Chcela by som sa spýtať dokedy sú taký červený na hracej ploche? Ja viem, že je dobré ked je veľa hráčov ale ked je niekto červený 2mes. je pravdepodobné,že už nebude hrať. Ja mu posielam darčeky a nič nedostávam.Na začiatku mu radím čo a ako má robiť a nedostávam žiadnu odpoved. Pýtam sa čo sme to za ľudia?

16. Ahoj Drevulka
    bohužel, na filozofickou otázku "Co jsem to za lidi" ti neodpovím, je to mimo rámec dotazů pro Farmeramu.
    Každý mentor má možnost svého žáčka opustit. Stejnou šanci mají i kuřecí žáčci. Jestliže máš kuře, které je neaktivní, nekomunikuje možná bude nejjednodušší použít tlačítko "Opustit žáčka"

Přeji šikovná a pracovitá kuřátka.

17. webmarian

webmarian Rádoby autor

Zdravíčko. Pri všetkých produktoch "Spotrebný tovar" určených pre jednotlivé bonusové sloty sa zobrazuje:
    "Platí len pre oblasť: Hlavná farma"
    Nie je to náhodou chyba?

18. Kerowski

Kerowski Pisálek fóra

Ahoj, jsem na farmě 78 level, čekám od začátku ledna. Opustit systém mi taky nejde, pořád mi to jen píše, že mám čekat.. Je někde chyba?

19. Ahoj Kerowski
    předpokládám správně, že se tvůj dotaz týká mentorství? Pokud ano a ptáš se na to, kdy se mentorem staneš, je odpověď - až tě systém vybere. Mnoho hráčů čekalo i několik měsíců, takže prosím o trpělivost.
    Hodně štěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.