Určeno k archivaci - 6/2017 Dotazy nováčků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem coneznam, 31/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coneznam

coneznam Osvícený autor

Pokud nemám recepty z akcí, musím si je koupit za floreny nebo se recepty mohou zopakovat v některé z příštích akcí?

2. ***Určeno k archivaci***

3. opicevpeci20

opicevpeci20 Zelenáč fóra

Ahoj, jen se optám - lze změnit email zadaný při registraci? Já na starý mail nemohu, ale chtěla bych dát můj současný. Takže jednak nevím, jak mail změnit a jednak nemohu na starém nic potvrdit, protože se tam nedostanu. Jde to i tak? Dík

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj opicevpeci20

Nevím z jakého důvodu nemůžeš na starý email, ale některé domény mají možnost obnovení již zrušené emailové schránky.
    Pokud nelze takto, jediná možnost je kontaktovat herní podporu a ta by za jistých okolností mohla pomoci, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

5. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ahoj, dosáhl jsem na bahamě na langsat, mám jeden i XXl, ale najde mi přiložit na základní strom, hru jsem zkoušel i aktualizovat, grafika ukazuje, že by tam měl jít přidat, ale nejde, víte někdo čím je to způsobeno?

6. Ahoj malanek70
    s největší pravděpodobností jde o strom, který jsi získal z Renzova jarmarku, tento strom je potřeba dát přímo na plochu, není možné jej dávat na základní strom, protože ho už obsahuje.

malanek70 tohle ocenil(a).
  7. malanek70

malanek70 Expert fóra

*JÁ* Děkuji, máš pravdu ;)

8. malanek70
    není zač. rádo se stalo :)

malanek70 tohle ocenil(a).
  9. babča1945

babča1945 Pisálek fóra

babča1945 v družstvu se mi objevil totem tiki, kde ho splaším,nějak mi to ušlo.děkuji.babča1945

10. pezt

11. babča1945

babča1945 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit, děkuji pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

děkuji.babča1945

12. pezt

babča1945

Není zač ;)

Příště prosím bez zbytečné citace pokud reaguješ na příspěvek přímo pod ním, stačí pouze oslovit.

13. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

prosím porattemi jak se dostanu do zákaznického centra byla jsem potrestaná a nevím za co a tet se nemohu dostat do hry i když trest mám za sebou děkuji

14. pezt

Ahoj zdenickanecesana

Momentálně, mají někteří hráči problém s přihlášením do hry, takže tvůj problém nemusí souviset z nějakým trestem. pokud potřebuješ kontaktovat herní podporu, tak takto Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

15. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

děkuji moc

16. pezt

17. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

k čemu slouží farmářské mince?

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj nejlepsichovatel07
    Farmářské mince se dají uplatnit v RAMAobchodě - najdeš ho v levé liště > ikona "červený nákupní košík" > ikona RAMAobchod
    Podrobněji ve FAQ - (klikni)-> RAMAobchod
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. klásek48

klásek48 Zelenáč fóra

Dobrý den, od začátku mě při přihlašování pronásleduje nechtěná reklama. Na reklamu v TV reaguji vypnutím přijímače, to samé asi udělám i na farmě. Chtěl jsem se pobavit, ne rozčílit. Děkuji, klásek48

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.