Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matička3

matička3 Perspektivní autor

díky, už jsem to vyzkoušela v praxi, tak ráno znova spapkat.A kde prosím najdu ten přehled?dívám se vždy na trh, ale je to pro mě zdlouhavé. Díky a hezkou hru

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hledala jsem, nenašla jsem, tak píšu sem. Když si zadám náhled před odesláním příspěvku, napíše mi systém, že stránka neexistuje. Takže napíšu příspěvek znovu, pro jistotu zkopíruji, dám náhled a totéž...
    Je chyba na mé židli?

4. pezt

Ahoj Y_n_O

Předpokládám že používáš Google chrome a asi máš nový upgrade Win 10 (Creators update), tak tam to opravdu nefunguje. V tomto ohledu momentálně nebude žádná pomoc, než čekat na vyřešení problému jak Googlu tak Microsoftu
    Pokud použiješ prohlížeč Firefox tak tam to jde.
    Příště prosím podobné dotazy do správné sekce Technické a platební dotazy

Hezkou hru pezt

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji, nebyla jsem si tou sekcí jistá, i když to technické v názvu mohlo nakopnout.
    Ano, GCH. Budu psát bez náhledu a opravovat, Lišku nemám rád. Děkuji za odpověď.

6. pezt

Y_n_O

Bohužel moc jsem nepomohl :)

EDIT: nicméně se na to zeptám, mohlo by to také souviset s technickými úpravami, které se na fóru provádějí a některé funkce nemusí úplně standartně fungovat

EDIT 2: tak je to jak jsem psal tento problém souvisí s technickými úpravami na fóru a způsobuje to, že v příspěvku který upravuješ je prolink na jiný příspěvěk nebo na nick hráče

Naposledy upraveno: 16/4/17
    krakoramaja a Bella74 tohle ocenili.
  7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, dnes ráno jsem mixovala a 3x proběhl mix v pořádku. Po čtvrté se začalo mixovat a mixovalo se a mixovalo a po 5ti minutách jsem už toho měla dost a zavřela okno, neboť by se mixovalo ještě teď. Podotýkám, že se mi produkty a ovoce nevrátily zpět! Vzhledem k tomu, že jsem potřebovala určitý bonus, tak jsem to zkusila ještě jednou a situace se opakovala a opět jsem přišla o produkty vložené do mixéru. Bohužel to není poprvé a tak se ptám, čím to je? Podotýkám, že PC čistím po každém odhlášení.
    Děkuji za odpověď a přeji hezké velikonoce.

Edit:
    Děkuji *JÁ*.

Naposledy upraveno: 17/4/17
  8. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

nelze se přihlásit
    503 Service Unavailable

9. pezt

Ahoj ajtyk

Již zjišťují příčiny výpadku, prosím o trpělivost

ajtyk tohle ocenil(a).
  10. kesibikesibi

kesibikesibi Zelenáč fóra

také se mi nejde přihlásit

11. pezt

Ahoj kesibikesibi

Je to globální problém, který se momentálně řeší, nejde to nikomu, netřeba psát, že "mě to také nejde"

12. pezt

Ahoj Wiollka77

Jestli bude nějaká kompenzace za výpadek je jen na RT a v tuto chvíli nemáme o tom žádné informace. Kdyby nějaká kompenzace byla tak bude globální a nebude se vracet jednotlivým hráčům co jim uteklo, tedy např. tobě superhnojivo.

Hezkou hru pezt

13. pezt

Ahoj jandule

Ano, do hry už se lze přihlásit
    Zde není diskuse, prosím pro příště si vyber jinou sekci, než sekci dotazů, děkuji

Hezkou hru pezt

jandule tohle ocenil(a).
  14. Jeník

Jeník Zelenáč fóra

přišel jsem zbytečně o kupon na pomocníka, žádám kompenzaci....

15. pezt

Ahoj Jeník

Bylo by fajn, kdyby si hráči mohli vybrat co by se jim mohlo kompenzovat, sice chápu že jsi přišel zbytečně o kupón, ale tak to nefunguje.
    Jestli bude nějaká kompenzace v tuto nevíme a je to vše v rukou RT, jaká bude a jestli nějaká bude

Hezkou hru pezt

karbar tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Apachie1
    dnes došlo k výpadku hry. Je možné, že chyba při tvém dnešním mixováním s tím souvisí. Proč se podobná situace objevuje i jindy nedokážu určit. Možná by stálo za uvážení, změnit prohlížeč ve kterém hraješ.
    Ohledně dnešní ztráty produktů - prosím kontaktuj herní podporu, vypiš podrobně svůj problém při dnešní ztrátě při mixování. ;)
    "Jak kontaktovat herní podporu"
    Hodně štěstí

17. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Nevím kam s tímto dotazem tak to zkusím tady, Ztratila jsem někde poháry s trofejemi,v živoucí legendě jsem se dosta až na 2030 a pak mi to zmizelo a nikde nejsou. Pomůže mi někdo ?

18. Ahoj Danča57
    Poháry jsou dekorace a po aktivaci runy Živoucí legenda na Stromě Moudrosti se do ní vkládají už jen další případné upgrady a to do chvíle, než runa dosáhne svého maxima - tzn.: 30/30
    Pokud jsi měla pouze poháry (někde na herních plochách) je možné, že jsi je omylem zbourala (pak je najdeš v inventáři pod ikonkou "vázička" - záložka "Všchno",(případně využij funkci "Hledat")
    A nebo, už jsi je (někdy v minulosti) vložila do zmiňované runy a to znamená, že jejich účinek nyní funguje na všechny plochy, na kterých se dají získat akční předměty (nebo řemeslné přísady)
    Zkontroluj tedy prosím inventář - dle popisu výše a také runu Živoucí legenda na Stromě Moudrosti.
    Vložené dekorace (poháry) už samozřejmě "vyndat" z runy nejdou.
    Pokud jsi nikdy Poháry do runy nevložila a přesto je ani po kontrole inventáře nenajdeš, budeš se muset obrátit na herní podporu, ay prověřili kam se Poháry ztratily.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  19. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď ale jak píšu runu mám hotovou do 20/30 a dál mi nic nejde ale i tak díky za odpověď

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.