Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Strávil jsem asi hodinu hledáním, ale neuspěl jsem. Prosím, řádek v nebi "Den tembuldingu", co dává za odměny??

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lucie1978

Neuvádíš jaký prohlížeč používáš, abych mohl popřípadě vyzkoušet. Vyzkoušej to i v jiném než hru běžně hraješ.
    Teď jsem zkoušel u sebe a všechno probíhá tak jak má.

3. pezt

Ahoj šebejda

Já tedy nevím jak si přišel na to, že se ten řádek jmenuje "Den teambuildingu"
    Úkol se jmenuje Den teambuildingu, ale řádek, který je jako odměna se jmenuje Družstevní expert

Hezkou hru pezt

4. šebejda

šebejda Baron fóra

Jujky, jsem to matlal a už chápu, že jsem to nedokázal najít. Díky za odpověď a tvůj čas : )

5. pezt

šebejda tohle ocenil(a).
  6. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Ježiši už jsem na to přišla díky.

karolinka120484 a pezt tohle ocenili.
  7. pezt

lucie1978

Není zač;), přišla jsi na to sama:)

lucie1978 tohle ocenil(a).
  8. lůouš

lůouš Zelenáč fóra

ahoj nevím kde se mám zeptat měla jsem na účtu 79 florenů a dnes mám jen 19 nic jsem nekupovala tak nevím kam se poděly když večer tam jsou a ráno nikde 60 florenů fuč.Děkuji za odpověd

9. pezt

10. janka1322

janka1322 Zelenáč fóra

prosim aktivovala som si na strome mudrosti velkolepi zverinec a neviem ako ho najsť alebo ako sa použiva? poradite mi prosim?

11. pezt

12. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Ahoj, zima skončila, tak jsem si chtěl změnit svůj podpis a avatar. Podpis se mi povedl změnit hned na poprvé, ale avatar ne a ne se mi změnit a pořád se mi načítá starý, i když podle návodu dělám vše správně a jako vždy...

13. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

• Zde na fóru je zakázáno používání více identit, pezt
    děkuji za odpověd

14. pezt

Ahoj Hagerr

Bohužel momentálně probíhají nějaké technické změny pro forum a žádné bližší informace jsme k tomu nedostali, tím můžou být nějaké prvky nefunkční. A k tomu patří i změna avataru. Prosím tedy o trpělivost.

Hezkou hru pezt

Hagerr tohle ocenil(a).
  15. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

pezt
    Prosím můžeš mi prosím napsat v jaké akci bylo možno získat ,, pérový ateliér" ?
    Děkuji za odpověď.
    Dany
    Omlouvám se už jsem to asi našla

16. pezt

17. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj, chci se zeptat ,,kde, nebo jak se dají získat ty oranžové mince,,???? děkuji předem,,

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Dadyk-,
    Farmářské mince na nákup v Rama obchodě se dají získat při různých akcích. Momentálně je dostupná jedna v úkolu Drsní jezdci v Družstvu. V minulosti byly k získání třeba v akci: Ovocný trh.

Hezkou hru

19. matička3

matička3 Perspektivní autor

dobrý večer, hledám , kde se dočtu, jak se používají produkty spa manažera. Jestli před zasazením zeleniny nebo květiny, nebo před sklizní?

20. pezt

Ahoj matička3

Všechny produkty ze Spa-manažera lze použít až před sklizní, není nutné je mít použité již před setbou.
    Jinak vždy platí to co je na zkrácení doby růstu tak před setím nebo hnojením a to co přidává BZ/TBZ, popřípadě plodiny navíc, tak stačí před sklizní.

Hezkou hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.