Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nolina22

Ebenové dřevo je plodem stromu Ebenovník čierny, je potřeba aktivovat v starověkém opičím chrámu za zlaté banány, poté můžeš koupit strom ve farmářském obchodě, popřípadě plody na trhu
    Čokoládové hrozno je plodem stromu Čokoládový vinič, ten bylo možno získat v akci Strombola

Hezkou hru pezt

2. elietka9

elietka9 Zelenáč fóra

Prosim, kde najdu to kadidlo

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj elietka9,
    Kadidlo se stříbrným plamenem je produkt Alchymisty ve 4. stupni. Recept lze získat splněním úkolu Mistr a Učeň. Také je možno tento řemeslný produkt zakoupit na trhu ( pokud je na tvém trhu nabízeno).
    Hezkou hru

4. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Koupila jsem řadu na magickém stonku Sladké překvapení. Kde získám předměty na doplnění stonku? Sladký strom a Čokoládové překvapení?

5. Ahoj pavcape
    dekorace do toho řádku budeme získávat postupně z různých akcí, které v průběhu roku budou.
    Dekorace "Sladký strom" se dala získat v akci "Přichází jaro"
    dekorace "Čokoládové překvapení" se dala získat v akci "Nepřátelské převzetí"
    Popis řádku - "Speciální řada na Magickém stonku" (poslední řádek s růžovými obláčky v popisu)
    Pokud jsi ve zmiňovaných akcích dekorace získala, zkontroluj zda je nemáš v Parku, nebo na některé další herní ploše.
    Přeji fajn hru

6. SlunkoIlca

SlunkoIlca Zelenáč fóra

Ahoj,
    chtěla sem si zapnout hru a takto sem dopadla ..... http://prntscr.com/eut2un .....
    Je chyba u mě či u Vás ??
    Děkuji za odpověd
    SlunkoIlca

7. pezt

Ahoj SlunkoIlca

Mě se hra chová naprosto v pořádku, viděl bych to na zmenšenou velikost stránky. Nevím jaký používáš prohlížeč, zvětšení provedeš pomocí tlačítek v prohlížeči
    Pro Google chrome
    Pro Firefox

U ostatních prohlížečů to bude obdobné

Hezkou hru pezt

8. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Ahoj, už asi 3 měsíce mi nefunguje kino, byl to pro mne jediný příjem florenů, sice to šlo pomalu, ale něco málo se nasbíralo. Dělám něco špatně? Hrajeme s babičkou ze stejné IP adresy, každá na své farmě a jí to kino taky nefunguje .... :(((

9. pezt

Ahoj Bety808

Kino jako takové funguje, akorát momentálně nejsou v naší lokaci poskytovatelé reklam, nebo úkolů.
    Bohužel s tímto nejde nic dělat, jen občas zkoušet a také můžeš sledovat vlákno Letní kino / Diskuze, kde se hráči dělí o své zkušenosti s kinem.

Hezkou hru pezt

Bety808 tohle ocenil(a).
  10. Žanda1991

Žanda1991 Zelenáč fóra

Pěkný večer. Mohu se zeptat jestli je zde nějaká tabulka s protihodnotami se zvířaty, šlechtěnci , plody stromů a plodinami? Chtěla bych si pořídit výrobnu a zhodnotit které věci nakoupit, aby se mi to vyplatilo. Nikde jsem to tu nenašla. Předem děkuji za odpověď. Hezký večer všem :)

11. Žanda1991

Žanda1991 Zelenáč fóra

• Zbytečné zahlcování fóra, pezt
    Pěkný večer. Mohu se zeptat jestli je zde nějaká tabulka s protihodnotami se zvířaty, šlechtěnci , plody stromů a plodinami? Chtěla bych si pořídit výrobnu a zhodnotit které věci nakoupit, aby se mi to vyplatilo. Nikde jsem to tu nenašla. Předem děkuji za odpověď. Hezký večer všem

12. pezt

13. pezt

Žanda1991

Stačí podat dotaz v jednom vlákně, není třeba zbytečně zahlcovat fórum stejnými dotazy ve více vláknech.

14. brona70

brona70 Pisálek fóra

Nemůžu se přihlásit do hry. Ráno šla ra bez problémů, ale v poledne se objevil pouze rám a dál se hra nenačítala. Má někdo stejný problém nebo je závada na mém počítači?

julinka64 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj brona70
    bohužel nepíšeš žádné podrobnosti - jaký prohlížeč používáš, přes který portál se přihlašuješ.
    Jako první pomoc zkus se prosím přihlásit v jiném prohlížeči, než ve kterém běžně hraješ - doporučen je Google Chrome (FireFox momentálně může mít problém, stejně jako například Internet Explorer)
    Přihlásit se zkus například z farmerama.cz; farmerama.sk nebo farmerama.com
    Pokud by nic z toho nepomohlo, budeš se muset obrátit do vlákna "Technické a platební dotazy"
    EDIT: i Mozilla hlásí chybu

16. brona70

brona70 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď. Zkusila jsem se přihlásit přes farmerama.cz, ale výsledek byl stejný. Nejsem technický typ a tak nevím jak změnit prohlížeč. Myslím, že mám Internet Explorer. Počkám, snad se vše vyřeší. Děkuji

julinka64 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj brona70
    stáhnout a nainstalovat nový prohlížeč není nijak zvláště těžké, měla bys to zvládnout - proces tě povede krok po kroku.
    Pokud si na to netroufneš, obrať se s důvěrou do vlákna (klikni)-> "Technické a platební dotazy" - kolega Pezt ti určitě pomůže.

18. alfik46

alfik46 Zelenáč fóra

Ahoj nevím kam to napsat tak to zkouším tady.Koupila jsem si balíček s 300 florenama,parfémy a jiné a bylo tam také pomocník pro chov na 72hodin.Všechno mám až na toho pomocníka pro chov ten nemůžu nikde najít.Může mě někdo poradit?

19. pezt

Ahoj alfik46

Pomocníka pro chov najdeš v chovné ohradě, ten ti pomáhá při šlechtění zvířat

Hezkou hru pezt

20. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Mám takový problém, snažím si umixovat nějaký bonus, marně po 5 min. se mi produkty vrátí zpět na lištu. Ikdyž dodržuji vše jak je popsáno výše. Děkuji za odpověd.
    Vyzkoušela jsem v GChrome a My Internet Browser a nejde ani v jednom.

Naposledy upraveno: 13/4/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.