Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ikhardt

ikhardt Zelenáč fóra

Zdravím,môže mi niekto pomôcť keď dám v kúpeloch mixovať bonus nič sa nedeje dodám suroviny stlačím mixovať a nič robím niečo zle alebo je to chyba hry?

2. Ahoj ikhardt
    podmínkou pro získání (vymixování) některého z bonusů je
    mít v mixéru zaplněná všechna 3 pole pro produkty,
    [​IMG] po stisknutí tlačítka s bílou šipkou (a několika vteřinách) se ti objeví info okno s oznámením, jaký bonus jsi získal:
    [​IMG] a pokud máš sloty v bonusové liště plné, nabídne se ti možnost tyto bonusy zrušit a aktivovat získaný bonus z mixéru
    Pokud dodržíš tyto kroky, pak by jsi měl dojít k získání bonusu z mixéru.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Bahami SPA
    Přeji fajn hru

Tygřice1970 tohle ocenil(a).
  3. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Mám dárkové soby. K čemu jsou dobré? chtěl jsem je dát jako protihodnotu do zvěřince..třeba "

4. Ahoj LoryM
    Dárkový sob je jeden ze šlechtěnců sobů, kteří se šlechtili v akci (klikni)-> "Namrzlé ploutve" A ano, bohužel tito šlechtěnci nejdou použít ani do pohárů ani k dalšímu šlechtění. Bohužel není známo, co s těmito šlechtěnci má Realizační team hry v úmyslu do budoucna.
    Přeji fajn hru

5. petr.radosta

petr.radosta Zelenáč fóra

Dobrý den,mám dotaz kde získám věci na magický stonek"sladké překvapení" diky za radu

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

pezt, doufám že tady je to právé místo, omlouvám se že jsem to předtím blafla v těch sazeničkách :) Jen tedy zkopíruji co jsem napsala tam.

Aktualizovala jsem si podpis a najednou se mi změnil i avatar, aniž bych s ním cokoliv dělala, zpátky na můj původní. Zkoušela jsem ho znova nahrát, celé to smazat a nahrát nově, zkoušela jsem i jiné obrázky, nahrávala i z jiných prohlížečů, ba i počítačů a vždy tak jako tak vyskočí zpátky ten původní přičemž mi fórum hlásí že "nahrání proběhlo úspěšně". ;)

DANKA722 tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj GordonSargent

Sice jsem tě sem odkázal, ale asi tě nepotěším, protože jsem zkoušel změnit avatar u sebe a jak píšeš vrací se původní avatar i přesto že se "jako" nový nahrává
    Pravděpodobně se opět jedná o chybu úložiště pro fórum, předám to dále k šetření, prosím tedy o trpělivost, budeš si muset vystačit se starým avatarem

Hezkou hru pezt

DANKA722 a GordonSargent tohle ocenili.
  9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Děkuji, vyčkám a vysvětlující dopis jsem už Astridce poslala, když už dala takovou práci a trochu mě zjemnila:)

pezt a DANKA722 tohle ocenili.
  10. pezt

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

12. pezt

Ahoj modro.ocko22

Nějak nerozumím kam by jsi je chtěla vracet. Hráči byli upozorněni dopředu že o své fotky ve fotoalbu přijdou, bylo tedy na všech kdo fotoalbum mají, si své fotky uložit někde jinde. Viz toto oznámení Fotografie farem budou trvale odstraněny
    Žádná možnost vrátit fotografie do tvého fotoalba tedy není.

Hezkou hru pezt

13. modro.ocko22

Ahoj,já o tom vím,přesto mě udivilo,že někteří mají pořád fotogalerii na svém profilu.Nebudu sem dávat odkazy.Našla jsem je zde na fóru.Dík za odpověď M

14. pezt

modro.ocko22

Není zač;), nevím co myslíš že mají fotogalerii na svém profilu, nicméně mě osobně fotografie ve fotoalbu zůstaly a dále normálně funguje focení farem tak jako před prováděnými úpravami.

15. MatyášK02

MatyášK02 Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěla bych vyrobit krmivo pro slizkou příšeru, ale nikde nemohu najít možnost metí.Prosím o radu a přeji pěknou sobotu.

Edit: Ahoj pezt, děkuji. Už melu.

Naposledy upraveno: 8/4/17
  16. pezt

Ahoj MatyášK02

Mletí krmiva pro Slizkou příšeru se uskutečňuje ve mlýně na farmě, zvol kategorii "všechny" a poté vyhledej toto krmivo

Hezkou hru pezt

17. modro.ocko22

Ahoj a o to tu jde,mě tam nezůstaly a chtěla jsem je vrátit zpět.Mít zase svoje fotoalbum.;)

18. akyba11

akyba11 Pisálek fóra

Hezkou sobotu-prosím, někam se mi schovává úkol "Mistr a učeň" , už jsem hru načetla několikrát znovu a aktivovala si nějaké plodiny z tohoto úkolu a nic, díky

19. Ahoj akyba11
    doporučuji zvolit si kategorii "zahájené" a do editačního políčka funkce "hledat" napsat název úkolu
    po té se ti úkol objeví.
    Přeji fajn hru

20. akyba11

akyba11 Pisálek fóra

To jsem zkusila jako první a píše mi to : "V této sekci nejsou momentálně žádné úkoly"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.