Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj, na farmu chodím každý den, hraji všechny akce. Poslední akci Jaro přichází jsem celou dohrála, jelikož mám předplacené všechny pomocníky pomocníky na tři měsíce tak sázím , sklízím a krmím zvířata pomocníkama.Tak mně velmi překvapilo, že mám dvě políčka zapleveleny. Zatím počkám jestli se to bude opakovat.

2. Ahoj bursuk59
    prosím zkontroluj si, zda máš všechny potřebné přísady v dostatečném množství. Tzn.: že máš v zásobě dostatek kravského mléka,vinné révy a elixírů. Zkus prosím zadat výrobu jen jednoho kusu punče. Žádná chyba podobná tvému problému hlášená není. Všechna čísla u surovin musí být černá, pokud je některé číslo červené, znamená to, že nemáš dostatek požadované přísady či suroviny.

Jestliže problém bude přetrvávat a nebude možno punč vyrábět, budeš muset kontaktovat herní podporu.
    (klikni)-> "jak kontaktovat herní podporu"
    EDIT:
    základní punč najdeš ve Stodole, záložka "Řemesla" Tento produkt nelze ale využít pro postup na Bahamaramě) Slouží pouze pro další výrobu, např.: ˇčerveného punče".

Přeji brzké vyřešení problému.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/4/17
    bursuk59 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Jaroslav469
    není zač, rádo se stalo.

Zrzka34
    tak potom bych doporučila provést (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" pokud by se i po této údržbě problém objevil, budeš muset zaslat dotaz na herní podporu.
    Hezký den

4. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,,prosím pěkně, jak získám slizkou příšeru? mám dodat do úkolu a já ji nikde nemám ,, až udělám všechny tři úkoly ,tak pak ji dostanu jako za odměnu, ale tyto úkoly zatím nemůžu plnit ,, děkuji předem

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Bažinu slizké příšery si můžeš koupit v Jackově obchodě za 1500x korálová houba, 1000x ponurý květ, 750x cerebrokolice, 50x temná světluška

Hezkou hru pezt

6. forstlady

forstlady Pisálek fóra

mám dotaz prosím proč nemá vliv straš.kytka na rostliny na hřbitově děkuji za odpověď

7. pezt

Ahoj forstlady

Strašidelná kytice funguje na rostliny na Strašidelném hřbitově

Pouze nefunguje na akční plodinu Hrůzná réva

Hezkou hru pezt

8. Madvo

Madvo Mistr fóra

Mám aktivovaný stonek a strašidelnou kytici, což je 40 % a po zalití mám akční 3.10 hod. To je chyba,ne?

Sovinka tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj Madvo

Na akční plodinu Hrůzná réva Strašidelná kytice a ani řádek Děsivá noc nefunguje a není to chyba.

Hezkou hru pezt

10. Madvo

Madvo Mistr fóra

Moc děkuji za odpověď. Pořádně jsem nečetla, omlouvám se. Hezký večer.

11. pezt

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

• Zde není diskuse, pezt
    Madvo:
    Těžko můžeš přečíst něco, o čem není ani slůvko napsáno....;)

Edit:

Ahoj Pezt, promiň! Nějak jsem si neuvědomila, že nejsem v diskusi a reagovala jsem na Madvu, že si špatně přečetla ofiko....

Naposledy upraveno: 7/4/17
  13. pezt

Ahoj Apachie1

Máš pocit, že je tu diskuse, nebo že hráč nedostal řádnou odpověď ?
    Prosím tedy o dodržování pravidel sekce a fóra, děkuji

Apachie1 tohle ocenil(a).
  14. ezzra

ezzra Hrabě fóra

chcela by som poziadat mam taku chybu ze sa mi neda dodat baza v zakazkach..ukazuje 0 stav ale pritom v stodole je...a ked som nieje v spravnom vlakne sa omluvam predom...

15. jakrt

jakrt Rádoby autor

To asi nebudou nové stromy :p

ezzra tohle ocenil(a).
  16. pezt

Ahoj ezzra a jakrt

Děkujeme, za pohotové oznámení, už je to předáno k opravě, během chvíle zapíši do chyb.

Hezkou hru pezt

ezzra tohle ocenil(a).
  17. Zv77

Zv77 Zelenáč fóra

Ahoj JÁ
    Zvěřinec mám na hlavni farmě,no nic.Snad jednou rozšířím.Děkuji za odpověd a farmaření zdar.Zv

18. law222

law222 Rádoby autor

Ahoj,
    jak prosím získám recept na výrobu kadidla a jasmínového čaje.Díky za radu.

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj law222,
    pokud máš farmu v levelu 70, řemesla Alchymista a Bahami SPA ve 4 stupni, pak máš v družstvu úkoly Mistr a učeň (recept na Kadidlo se stříbrným plamenem) a Bublinkové trable ( recept na jasmínový bublinkový čaj). Po splnění úkolů se ti u jednotlivých řemesel objeví možnost si produkty vyrobit.
    Hekou hru

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zv77,
    pravděpodobnost vyššího vypadnutí se zvyšuje s počtem těchto skladišť. Opravdu to chce trpělivost, toto nářadí je velice vzácné. Ono to ale časem napadá.
    Přeji hodně vrtaček

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.