Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pajuska.67

Pajuska.67 Pisálek fóra

Dobry večer mam dotaz byla jsem v kine dvakrat a nepřipsaly se mi kino body . Děkuji za odpověd

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pajuska.67,
    pokud jsi si jistá, že jsi kino dokoukala celé a udělala vše správně a body se nepřipsaly, kontaktuj herní podporu. Zde na fóru to nevyřešíme.
    Pěkný večer

3. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Kam se ztratily hvězdičky??? :-(

4. ivetka38

ivetka38 Pisálek fóra

Dobrý den.Můžete mi prosím vás poradit.Chtěla jsem si přes mobil obědnat floreny,mám tam dost kreditu a furt mě to ukazuje že to nejde.Že si mám dobít,nebo co?Ale já tam peníze mám,tak proč mě to nechcou strhnout?Děkuji za brzkou odpověd.

5. sopti

Ahoj lucie68,
    hvězdičky se ti neztratily - jen jsou momentálně schovány pod ikonou "nájemného". Pokud potřebuješ zjistit kolik máš aktuálně hvězdiček, klikni si na strom moudrosti a tam to zjistíš.

Ahoj ivetka38,
    může to být způsobeno tím, že tvůj kredit je "bonusový". To znamená, že jsi jej při dobití dostala navíc. Také je potřeba mít povoleny premiové SMS. S technickými dotazy se obracej příště do technických a platebních dotazů.
    Brzké vyřešení tvého problému

6. jakrt

jakrt Rádoby autor

Ahoj, chtěla jsem se podívat ve stodole jaké mám zásoby v "děsivých", ale tam se mi zobrazuje všechno. Máte také takový problém?
    Edit: Už mám zásoby správně, vyřešilo se samo, jenom vrbové chapadlo chybí, je ve všem

Naposledy upraveno: 5/4/17
  7. sopti

Ahoj jakrt,
    chyba se zobrazením vrbového chapadla je hlášena: vrbové chapadlo.
    Hezkou hru

8. lidabrunclikova

lidabrunclikova Zelenáč fóra

Ahoj z jakého důvodu mi při sklizni nepadají akční předměty tolik,abych mohla splnit všechny úkoly vždy mi něco málo schází. Plodiny mám napěstované s předstihem.
    Prosím o zdůvodnění proč tomu tak je.

9. Ahoj lidabrunclikova
    odůvodnění:
    šance na zisk akčních předmětů a tedy i jejich počty stanovuje pro každou akci Realizační tým hry.
    Šanci na "vyskočení" akčních předmětů ovlivňuje nejen nastavení RT, ale mnoho dalších faktorů. Např.: Procentní splnění runy "Živoucí legenda", použité plodiny, stromy a chlévy při přípravě a v průběhu akce. Také vlastnictví dekorace John Citron má na šanci vypadnutí vliv. Samozřejmě, že i velikost políček na kterých pěstuješ je zásadní.
    Pokud chceš získat rady, nápady a tipy, pročti si prosím níže uvedený příspěvek a k němu i následující diskusi hráčů.
    (klikni)-> "Jak na vypadávátka- rady a tipy"
    Přeji hodně štěstí při farmaření

Apachie1 tohle ocenil(a).
  10. Zv77

Zv77 Zelenáč fóra

Zdravím,mám dotaz vyskočila už někomu vrtačka potřebná na upgreit zvěřince..

11. Ahoj Zv77
    vrtačky jsou speciální nářadí a padají jen a pouze při sklizni Skladišť (tedy Zvěřince, Arboreta, Výrobny na farmě či na Baha).
    Takže, pokud nemáš na ploše některé z uvedených Skladišť a neprovozuješ ho, tak potom na vypadnutí vrtačky čekáš marně.
    Skladiště můžeš získat buď za hvězdičky na Stromě moudrosti, ve Starověkém opičím chrámu (na Baha) za Zlaté banány a nebo si můžeš pořídit tyto budovy ve Farmářském obchodě za herní měnu = floreny.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Případně si můžeš pročíst diskusi - (klikni)-> "Představujeme baha výrobnu"
    Přeji fajn hru

12. lase2

lase2 Magnát fóra

Vznášela jsem dotaz, a přesto že mi na něj ještě nikdo neodpověděl (respektive mi bylo řečeno že to modík musí prověřit a ozve se), skončil v archivu. Tak jen doufám že se na něj nezapomělo ?? Je to dotaz v sekci "určeno k archivaci - všeobecné dotazy 3/2017" a to příspěvek č.690, reakce modíka příspěvek č.691. Díky za prověření.

13. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků za sebou. Děkuji. *JÁ*
    automatickou sklizeň si budeš moct vždy po měsíci znova koupit
    ***příspěvky sloučeny***
    naše rodina vlastní 5 farem, smí se to. někde jsme četli že se to nesmí ?

Naposledy upraveno moderátorem: 6/4/17
  14. Ahoj lase2
    tvůj dotaz o možnosti vymixovat požadovaný bonus určitě "nezapadl" a to, že je v archivu neznamená, že by kolega Pezt na něj zapomněl.
    Jen prostě chvíli trvá, než získá informace k danému problému. Kolega Pezt se ti zcela jistě ozve. Takže prosím sleduj toto vlákno.
    Přeji prima farmaření.

lase2 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj Jaroslav469
    není proti pravidlům, aby členové rodiny měli své vlastní herní účty, dokonce není ani proti pravidlům, aby tyto herní účty byly obsluhovány z jednoho počítače. Je ale zakázáno sdělovat své přihlašovací údaje (heslo) jiné osobě.
    Prosím nahlédni (klikni)-> Veřejné Obchodní Podmínky (VOP)
    Přeji fajn hru

16. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj, bylo zrušeno zaplevelování pole. Dnes mám zapleveleny dvě malé políčka. Může mně moderátor vysvětlit proč? Děkuji za odpověď

17. sisinka2002

sisinka2002 Zelenáč fóra

ahoj, chtěla bych se zeptat které zvířátko má produkt houpací sít a jak ho můžu získat? předem děkuji

18. Ahoj Zrzka34
    tento stav mohl nastat v případě, že jsi na farmě nebyla a zaplevelená políčka zůstala na ploše ještě z doby, kdy plevel ve hře byl. Jestliže na farmu ale chodíš pravidelně a přesto se ti pole dále plevelí, budeš se muset obrátit na herní podporu
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí při farmaření

Ahoj sisinka2002
    houpací síť je produktem výrobny (klikni)-> "Továrna na houpací sítě" (medvědi) Tato výrobna se dala získat v akci "Ještě větší blázni do zvířat". Produkt "houpací síť" lze koupit na trhu ve městě - záložka "Produkty"
    Přeji fajn hru

19. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

děkuji moc za odpověď

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

denně vařím Punč a přesto ikdyž mi vyskočí okénko hurá dokončil jsi a jdu tam a 5 punčů nikde, tak jako ted před chvilkou.Vařím proto abych 5ks obětovala na rychlejší postup zadám vaření a jdu někam jinam ,pak zapomenu a druhý den když jdu tam není tam nic, tak dnes jsem si počkala a opravdu není na poličce..:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.