Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

dá se ňák zrušit ta premium vila?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj renegaderro

Sice nové prémium nestojí za moc, ale nevidím důvod proč by se měla tato budova rušit, pokud nemáš o prémiové výhody zájem můžeš v klidu tuto budovu ignorovat.

Hezkou hru pezt

3. 111mazlicek

111mazlicek Pisálek fóra

hezkou neděli přeji lidičky mužu se zeptat nevíte kde sehnat ptakopysk šnorchl obchod :(

4. pezt

5. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Prosím o radu, nebyla jsem dva dny na farmě a teď při přihlášení zjišťuju že mi chybí ve stodole cukino jablečné koláče mám ho tam jen 8 kousků a měla jsem jich ke stovce, nevím, jestli ostatní výrobky mám v pořádku, evidenci si nevedu

6. pezt

Ahoj majce38

V první ředě bych doporučil provést změnu hesla u tvého emailu, který máš spojen s herním účtem a potom také provést změnu hesla u tvého herního účtu - Heslo - Jak změnit heslo
    Zde na fóru toto nedokážeme prověřit, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

7. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Díky za přání hezké hry !!! Podpora mi to už vyšetřila a pro Tvé pobavení se Ti svěřuju, že jsem 100 cukiňáků prodala a ani nechci vědět po kolika -. předpokládám, že za hubičku. Jsem husa, ale jsou horší věci mezi nebem a zemí. Páčko. M.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  8. pezt

majce38

I toto se stává:), nikdo není neomylný, hlavně že se to vysvětlilo;)

9. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,mám dotaz a duofám,že jsem správně.Koupila jsem stonek SLADKÉ SNĚNÍ,dodávají se do něj dekorace z akcí a já odjíždím na dovolenou.Bude možnost doplnit nebo koupit chybějící dekorace?H.

10. pezt

Ahoj hanči54

Bohužel, toto je v kompetenci RT a o takové možnosti v tuto chvíli nevíme a jestli bude podobná možnost tak by jsi se to dozvěděla v oficiálním oznámení.
    V tuto chvíli není ani jasné v jakých akcích se dekorace budou vyskytovat, těžko něco předpovídat dopředu.

Hezkou hru pezt

11. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Díky,nechám se překvapit.H.

12. pezt

13. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

nechci rušit premium vilu jako budovu
    myslel jsem to tak jestli z té premium vily to jde předělat zpět na tu starou tam se daly předplatit třeba na rok určité výhody byly tam 3 možnosti
    vy už jste zapomněli co bylo v té staré vile?
    já už nevím jak to napsat
    absolutně jste to nepochopili
    od tý doby co jsem to kliknul na premium vilu tak mám míň vody a na trhu můžu nabídnout 1 věc max 10x místo 20x
    vzhledem k tomu že nemám toliko času tak mám na farmě stromy a automatickou sklizeň a za chvíli to skončí
    díky té nové vile se mi zkrátil čas automatické sklizně
    co bude až mi skončí to zaplacení automatické sklizně?
    to budu ty stromy sklízet ručně?
    u tý nový se to nedá zaplatit aby mi to pokračovalo dál
    doufám že už chápete co po vás chci
    já už opravdu nevím jak to popsat
    proč nemáte tel linku?
    vysvětlilo by se to během chvíle
    takhle člověk stráví půl dne psaním a čekáním na odpověď
    tady je múj tel *********
    prosím vás prozvoňte mne někdo a já vám zavolám
    já už jsem z toho na mrtvici
    já nemůžu trávit celý den u počítače

*odstraněna osobní informace* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 3/4/17
  14. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, jsem s akci hotova ,ale mám ještě dluh ,jak se ho mám zbavit? děkuji předem,,

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*,
    toho dluhu si vůbec nevšímej - jedná se o aprílový žertík RT.
    Hezkou hru

Ahoj renegaderro,
    bohužel, pokud jsi měl aktivní staré prémium a přešel jsi na nové, tak přechodem jsi potvrdil, že souhlasíš s novými podmínkami. Před přechodem na nové jsi byl informován co nové premium obsahuje. Automatická sklizeň stromů je i součástí nového prémia, bohužel je omezena časově (168 hodin) - to znamená, že jednou za 168 hodin se musíš do hry přihlásit, jinak se ti stromy samy nesklidí. Nové prémium lze koupit na měsíc ( stojí 121,- Kč) a dá se prodlužovat novým zakoupením nebo pokud máš uloženy platební údaje, tak se ti částka z účtu bude strhávat automaticky a prémium se ti bude obnovovat.
    Co obsahuje stará verze víme, ale po aktivaci přechodu není možnost vrátit starou verzi. Veškeré informace byly dopředu zveřejněny zde na fóru.
    Snad ti toto vysvětlení stačí

duna.duna1 tohle ocenil(a).

16. ***Určeno k archivaci***

17. kocab79

kocab79 Rádoby autor

Jaký je maximální počet mrkvovek s pinkie pie, aby to prodloužení bylo maximálně využito? Nikde to nelze najít, alespoň jsem to nenašel. Dle výpočtu by to mělo být 37 mrkvovek.

děkuji za odpověď.

18. pezt

Ahoj kocab79

Ano tvůj výpočet je naprosto správný, a nějak nerozumím kde by to mělo být uvedeno. U řemeslného produktu Pinkie Pie koláč je uvedeno, že prodlužuje účinek o 30% avšak max. o 200 hodin.
    A každý řemeslný produkt to bude mít tedy jiné, je třeba tedy trochu oživit matematiku a spočítat si to;)

Hezkou hru pezt

19. kocab79

kocab79 Rádoby autor

Dík za odpověď. Bylo to v FAQ než ho předělali.

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.