Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elijani02

elijani02 Zelenáč fóra

Ahoj mě taky bylo oznámeno že termosky byly vyměněny.

eli2006 tohle ocenil(a).
  2. milanvj

milanvj Pisálek fóra

Dobrý ráno si z nás dělá RT šlechtěné sobí a 480 termosek sebráno !>:(:cry:PROČ?

eli2006 tohle ocenil(a).
  3. Sarkafarka23

Sarkafarka23 Zelenáč fóra

To je krásné ráno,já mám také termosky fuč..

eli2006 tohle ocenil(a).
  4. eli2006

eli2006 Vážený autor

Už je dávno po aprílu!!!!!!Nebo se RT řídí podle počasí???????

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

není třeba psát že chyba s výměnou termosek je i u vás, jde o globální chybu, která již byla nahlášena a snad bude brzy vyřešena.

Děkuji

6. sova61

sova61 Zelenáč fóra

v každodenních dárcích mám místo dekorky bílou nevinost

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Sova61: ano to je zcela v pořádku, bílá nevinnost je denní dárek, dekorace je uložena v bedně.

8. farmík84

farmík84 Pilný autor

Ahoj, já bych měla taky jeden dotaz. Nevím kde psát tak píšu zde. Oni mi teda zároveň s termoskama vyměnily i vyšlechtěné soby a já se ptám jestli mi vrátí i použité SK. Kdybych to věděla že to budou rušit tak bych pro ně našla lepší zužitkování, třeba do úkolů. Takhle bych chtěla poprosit naše modíky, aby zkusily požádat o vrácení použitého SK. Je tu dneska prostě chaos Díky

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmík84,
    sobi byli vyměněni, protože již ve hře pro ně nebylo uplatnění (nešly dodávat ani jako protihodnota), proto se RT rozhodlo jej vyměnit za Krejcary a Body Zkušeností. Tvůj požadavek budu reportovat, ale obávám se, že moc neuspěje.
    Hezkou hru

10. farmík84

farmík84 Pilný autor

Sopti, děkuji

11. sopti

12. JirkaRCE

JirkaRCE Zelenáč fóra

Při přihlášení do hry vyskakuje okno, že byly vyměněny termosky za kr a body :(
    Edit: Aha už je nahlášeno. Nevšiml jsem si.

13. ghpz1

ghpz1 Zelenáč fóra

Mám velký problém a nevím kam se obrátit. Dnes ráno mi sebrali všechny termosky a dali mi peníze jako kdyby skončila akce. Kam se mám obrátit aby mi to všechno zase vrátili?

14. sopti

Ahoj ghpz1,
    tento problém má většina hráčů. Problém je od rána nahlášen a už víme, jak bude řešen - termosky by měly být připsány během dnešního dne zpět na účty hráčů. Informace najdeš ZDE. (na zelené klikni)
    Hezkou hru

15. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý podvečer, jak je možné že jsem si dvakrát koupila malí světlušky košíček a dostala jsem pouze jeden ,ale popřáli mě dvakrát za nákup , měla jsem málo peněz na střední košík ale na dva malé to stačilo kde je těch 50 sazeniček? děkuj za odpověď

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02

50 sazeniček (hvězdice) s malého koše je pouze v koši Malý recyklační koš
    Malý světluščí koš obsahuje 75 sazeniček svítící bobule.
    Je možné že jsi se spletla a koupila dva různé malé košíky
    Pokud máš nějaké nejasnosti kontaktuj herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

17. KáťaKatynka

KáťaKatynka Pisálek fóra

prosím o radu, mám ve váze 7x komorní závěs a zapomněla jsem na jakou dekoraci se měl posadit a nyní ji nemohu nalézt... děkuji za odpověď

18. pezt

Ahoj KáťaKatynka

Komorní závěsy patří na dekoraci Základní komora ta se dala získat v akci Sestup do chrámu.
    Dekoraci pokud ji máš někde na ploše hledej někde na baha ostrovech, nebo ji můžeš mít na některém řádku v nebi
    Je možné, že jsi tu dekoraci nezískal neboť tehdy byla chyba s připisováním teto dekorace, pokud ji nenajdeš kontaktuj herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

19. KáťaKatynka

KáťaKatynka Pisálek fóra

děkuji moc, už si sedly na sebe,... jasně že byly skoro vedle sebe....;)

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.