Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Petronax,
    Stájbola - jedná se o placený prvek hry s náhodným systémem výhry. Nikdo nikoho nenutí se tohoto placeného prvku účastnit.
    Hezkou hru

2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Koupila jsem si v renzo obchodě langsat XXL , ale nejde mě umístit na základní strom,proč? Děkuji

3. Ahoj jana.zape
    protože stromky získané u Renza jsou již se základem, takže stačí je (tak jak jsou) položit na volnou plochu. Po zbourání se rozloží a příště už budeš mít v inventáři základ + xxl upgrade. Tuto vlastnost mají i některé další stromky či stáje získané z akcí či odměn
    Přeji fajn hru

4. marika580

marika580 Zelenáč fóra

z jakeho dvudu se mi neukazuje že uz mam rostliny hotove mam tam od včera zasazeny karafiaty a porad mi to ukaztuje ze zbyvajici cas je 15hodin a tak udajne nekdo vybral denni bonus.a nikdo jiny mi farmy nedela kde je problem

5. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj , omlouvám se,jestli jsem něco přehlédla, ale mám v pralese umístěnou výrobnu a nejdou mě tam dát výrobny,vůbec se mě nezobrazují,,děkuji předem,,

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marika580

Nejprve bych doporučil restartovat hru a poté bych zkontroloval aktuální čas. Také zkontroluj jestli jsi náhodou nepoužila Komfortní pole.
    Tam je doba zrání 4x delší, tak proto to ještě nemáš zralé.
    Pokud by jsi měla nějaké nesrovnalosti budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Ahoj tonys*

Při otevření nabídky si na vrchním panelu zvol "dílny" a můžeš vybírat z dostupných výroben

Hezkou hru pezt

7. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Výprodej lehký chov " se zobrazuje jak často? je tam takové kyvadlo s časem, kdy končí akce. Je to poměrně slušná nadílka..:) aspon ty floreny. Díky..

8. Ahoj LoryM
    Bohužel není nám známo s jakou frekvencí se individuální nabídky pro herní účty obměňují. Takže budeš muset mít trpělivost. Výhodné nabídky a jejich obsah se mění, třeba se dočkáš i jiných, pro tebe zajímavých, nabídek.
    Přeji prima farmaření.

9. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Já, že to pozoruju dost často..a myslím si, že každý 2-3 den..ale nevěnoval jsem tomu tak pozornost..
    Díky..

10. LoryM
    rádo se stalo :)

11. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Tak jsem si ten balíček koupil a nemám bohužel zapnutý kombajn na 24 hod. Nevím, co ostatní věci, ale 50 florenů je připsáno. Zbytek vem čert, ale kombaj nejede " ani po F5 a ani po znovupřihlášení. Jede akorát moje karta, kterou mám aktivní. Hodiny, připsány bohužel nejsou..

12. Ahoj LoryM
    pokud sis pořídil balíček "Lehký chov" tak potom jsi s největší pravděpodobností obdržel "Pomocníka pro chov" - což není kombajn, není to ani "chovatel". Pomocníka pro chov hledej v Chovné ohradě viz obrázek.
    Asi tě zmýlil ten kombajn, srdíček jsi si asi nevšiml. Takže prosím, zkontroluj na svém herním účtu Chovnou ohradu a časový údaj u "pomocníka pro chov" (ikonka na obrázku výše)

13. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Je to tak. Mají to blbě napsané. Je to banda

14. LoryM
    no já se spíše domnívám, že jsi nepozorně četl obsah nabídky, takže narážky prosím stranou.
    Děkuji.
    EDIT: Popis nabídky před zakoupením:

15. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

Ahoj, prosím vrtačky lze získat jen z výrobny/arboreta ? Z nářadí, a beden nářadí nepadají ? díky moc za odpověď

16. pezt

17. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

ahoj, zdá se mi že voda správně nezkracuje rostliny.
    Voda zkracuje o 20 %. Ráno v osm jsem sázela květák, ten trvá deset hodin.
    Přišla jsem domů a čekala, že bude hotový, ale chybí mi ještě 30 minut do sklizně, i když už je 17 hodin.
    Délka růstu je 10 hodin, z toho 20 % jsou 2 hodiny, tj. měl být zralý kolem 16 hodiny.
    Říkám to správně, nebo je někde zakopaný pes?

Už vím - stačilo to napsat, dotaz beru zpět, mám ho aktivovaný ve skleníku.

Naposledy upraveno: 20/4/17
  18. pezt

Ahoj JandaPanda

Ano voda zkracuje dobu zrání o 20%
    Nicméně se mohlo stát, že když hra zůstala otevřená, flash player po přechodu počítače do režimu spánku a opětovném otevření nestačil zareagovat, tak bych doporučil restartovat hru a znovu zkontrolovat
    Zkrácení u květáku o 20% funguje zcela korektně

Hezkou hru pezt

19. frfka11

frfka11 Zelenáč fóra

Dobré ráno,dojdu na farmu a blikne na mně oznámení,že termosky byly vyměněny za X korun a ještě nějací dárkový sobi,hlídací a nevím jaký,zajímá mně proč,nemám ted žádnou termosku do hry světlušky

20. 78lida

78lida Zelenáč fóra

Ahoj u mě se to objevilo taky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.