Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj muska.43
    totem Tiki je produktem Továrny na Tiki totemy (zvíře tukan) Továrna šla získat v akci "Blázni do zvířat"
    Popis výrobny ve FAQ - Továrny na totem Tiki
    Produkt se dá koupit na trhu v záložce "Produkty"

2. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

A za hvězdičky na stromě moudrosti továrna získat nepůjde na Tiki totemy? Asi ne každý stihl úkol dodělat a získat ji. Díky.

3. Ahoj pinda-ada
    bohužel, o této možnosti nic nevím a nepředpokládám, že za hvězdičky bude někdy možné jej získat.
    Je možné, že časem půjde získat při akci "Obchoduj a daruj" případně můžeš využít akci (klikni)-> "Stájbola", která začíná dnes ve 14:00 a v ní lze získat tebou požadovanou Továrnu.

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

To je můj strom .... na co to prosím je? Děkuji

5. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Na RENZO jarmarku jsem si koupil XXL langsat.Ve stodole mi přibyl ,ale nejde mi použít na strom na poli.To půjde až jarmark skončí?

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape

Dekorace To je můj strom, je nová dekorace, kterou můžeš poslat jako dárek svým sousedům, viz toto oznámení

Ahoj sejda621

Pokud máš strom Langsat již aktivován ve starověkém opičím chrámu, posaď tento upgrade přímo na plochu, nemusíš používat základní strom.

Hezkou hru pezt

7. JoEy17

JoEy17 Zelenáč fóra

je to s tebou

[​IMG]doprava

[​IMG]nepravdivý

8. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Děkuji netušil jsem ,že to i takto funguje :)

9. pezt

Ahoj JoEy17

Nějak nerozumím co potřebuješ vědět nebo co se ti na tom nezdá
    1. obrázek - nový řádek
    2. obrázek - nálepka do alba z nové akce
    3. obrázek - nálepka do alba z akce která byla v prosinci 2016

10. JoEy17

JoEy17 Zelenáč fóra

vaše samolepky na FAQ sa mýlil

Naposledy upraveno: 18/4/17
  11. pezt

sejda621

Ano u některých upgradů stromů, chlévů nebo výroben je toto možné, viz Langsat z renza, ty už základ obsahují. Po prvním zbourání se již rozloží na základ a upgrade a příště již budeš pokládat tento upgrade na základní strom.
    Není zač ;)

12. pezt

13. JoEy17

JoEy17 Zelenáč fóra

áno, teraz je správny, bol zmenený
    Dobre sa baviť

14. pezt

JoEy17

Hlavně, že jsme se domluvili;)

Hezkou hru pezt

skalara.v a Prepperka tohle ocenili.
  15. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

A ještě jeden dotaz, už hodně dlouho nefunguje kino, žádná videa nic, tak že nejdou získávat ani floreny, které nejsou ani v žádných odměnách v úkolech, či misích. Ví někdo proč? Díky.

16. pezt

Ahoj pinda-ada

Reklamy a úkoly v kině nejsou, protože v naší lokaci nejsou (nebo je jich strašně málo) společnosti, které by je tam dávali do našeho kina. Floreny v úkolech v družstvu jsou, viz přehled, který se dopracovává Floreny zdarma v úkolech v Družstvu

Hezkou hru pezt

17. evina70

evina70 Zelenáč fóra

Dobrý den mam dotaz,kde seženu do úkolu totem tiky?Děkuji

18. pezt

19. Zuz.ik

Zuz.ik Pisálek fóra

Hledám, ale nemůžu najít, jde mi o řádek v nebi strašáci. Když jsem do teď na kole štěstí nesehnala všechny strašáky, tak už mám smůlu a stonek neaktivuju? Nebo bude ještě možnost je někde sehnat?

20. Petronax

Petronax Pisálek fóra

Dobrý den všem. Mám dotaz na tu "Stádobolu". Je to o tom, že do téhle záležitosti naperu svoje koupené FL a nějaký ubohý systém mi vybere výhru? To už se blíží k "výherním" automatům, na kterých vyhrát nelze. !! (Tedy, - ani s možností výběru, ať se Vám to líbí, nebo
    ne!) Je to opravdu vhodná příprava pro ty prcky, kteří tuto hru hrají a na FL dostávají od svých rodičů? Já to dnes zkusil několikrát a vyhrál jsem ***!
    Předem děkuji za odpověď, (či případné smazání příspěvku), Petronax.

*zásah do příspěvku sopti*

Naposledy upraveno moderátorem: 18/4/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.