Určeno k archivaci 4/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Výstavu ano soutěž zemědělců ještě ne

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Danča57

Kolik máš splněno v úkolu Soutěž zemědělců, jestli 5 úkolů tak stav pohárů v runě by odpovídal.

3. Danča57

mám jich splněno 13

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Danča57

Tak konečně jsme se dopracovali k úplnému vyjasnění.
    Nejprve bych doporučil restartovat hru a poté zkontrolovat runu na stromě moudrosti, popřípadě zkusit doplnit poháry. Když to nepůjde a budou stále chybět, nezbývá než kontaktovat herní podporu na prověření kam se ti zatoulali Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

5. Danča57

Moc děkuji za pomoc napřed musím tedy dodělat úkol - ale zvířat je třeba hodně a momentálně nemám a pak tedy uvidím

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Danča57,
    zkus se ještě kouknout na plochy, jestli ho tam nemáš někde umístěný. Hledej toto (nebo tomu něco podobné):
    Hezkou hru

7. Danča57

bohužel nemám

8. sopti

Danča57,
    v tom případě nečekej na dokončení celého úkolu a kontaktuj herní podporu - ona ti jej pomůže najít. Jak kontaktovat herní podporu.
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

9. Danča57

Tak všem moc děkuji již je na hlavní ploše :music:

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nevím jestli to někde není uvedeno, tak se kdyžtak omlouvám ale nevím kde to hledat. Co vlastně znamená denní odměna, která vychází na 19? Vím že na hodinu +25% BZ, ale k čemu se to vztahuje?

11. sopti

Ahoj Prepperka,
    jedná se o bonus +25% více BZ ze všeho po dobu 1 hodiny. Chybu jsme již postoupili dál, ale díky velikonočním svátkům se oprava někde pozdražela. ;)

Hezký večer

Danča57,
    to je dobře, žes ho našla - tak šup sundat z plochy a vložit do Živoucí legendy.
    Hezký večer

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

sopti - jen se ujistím - stonek se do tohoto bonusu nepočítá, že?

13. sopti

Prepperka stonek se nikdy do žádného bonusu nepočítá.
    Hezkou hru

14. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Ahoj mám dárkového soba, ale nejde mi nikam vložit na plochu ani park, je umístět ve vyšlechtěných zvířatech, k čemu slouží a kam ho můžu jak vložit? Díky.

15. Ahoj pinda-ada
    zvíře Dárkový sob a další šlechtěnci sobů jsou (zbyli) z akce "Namrzlé ploutve". Bohužel nedají se ani šlechtit, ani použít například do úkolů. Není nám známo, jaké další úmysly s těmito šlechtěnci Realizační tým hry má.
    Přeji fajn hru

16. pinda-ada

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Ahoj no do úkolů jsem ho pokoušela dát ale taky nešel tak uvidíme co bude s ním dál, psala mi spoluhráčka že má snad dávat hvězdičku a jít kamkoli na plochu ale asi to bylo v tý akci. Díky.

Naposledy upraveno moderátorem: 18/4/17
  17. Ahoj pinda-ada
    to si kamarádka spletla s dekorací Vánoční baňka se sobem (vejce) po vylíhnutí: Létající sob - ano, ten dává hvězdičky :)
    Dárkový sob je opravdu jen šlechtěnec.
    Popis ve FAQ: (klikni)-> Létající sob
    P.S.: pokud použiješ funkci "Odpovědět" a reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, prosím vymaž citaci, nebo použij nový příspěvek s oslovením a nebo můžeš také použít funkci "Upravit" u svého původního příspěvku a odpověď uvést v něm. Příklad:
    EDIT: děkuji za odpověď.

18. pinda-ada

Aha díky.

19. pinda-ada
    není zač, rádo se stalo :)

20. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Může mi , prosím , někdo poradit , kde získám "TOTEM TIKI " ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.