Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím,není hlášené zpomalení šlechtění?Mám už půl hodiny v tulidomku zvířata zkrácená na 10 minut.Když se na ně podívám(asi 3x)tak mám pořád něco přes 2 minuty,a to se dívám po 10 minutách.Několikrát jsem se odhlásila a nic.V liště mám 00.00 na sklízení a teď tam mám o hodinu víc,ach jo.

Díky sopti,vše jsem udělala,pa.

Naposledy upraveno: 12/12/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Chci se jen zeptat, oněch 100% z kompenzačního balíčku by se mělo objevit dle oznámení místo stříbrného slotu, ale nikde nic není vidět a tudíž nelze ani sledovat kdy vyprší, nebo zda je vůbec aktivní;) Dík za info:)

4. Ahoj hubabuba1968
    bonus +100% z kompenzace se objeví v Zásobárně a je nutné jej aktivovat, a ano, pak se objeví v bonusové liště ve stříbrném slotu

Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

***odstraněna zbytečná citace***
    Tak to je asi nějaká novinka ne? Vždy se to aktivovalo hnedo_O

6. Ahoj hubabuba1968
    Tentokráte je nutné bonus aktivovat ze Zásobárny ve Stodole. Ověřila jsem to.
    Přeji prima farmaření

7. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahojky chci se optat koupila sem bance kralik hopsalko ted ho mám na pravy liště da se nák aktivovat a nebo co se dá sním dělat děkují předem za odpověd

8. Ahojky DračiHanka
    králík Hopsátko je tzv. "supersoused" - každý den (v době, kdy jsi jej koupila) od něj dostaneš dárek. O typu dárku tě bude informovat infookno, takže po dobu fungování supersouseda si pečlivě hlídej co se v infookně píše.
    Podrobný popis - (klikni)-> Králík Hopsátko
    P.S.: Jedna nevyžádaná rada. Moc bych ti doporučila přečíst si ve FAQ, případně v oficiálním popisu podrobnosti o věci (placeném prvku). který hodláš zakoupit. Předejdeš tak třeba nemilému překvapení kdyby se ti zakoupený prvek (věc) nehodil, nebo pro tebe byl ve finále nezajímavý. ;) :)
    EDIT:
    aby ses o dárku dozvěděla z infookna, je nutné mít v nastavení hry (horní lišta) nastaveno toto:

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,když zbourám -ingrit student(dekorku)tak ji stratím ??děkuji pezt-díky:inlove:

Naposledy upraveno: 15/12/18
    pezt a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mituli

Pokud dekorace, ještě dává superkrmivo, tak po jejím zbourání akorát přijdeš o tento bonus, pokud je již vyčerpán tak se zbouráním vrátí do inventáře.

Fajn hru pezt

EDIT: není zač;)

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Ahojte, existuje riadok na nebi, dekoracie alebo niektory z mazlickov, ktore davaju +2 urody rastlin? Popripade +1 urody?
    Dakujem

12. pezt

Ahoj mikor2011

Ano existuje, a je toho docela dost. Z poslední doby je to hlavně dekorace Jack Darček, která dává +2 ke sklizni plodin, nebo třeba Neónový motýlí zámotok, který dává +1 ke sklizni chlévů, z řádků například Párty lístok 2, který dává +1 ke sklizni zeleniny, nebo řádek Snehový krištáľový pohár, který přidává +2 ke sklizni slunečnice.
    Jsou i další a samozřejmě je také možnost si vytočit bonusy na kole štěstí a to 200%, 100% a +1.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek, mituli a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. jitutu

jitutu Pisálek fóra

ahoj, mám prosbu..... je nějaký seznam dekorací, kde je uvedeno co dekorace dává ?? měla jsem dekoraci co mi dávala zlaté mince a už ji nemohu dohledat..... předělávala jsem stonek a park a jsem ztracená :-( děkuji za odpověď Jitka

14. pezt

Ahoj jitutu

Seznam dekorací a vše okolo dekorací najdeš v tomto tématu Dekorace

Fajn hru pezt

15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

chtěl bych se zeptat jak se jmenuje dekorace na kterou se dá dát up-grade narozeninový závěs
    děkuji

16. pezt

17. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj, chtěla bych vědět jestli pěstovat kapradí.K čemu jsou ta semínka?

18. pezt

Ahoj lenbeno

Momentálně můžeš pěstovat do zásoby, nebo prodávat na trhu.

Fajn hru pezt

19. Ahoj lenbeno
    kapradí zatím nevyžaduje žádný úkol, ani směs pro krmení, takže pěstovat jej můžeš, ale nemusíš.

20. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.