Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

petz, jj díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. dankadanka

dankadanka Pisálek fóra

Ahoj , prosím o radu jak upgradovat pandy červené , mám všechny stupně chlívků ale nejde mi to , jinak ostatní druhy chlívků fungují , čím to je a jak to spravit ? Děkuji za radu .

4. zdenda

zdenda Rádoby autor

já tedy nevím, ale pandy červené jsou zatím jenom v základním chlívku a vylepšení není. Tak co chceš upgradovat?

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

dankadanka: vylepšení pro pandy červené (oranžový upgrade) se dalo získat v akci. Jinak zatím nelze. Dokud je nebudeme šlechtit (jen to ne, na šlechtění toho je i tak až dost)

6. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Ahoj,potřebuji poradit-ze stonku nebo dekorace mi vypadlo STÁJE PLUS JEDNA a nemůžu najít z čeho.Je to na 12h.Díky.H.
    Já už to našla-neonová motýlí kukla V.​

Naposledy upraveno: 11/12/18
  7. elen45

elen45 Magnát fóra

ahoj, potřebuji poradit, kde najdu informace kolem nabídky ke sňatku - nemůžu najít (nevím jestli přijmout, nebo odmítnout)

8. pezt

9. elen45

elen45 Magnát fóra

pezt díky za rychlou odpověď

10. pezt

11. OmegaP79

OmegaP79 Zelenáč fóra

Prosím, chci dát na Baha banány ze skladu, ale jsou škrtnuté a já nevím proč.
    EDIT, jsem trdlo, nebyly ještě odemčené

12. Ahoj OmegaP79
    pro pěstování banánovníků je třeba aktivovat možnost pěstování a to ve 2. místnosti Starověkého opičího chrámu.

13. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím a prosím o radu. Chtěla bych si vyměnit podpis, ale deník, ve kterém je podpis uložený, je už v archívu. Mohu podpis použít stejným způsobem, jako z aktivního deníku?

Y_n_O díky.

Naposledy upraveno: 12/12/18
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

medved222: nejsem moderátor, ale mělo by to fungovat, pokud funguje úložiště, kde je podpis nahraný... (asi ano, když ho vidíš) - prostě zkopíruj adresu obrázku a vlož do signatury...

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  15. kadlici

kadlici Zelenáč fóra

otevřela jsem všechny punčochy včetně 12 ale následné balíčky zůstaly zamčené, co mám dělat

16. Ahoj kadlici
    prosím, pečlivě a pozorně zkontroluj, zda u některého dárku není modrý čtvereček s bílým + Pokud ano, je dost možné, že jsi ten den dárek neotevřela.
    Pokud bude vše otevřené (ani u jednoho dárku nebude ono +) budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.

17. kadlici

kadlici Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Právě jsem křížek našla ale bohužel jsem napsala už na podporu, omlouvám se, díky

18. kadlici
    v pořádku, hlavně, že se problém vyřešil.
    P.S.: Prosím, pokud používáš tlačítko "Odpovědět" je potřeba vymazat citaci příspěvku, pod který píšeš.
    Jednodušší je, napsat příspěvek nový.

19. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

získal jsem bednu s santa klausem a nikde ji nenajdu, prosim kde ji najdu

20. Ahoj Jaroslav469
    získané bedny (nejen bedna se Santa Clausem) se ukládají do inventáře. Tedy - levá lišta > ikona "bedna" -> ikona "vázička" a zvol záložku "Spotřební zboží". Také můžeš využít funkci "Hledat" Do editační pole napiš celý, nebo část názvu bedny.
    Přeji prima farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.