Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Stálice fóra

Dneska je nějaká chyba na plantáži, kombajnem sklidit nejde, když sklidím ručně a odejdu jinam a vrátím se sklizeno není, a potom to jde teprve kombajnem. Je to jako včera na divoké louce a lesní mýtině.

2. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Ve hře Fotosafari se mi neobjevila dekorka Pozor had, poraďte.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal - na chybu s kombajnem se zeptám

Edit: žádné problémy zatím nejsou hlášeny. Zkus provést očistu PC jak na to >>KLIK ZDE<<

Ahoj modrýměsíc - Dekoraci Pomoc! Had! získáš až po dodání Upomínkových foto

• První část je založena na dodání požadovaných surovin do [​IMG] rozmístěných v herním okně. Dodávání do jednotlivých tlačítek je na na sobě vzájemně nezávislé.
    • Druhá část vyžaduje dodání Upomínkového fota do lišty v pravém dolním rohu.
      • Upomínkové foto: získáme v liště časovače a to 1 ks za 6 hod. Čekání na další upomínkové foto se může zkrátit dodáním 1 ks fotoaparátu. Fotoaparát zkrátí dobu získání upomínkového fota o jednu hodinu.

Druhá část:
    DodejOdměna
    [​IMG]30x upomínkové foto2 000x level TBZ, 5x zlatý banán, 25x superkrmivo, 1x dekorace Pomoc! Had!, 1x výběh pro gazely
    Přeji fajn hru

4. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Použij tlačítko upravit. Farmářka_X
    Ahoj, farmářko-x, to jsem udělala a proto jsem hledala pomoc.

Jo, a nemám ani gazelu!!

***Sloučeny příspěvky***

Naposledy upraveno moderátorem: 2/12/18
  5. Farmářka_X

modrýměsíc - zkus hru restartovat a kouknout se znovu. Pokud ani pak gazelu a dekoraci nenajdeš kontaktuj herní podporu jak na to >>KLIK ZDE<< Jen na podpoře mohou zjistit co se na tvém účtu stalo

PS: nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco doplnit použij tlačítko "Upravit"

Přeji fajn hru

6. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Farmářka-X Děkuji, hezký den.

7. Farmářka_X

modrýměsíc - není za co.

Tobě také hezký zbytek víkendu

8. natram54321

natram54321 Rádoby autor

přeji hezký den,
    chci se ještě vrátit k dekorce -zámecké hřiště-na druhé farmě mám po upgr.ZH 3,na této farmě jen dvojku,i když jsem akci dokončila a upgradovala úplně stejně,na podporu jsem psala a nic se nevyřešilo,scren samozřejmě nemám..
    je ještě nějaká šance dobrat se ... zdárného výsledku?
    děkuji za odpověď

9. Farmářka_X

Ahoj natram54321 - . Pokud se chceš dobrat zdárného výsledku, nejprve znovu prověř, zda nemáš Upgrade ve svém inventáři. V inventáři použij záložku vše a do vyhledávacího okénka napiš Zámecké hřiště pokud jej tam nenajdeš znovu kontaktuj herní podporu >>KLIK ZDE<< Co se děje na tvém účtu prověří pouze podpora. Na podporu piš z účtu na kterém ti UP chybí.

Přeji zdárné vyřešení problému

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. natram54321

natram54321 Rádoby autor

děkuji za odpověď,
    farmu jsem samozřejmě prohledala sakumprásk a nikde nic,psala jsem samozřejmě z farmy,kde problém nastal,
    na podporu už psát nebudu,není to první případ,kdy mě odbyli a navíc i dost neomaleným způsobem,
    no co jsou to jen omalovánky a můj problém se závislostí na této hře...
    každopádně "vám" děkuji a přeji hezký den

11. Farmářka_X

natram54321 - je mi moc líto, že máš špatné zkušenosti s podporou, ale já bych to určitě ještě zkusila.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  12. milteska

milteska Expert fóra

ráda bych si postavila zvěřinec 2 a arboretum2.......dohledala jsem,že aktivuji na stromě moudrosti-jenže ta možnost na "dvojky" tam není. Lze postavit z nářadí,ale kde? nějak se v tom ztrácím-stavebních plánků mám dost
    Na baha totéž-v chrámu aktivováno,ale nabídka pouze za floreny - taktéž se mi jedná o zvěřinec2
    Děkuji za radu

13. Ahoj milteska
    na Stromě moudrosti (a ve Starověkém opičím chrámu) lze získat vždy po jednom kusu Skladiště (Zvěřinec, Arboretum. Výrobnu) Jestliže chceš další, budeš si je muset koupit za Floreny ve Farmářském obchodě.
    Nebo můžeš zvolit variantu - za pomoci získaných plánů rozšířit ta Skladiště, která jsi získala za hvězdičky a za Zlaté banány.
    Podrobný popis ve FAQ - Získání Skladišť

14. milteska

milteska Expert fóra

aha,takže další jen za floreny. Mi bylo divné,že jsem nikde nenašla dílnu na postavení. Stávající mám všechna na maximum. Díky za info

15. milteska
    rádo se stalo :)
    Hezkou hru

16. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,pisala som na hernu podporu,moj problem je rano som si v rama obchode kupila blloster plus 1 na akcne,nie na ulnkove aby nedoslo k omylu ten tam stale mam a su len po jednom a nestoja zrovna malo,bolo to pred zberom nic sa nezmenila ani po dalsom zbere,ale v rama obchode uz ho mam preskrtnuty,tak prosim co mam robit, ziadna odpoved sa mi nedostala a dufam ze tu nebude zase odpoved aby som zase pisala na podporu,dakujem za odpoved.

17. Ahoj tomaskomiska
    zakoupený booster z Ramaobchodu najdeš v inventáři (ikona "bedna" > ikona "vázička" > záložka "Spotřební zboží"
    Můžeš použít funkci "Hledat" a do editačního políčka napsat celý, nebo část výrazu "booster" Až ho najdeš, stačí kliknout na zelené tlačítko "Použít" tím booster aktivuješ.

Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  18. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

jak můžu napsat modrátorovi nebo vlastně adminovi FAQ ?
    holub říká, že neexistuje

19. Farmářka_X

Ahoj -družstvo- "adminovi" FAQ nelze psát holubem. Pokud potřebuješ něco sdělit ohledně FAQ můžeš v tématu >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

20. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Dakujem za odpoved.Je v inventari ja som myslela ze sa pouzije automaticky ked ho kupim ako konbajn.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.