Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Chci se zeptat, k čemu mě jsou banány a hvězdičky,plánuje se do budoucna nějaké rozšíření na použití? Díky a hezký den.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj jana.zape
    hvězdičky můžeš použít na aktivaci run na Stromě moudrosti, některé runy jsou vícestupňové a u těchto run s každým stupněm stoupá počet požadovaných hvězd. Zlaté banány se používají pro aktivaci run ve Starověkém opičím chrámu.
    Zda Realizační tým hry Farmerama do budoucna rozšíří runy na Stromě moudrosti, případně v Opičím chrámu se hráči dozví z oficiálního oznámení zde na fóru. RT nesděluje své plány do budoucna, takže je nutno sledovat fórum.
    Přeji prima farmaření

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. janar53

janar53 Perspektivní autor

Zajímalo by mne, proč již nebyla zrušena úloha mentora. Já tedy mentorem jsem a vždy jsem pomáhala "kuřatům", jak jsem mohla, co tam spadlo kravích, vajíčkových a kozích stromů, stájí apod, ale tato hra není uzpůsobena na nové hráče. Málokdo prošel do 21.lvl, abych mohla posílat SK a většina nevydržela do O+D. Mělo by být víc úkolů v družstvu, které by byly jen pro ty začátečníky. Nemělo by se vše řídit jenom tím, že pokud nezaplatíš, nejedeš. Je to škoda a vůbec se nedivím, že noví hráči nejsou a ani nebudou, bohužel

jindrasofr tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janar53

To jestli zruší a kdy, mentor systém, záleží na provozovateli hry.
    Ale samozřejmě souhlasím s tvým názorem, v poslední době noví hráči nepřibývají, a ti co to zkusí dlouho nepřežijí, hra je převálcuje.
    Uvidíme, náznaky už tu jsou, tak uvidíme ;)

Fajn hru pezt

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. myrda

myrda Perspektivní autor

V poslední době mi ve mlýně tvrdošíjně přeskakuje nastavení na záložku "normální", přestože já ji vždycky zas dám na "všechno". Dělá to jenom mně, nebo to mají i další? Samozřejmě vyčištěno.

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj myrda

Ano děje se to i mě a děje se to i ostatním. Nicméně jsem prozatím příčinu nezjišťoval, ale pokusím se něco zjistit jaký je důvod.

Fajn hru pezt

vilm4, tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. myrda

myrda Perspektivní autor

pezt: díky, vydržíme

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dobrý den, mám 5 farem, a na jedné z nich mi neposílají dárky i když já jim dárky posílám.Uvolnilo se mi místo na jedné z mojich farem tak jsem pozvala na svoji farmu toho komu dárky neposílají.Bohužel mi to pořád píše s tím už kamarádíš. Nedá se ně jak zařídit abych jej mohla přetáhnot k sobě na uvolněné místo? Děkuji za odpověď

9. Trismegistos

Trismegistos Pisálek fóra

Ahoj,
    k čemu je socha chov pand dárek, chov slonů slonů-dárek, chov opic -dárek, chov velbloudů-dárek, lenochod socha -upgrade, lenochod-socha, apod v opičím chrámu? Je to dekorace nebo nějaký šlechtěnec? Nebo něco jiného?
    Díky

10. Ahoj Darona34
    bohužel. "přetáhnout" sousedy z jedné farmy na druhou tak, jak ty si to představuješ, nelze.
    Nicméně pokud jsi poslala pozvánku z farmy, kde chceš mít konkrétního hráče jako souseda a nemáš ho v liště sousedů (prosím pečlivě zkontroluj své sousedy) a přesto ti systém hlásí, že již sousedem je, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, protože tam ti mohou pomoci. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu
    Přeji prima farmaření
    ==============================================

Ahoj Trismegistos
    tyto sochy nedávají dekorace, ale:
    podrobný popis soch ve FAQ - Starověký opičí chrám - přehled soch

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Celkem mě štve se přehrabovat přeškrtnutými položkami v rama obchodě v záložce speciální. Nešlo by to nějak vymazat, kdo zakoupil, aby se již nezobrazovala nabídka onoho produktu? /křišťálové vodopády, kouzelný strom atd.../

karbar, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Ahoj MatysekKamilek
    zkusím (a asi nejen já) dát tvůj návrh (požadavek) do reportu.
    Přeji prima farmaření

karbar, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Děkuji *JÁ*

14. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Prosím, Kde najdu Zuzin věneček. Mám jenom upgrady.

15. pezt

Ahoj mamufa

Zuzin věneček se dostával při přihlášení na farmu po spuštění prvního úkolu, nebo vždy když se přihlásíš v době konání dalších úkolů.
    Takže pokud máš upgrady musíš mít někde i základní dekoraci. Zkontroluj tedy všechny plochy kde máš dekorace a také nebe, jestli jsi si ho nedala tam.

Fajn hru pezt

16. mituli

mituli Polobůh fóra

ahoj,prosím chybí mi nějaké dekorky do stonků,někdo tu šeptal,že asi půjdou dokoupit v rama krámku.Půjdou a kdy ??? díky Farmářka_X děkuji

Naposledy upraveno: 22/12/18
  17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mituli - pokud dekorace půjdou zakoupit a kdy je věc RT a to se nám se svými plány nesvěřuje- nezbude nic jiného než čekat a sledovat ofi oznámení zda se tato možnost náhodou objeví

Přeji fajn hru

mituli a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Prosím, kde koupím dekorku kočičí lakýrník. Děkuji za odpověď.

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341 - dekorace Kočičí lakýrník byla jako Bonus za denní přihlášení - Říjen 2018 - takže pokud jsi poctivě vybírala dárky u Kubíka tak jí někde budeš mít (stačí řádně prohledat park, nebe a ostrov). Pokud ne tak v tuto chvíli není možnost jí získat. Zda RT někdy umožní její získání v tuto chvíli nevíme.

Přeji prima hru

20. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Tak jsem zjistila, že mám pěkný bordel na stonku, teď to chce po mě dekorky, který už tam mám ale v jiné řadě. A nebo taky v parku atd. Chci se zeptat, zda jde stonek celý vymazat najednou a pak postupně zase doplnit, nebo čekat až v konkrétní řadě vyprší čas a pak dekorku zbourat. Ale bude to makačka, než něco najdu, pak ten čas, to si nedovedu představit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.