Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Prepperka
    k sňatku gratuluji a přeji hodně štěstí ve farmmanželství ;) :)
    K dotazu - ano, je to tak, jde o možnost poslat manželovi "polibek" - tedy druh dárku, který lze poslat pouze partnerovi.

Prepperka a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

prosím ,proč se nedá šlechtit bazalka,nenašla jsem ji.Děkuji

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ač nejsem moderátor, odpovím: V RT nezařadili rostlinku do šlechtění... třeba časem bude... :)

4. Ahoj evicka435
    zušlechťovat se nedají všechny plodiny, ano, bazalka patří mezi ty, které zušlechťovat nelze. Budeš si muset vybrat jinou plodinu, která se nachází v nabídce Skleníku.
    Přeji prima farmaření

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Dobrý den , mám dotaz, aktivovala jsem lonochod za 15 banánů, nemůžu ho ale najít, hledala jsem všude, bohužel nevím kde ho mám hledat. Budu ráda když mi poradíte, děkují předem

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Elis1947 - ze tvého dotazu mám dojem, že jsi aktivovala možnost chovu lenochodů. V Baha-obchodě (levá lišta -> červený košík) můžeš zakoupit chlévy a chovat lenochody. Zároveň můžeš začít obchodovat s lenochody na trhu.

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Dobrý den , mám dotaz, aktivovala jsem domácí lenochod za 15 banánů, nemůžu ho ale najít, hledala jsem všude, bohužel nevím kde ho mám hledat. Budu ráda když mi poradíte, děkují předem

8. Farmářka_X

Ahoj Elis1947 - na tento dotaz jsem tu již odpověděla >>KLIK ZDE<< není třeba pokládat stejný dotaz do vícero vláken. Může to být považováno za zbytečné zahlcování fóra

Přeji prima hru

9. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Děkuji za odpověď, ale tomu nerozumím, lenochody chovám už dávno, mám jich spoustů. Šla jsem se podívat jak to je přesně napsáno .Napsáno: Domácí lenochod - socha (upgrade 1), získej ode mne tento jedinečný dárek . Řádky koleček - 8 kolečko zleva, nahoře

10. Farmářka_X

Elis1947 - po upřesnění dotazu jedná se o dekoraci - přesněji UP na dekoraci Lenochodí vejce - po vylíhnutí Sopečný bungalov >>KLIK ZDE<< Up lze posadit až po vylíhnutí. Najdeš v inventáři mezi dekoracemi

Přeji fajn hru

11. -jahůdka70-

-jahůdka70- Pisálek fóra

ahoj farmáři , mám stížnost na vlastně pro vedení ! už dlouho mi chybí zvíře LOS, kde ho mám vzít ??????????>:(>:(

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -jahůdka70-

Jedna možnost je téměř hned a to splněním úkolu v družstvu Lví oko, tedy druhý úkol a zlatý cíl
    Jinak se dá sehnat při akci OaD.

Fajn hru pezt

13. -jahůdka70-

-jahůdka70- Pisálek fóra

A PROSÍM , KDE TU HRU NAJDU ?

14. pezt

15. -jahůdka70-

-jahůdka70- Pisálek fóra

v družstvu jsem všechno prošla a Lví oko nemám :(

16. pezt

-jahůdka70-

Je dostupný od 110 levelu, tak jestli tento level nemáš, tak ho tam asi mít nebudeš.
    Potom zbývá jedině zkusit směnit při akci OaD.

17. -jahůdka70-

-jahůdka70- Pisálek fóra

aha , tak vyřešeno :D:D jsem teprve v 91 levlu. děkuji za rady , jsem aspoň moudřejší.:inlove:

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-jahůdka70- připomeň se při OaD, mám ho 3x, tak Ti jednoho losa daruji, ať pohneš s úkoly v družstvu ;)

19. VlastiaJan

VlastiaJan Zelenáč fóra

Zdravím všechny farmáře. Hraji farmu cca 2 roky a chtěla bych se zeptat jak je to, když odemknu celý opičí chrám na bahami, zda jsou ještě nějaké další ostrovy atd. Blížím se ke konci a zajímalo by mě co bude dál. Děkuji za odpovědi :)

20. pezt

Ahoj VlastiaJan

Až odemkneš celý opičí chrám, můžeš střádat Zlaté banány na případné další sochy jestli provozovatel hry něco vymyslí.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.