Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    nebo se taky zamyslet, že až tak špatná kytka do stodoly to není, vzlášť k době růstu:)

3. Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tak si asi vysloužím další upozornění, nebo rovnou ban, ale ta podstatná informace, že kapradí se vyplatí pěstovat především pro protihodnotu a celkem slušný bodový zisk v odpovědi nezazněla.Pokud mám být potrestána, budiž, pro příště si rozmyslím jestli si mohu dovolit něco doplnit. Děkuji.

evainfo, Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  5. pezt

Ahoj GordonSargent
    A z tvé první odpovědi si měla hráčka měla vzít co ? Kdyby jsi to napsala hned, mohlo se to obejít bez upozornění;)
    Osobně tuto květinu nepěstuji a už vůbec ne kvůli jejímu bodovému zisku a protihodnotě, takže mě to v té chvíli, kdy jsem odpovídal ani nenapadlo.

Pokud máte k odpovědi co dodat, je potřeba odpovídat smysluplně, zvláště pokud jste v této sekci. Děkuji.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Deleted member 21200 tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

GordonSargent,pezt - Ja som tiež doplnil len to,že dáva dosť dobrý bodový zisk a vyslúžil som si upozornenie.:(Patrilo to ako odpoveď hráčovi lenbeno. Radšej som to zmazal.

evainfo, Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  7. pezt

Ahoj Peto121

Rozumím ti, že to byla odpověď určená pro hráče lenbeno.
    Kolegyni se zdálo, že se tu kolem toho rozjíždí nějak moc odpovědí, tak reagovala takto.
    Nebudeme to dále rozpitvávat.
    Raději připravme PC/NTB a myš na Renza ať máme co nejvíce bodů na odměny ze stánku ;)

Fajn hru pezt

Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Draccula

Draccula Zelenáč fóra

Ahojky.
    Chtěla bych se zeptat, sousedi mi posílají bedny s nářadím jako dárek, ale nezobrazují se mi v inventáři.
    Dokonce jsem jednu XXL vyhrála v kole štěstí, ale také jsem ji v inventáři neměla.
    Dříve se v inventáři objevovaly, tak nevím, zda se to změnilo, nebo je někde chyba.
    Děkuji za odpověd.

9. Ahoj Draccula
    zaslané bedýnky s nářadím se "vysypou" (a rozloží na jednotlivé kusy nářadí) do Stodoly, najdeš ho v oddíle "Ostatní" (obr.: 1)
    [​IMG] [​IMG]

Bedýnky XL; XXL získané z akcí, úkolů a pod. se ukládají v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > ikona "vázička". Zvol záložku "Spotřební zboží". Můžeš také využít funkci "Hledat" . zobrazení na druhém obrázku.
    Přeji prima farmaření :)

Honzulka05 a Draccula tohle ocenili.
  10. Draccula

Draccula Zelenáč fóra

Aha, tak já nevěděla, že se rovnou vysypou. Tak moc děkuji za informaci a přeji krásné Vánoce
    ;)

11. Draccula
    rádo se stalo, klidné svátky i tobě.

12. -jahůdka70-

-jahůdka70- Pisálek fóra

přeji krásný den , prosím , může mi někdo vysvětlit, na co je vlastně to " hřiště pro mazlíky" když tam nic nejde postavit ????????

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -jahůdka70- na Hřiště pro mazlíky lze postavit tyto dekorace >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

14. milteska

milteska Expert fóra

a ta továrna už tam postavit jde? prve šly jen upgrady Mám ji na ploše a obavy ji zbourat

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj milteska - na Hřiště pro mazlíky jde továrna od 40tého Up >>KLIK ZDE<< tam jsou všechna továrny pěkně pod sebou

Nemusíš se bát jí zbourat - továrna zůstane v celku i s UP - nerozloží se

Přeji fajn hru

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. sluníčko51

sluníčko51 Zelenáč fóra

Ahoj-tady sluníčko..mám problém a nevím jak na něj..v zimním kalendáři mi nejdou otevřít poslední dárky v řádku,jsou stále pod zámkem..všechny předešlé dny mám otevřené..díky za radu

17. Ahoj sluníčko51
    prosím pečlivě zkontroluj, zda se u některého z předešlých dárků neobjevil modrý čtvereček s bílým +
    Pokud ano, budeš si muset dárek otevřít za Floreny.
    Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    EDIT:
    Omlouvám se za poskytnutí neověřené informace. S vybíráním dárku Upíří sérum nebyly hlášeny žádné oficiálně potvrzené potíže.

danda-vnovis a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dobrý den,chci se zeptat na dekoraci Ledové jezero část D,vypadla mi z nějaké bedny.Dává 30 BZ za 10 hodin,ale nějak mi uniklo k čemu je,nebo jestli je potřeba na něco speciálního.Děkuji předem za odpověď,pa.

19. Ahoj zejdy66
    Ledové jezero (A;B;C;D) je dekorace, která není nijak významně důležitá, ani nedává žádný bonus. Zajímavá je jen tím, že ze 4 dekorací 1*1 se po získání a uložení jednotlivých částí na plochu utvoří obrázek (tedy něco jak puzzle)
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni) -> Ledové jezero

Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jsem poprvé vdaná, takže teprve zjišťuji své povinnosti, ale i výhody (snad se do nové role rychle dostanu :) ). Ve FAQ jsem našla výhodu: "možnost poslání dalšího dárku". Po přečtení jsem to chápala tak, že svému manželi můžu poslat 2 dárky denně, ale v praxi mi to nešlo. Takže je to míněno jen jako možnost poslat další druh dárku (polibek)?

Edit: Děkuji *Já* za odpověď , i když škoda že to není ta varianta 2 dárky denně, to by byl teprv bonus :)

Naposledy upraveno: 19/12/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.