Určeno k archivaci 05/2018 - Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ANNA041961, 28/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mirbel46, problém s denním dárkem za přihlášení se bude řešit během příštího týdne. Jakmile budeme vědět více, tak se s vámi o informaci podělíme. Sleduj oznámení v centrále.
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Stromy na bahamce mají k dozrání šestimístné číslo( alespon u mne) má to ještě

někdo ? petz díky moc

Naposledy upraveno: 19/5/18
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ell1956

Je tam, respektive byla tam chyba, je třeba tyto stromy zbourat a postavit znovu, pro tuto opravu je možno použít také funkci prémia, "obnovení farmy".

Fajn hru pezt

4. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kde získám Totem Tiki

5. pezt

Ahoj ANAWI1950

Totem Tiki je produktem výrobny Dílna na totemy Tiki
    Také si tento produkt můžeš koupit na trhu, podmínkou je mít aktivovanou sochu v opičím chrámu pro Tukany.

Fajn hru pezt

6. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Chtěla bych se zeptat,zda na Baha u akčních kytek jsou funkční JC,nebot z plného,pole kytek s 10 JC vypadnou např. 2 tiáry a z druhého pole 4ks,zdá se mně to na 8hodinovku dost málo a tak si myslím,jestli není zrušen účinek JC.Děkuji za odpověd.

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mirbel46, účinek určitě u JC není zrušen. Kolega měl bez JC z akční na křišťálových vodopádech celou 1 tiáru.:oops:

8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

chcem sa opytat,ze preco sa nedaju poslat tieto dekoracie
    veterne koleso huiii
    auto znacky sauber
    borsty spinavy tovarnik
    paolo hviezdny kuchar
    farmarski demonstranti
    pohlcovac smogu
    ved su starsie ako 4mesiace

9. pezt

Ahoj alexandrakerulova00

Bohužel na to neznáme odpověď.
    Jediné co proto mohu udělat je to reportovat směrem k RT

Fajn hru pezt

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Ahoj, chci se zeptat, proč nejde poslat Dílna na výrobu Tiki z roku 2016. Děkuji

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babička-květa - toto bohužel ví jen RT a jak psal kolega pezt nad námi můžeme to pouze uvést do reportu

Přeji prima hru

babička-květa tohle ocenil(a).
  12. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Ahoj. Na premium farmě mi nepasuje vybírání dárku od Kubíka....ale to se snad vyřeší/jak bylo slíbeno/..ale i na této farmě jsem o jeden den pozadu.....a to nechápu....jsem na farmě každý den....Děkuji za odpověď.

13. Farmářka_X

Ahoj novafarmicka - mám dojem, že díky výpadku hry je plno hráčů o dárek pozadu. Také jsem si na ml. farmě před výpadkem nestihla vybrat dárek a po znovu načtení už jsem na farmě nebyla. Jak píšeš tak bylo slíbeno, že se to možná někdy spraví.

Přeji prima hru

14. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj já bych se prosím chtěla zeptat když byl výpadek hry pro n1ás premiové hráče tak když farma začla znova hrát mám v denních odměnách stále o den později dnes je 20.5 a já mám dárek za 19.5 čili o den později. tak jestli se to nějak vyrovná nebo o jeden přijdu děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Farmářka_X

Ahoj babička38 - bylo slíbeno, že během příštího týdne s tím zkusí něco udělat, tak prosím o trpělivost - určitě k tomu vyjde oficiální oznámení

Přeji prima hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji za odpověd a ještě jsem se chtěla zeptat u některých stromů na hlavním poli mám několik čísel místo času kdy dozraje to jsem zjistila před chvílí díky

17. Ahoj babicka38
    po všech chybách a opravách ve hře bych ti doporučila udělat (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry"
    a také vyčistit data FlashPlayera přes webové rozhraní - ZDE
    Přeji prima farmaření
    EDIT - kolega moderátor pezt radí: stromy zbourat, znovu zasadit a bude vše OK. ;)

18. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji provedu

19. babicka38
    rádo se stalo, ať se zadaří ;)

20. marcela.jitrenka

marcela.jitrenka Zelenáč fóra

Ahojky chtěla bych se zeptat kde se sežene oranžový mlok ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.