Určeno k archivaci 05/2018 - Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ANNA041961, 28/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ptám se za sousedku zuzanku11221410 proč dostala distanc z fóra? napsala něco, co se nesmí?

3. Farmářka_X

Ahoj evoku57 - pokud má tvá sousedka nějaký dotaz ohledně trestu nechť sama osobně napíše na Herní podporu jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,mánm velké potíže s hrou.Táhne se jak lenochod,samotné přihlášení je děsně dlouhé a to mám ten nejrychlejší internet:sleepy:

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22,
    já i kolega máme hru v běžném tempu na které jsme zvyklí. Pokud máš nějaký problém - zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry, popřípadě zkus vypnout animace ( jestli je máš zapnuté).

6. ***URČENO K ARCHIVACI***

7. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Ahoj,prosím,už hraju dlouho,dá se něčím zkrátit růst stromů pod 13 hodin,nikdy jsem to nepotřebovala a nevím.Mám už asi 10000 ebenu atd. a čekám na bonus z kola....moc děkuji za radu:inlove:

8. sopti

Ahoj -Berry.308-,
    chtělo by to upřesnit, které stromy chceš zkrátit.
    Na Farmě: runa Prosperita stromů
    Na Bahamaramě: dekorace Loď pirátského papouška
    řemeslný produkt Ampule růstu
    každopádně pokud máš stromy v upgradu XXL, tak s nimi se dostaneš na 12 hodin bez použití jakýchkoliv urychovadel( u většiny stromů)

9. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

tak díky,melu ampuli růstu,chci dodělat nemocnou sopku,děkuji sopti....pirátského papouška nemám:inlove::inlove::inlove:koukám ale že to není urychlovadlo,jen 10 procent navíc....tak budu asi dál čekat,nebo jsem to nepochopila..

Naposledy upraveno: 2/5/18
  10. sopti

-Berry.308- - je to urychlovadlo - jen to má zavadějící popis. Připomínám, že začne působit po sklizni stromů nebo po nasazení - to znamená - použít ampuli růstu a pak sklidit nebo nasadit stromy a čas se ti zkrátí o 10%.

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jen ještě připomenu další možnost - Zuzino ultrahnojivo, které zrychlí růst stromů o 35%. Ale těžko se získává, tak na pohnojení celého pole to asi nebude. Tak jen kdyby to náhodou pomohlo....

12. sopti

Prepperka - díky za doplnění - tak na to jsem si opravdu nevzpomněla.

aljanu, Prepperka a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Koupila jsem si žvýkačkové dekorace, ve FAQ napsáno (pro všechny):
    Žvýkačková opice
    co 20:00 hod. 1700 BZ/TBZ a 10x superhnojivo, velikost 1x1, lze sklidit pouze 10x, poté bude poskytovat jen BZ/TBZ

Ale po 10 sklizních mi to píše Jen pro dekoraci - to jsem se asi pěkně napálila, chtěla jsem dekorky na děsivé plochy.

EDIT:
    Farmářka_X - díky, to mě nenapadlo, už jdu na to.

Naposledy upraveno: 3/5/18
  14. Farmářka_X

Ahoj ašada01 - dekoraci je třeba zbourat a znovu postavit a pak bude nadále dávat BZ/TBZ

upload_2018-5-3_16-37-35.png

Přeji prima hru

15. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Dobrý večer, chci se zeptat, kde můžu získat mrkvovo-jablečnou směs? Nedával to kdysi řádek v nebi? Našla jsem jen, že se vyrábí u marmeládníka ve 4.stupni, ale tam jej taky nemám. Snad tato otázka nikoho nepohorší. Děkuji moc za info a přeji hezký zbytek večera.

16. Ahoj Blonda141
    Mrkvovo-jablečná směs je opravdu produkt řemesla Marmeládník ve 4. stupni. Recept na MJS si ale musíš koupit ve Farmářském obchodě > záložka "Řemesla". Je chytré počkat, až bude akce "Výprodej položek za Floreny" v této akci lze získat recepty za poloviční cenu.
    MJS si také můžeš koupit na trhu, opět záložka "Řemesla"
    Řádek dávající 1ks MJS:

Popis ve FAQ - Venkovské malovánky

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  17. doben

doben Ikona fóra

Měl bych dotaz týkající se jedné stránky, na které se dají z různých balíčků dají získat kódy do různých her. (Odkaz jsem poslal poštou sopti, protože jsem si nebyl jistý, jestli ho můžu zveřejnit zde na fóru.) Kódy do her od BP už jsou tam dlouho, ale kódy na farmu se tam objevily teprve nedávno, jelikož první jsem získal dnes. Vzhledem k mým zkušenostem, které mám s kódy do jiných her vím, že každá hra má podmínky využití nastaveny jinak, takže by mě zajímalo, jaké kódy na farmu tam lze získat a jaké jsou podmínky jejich využití. Doufám, že bude možné tyto informace zjistit, protože u jiné hry (sice ne od BP) jsou přímo na fóru v OFI oznámení.

18. Farmářka_X

Ahoj doben - bohužel my oficiální informace o těchto kódech a jejich využití nemáme.

Přeji prima hru

19. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Ahoj. Už nejakú dobu pátram na fóre po tom, či je možné ešte získať dekoráciu Zámok z oblakov a recept na Pinkie pie koláč, ale nejak sa mi to nedarí. Mohli by ste mi, prosím, v tomto poradiť? Ďakujem.

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.