Určeno k archivaci 05/2018 - Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ANNA041961, 28/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. szdeno72

szdeno72 Zelenáč fóra

Ďakujem

2. szdeno72
    není zač, rádo se stalo

3. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, jak se rozvedu?

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Darona34
    Rozvod

• v liště sousedů klikneme na ikonu manžela, vybereme ikonu koše a potvrdíme
    • druhý hráč je informován v infookně
    • i po rozvodu zůstává hráč nadále sousedem
    • svatební oblouk zůstává na ploše (pouze zmizí jména manželů), po zbourání zmizí z inventáře. V případě, že je oblouk v okamžiku rozvodu v inventáři, je možné ho umístit na plochu, po zbourání zcela zmizí.
    • pokud partner přestane hrát a vypadne z lišty sousedů pro neaktivitu, nedojde automaticky k rozvodu a je nutné kontaktovat herní podporu.

upload_2018-5-22_20-23-55.png

Přeji prima hru

5. -vlastina303-

-vlastina303- Pisálek fóra

Dobrý den, sousedi mi posílají "Tiari" a oni se mi tam neukazují.

6. Ahoj -vlastina303-
    mohla bys, prosím, upřesnit CO se ti KDE nezobrazuje? Akční dárek - tiára - jejich počet si můžeš zkontrolovat buď přímo v okně akce, nebo v přehledu dárků, které ti přišly od sousedů
    Případně jejich počet můžeš vidět ve mlýně, po kliknutí na záložku "Akce"
    Tiáry jsi také mohla použít pro mletí.
    Až upřesníš o jaký problém jde, můžeme ho dořešit.
    Pokud máš podezření, že s tvým herním účtem není něco v pořádku, obrať se o pomoc na herní podporu, tam prověří, co se na tvém účtu děje. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu" odpověď ti přijde na e-mail, který máš k hernímu účtu zaregistrovaný.
    Přeji prima farmaření

7. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, koupila jsem si turbomlýn a nemohu najít čas trvání, který býval v liště. Je to chyba, nebo se čas zobrazuje jinde. Proč se čas trvání turbomlýna nezobrazuje přímo ve mlýně? Děkuji

8. Ahoj Lidus61
    po zakoupení Mlynářského předplatného (turbomlýn) je dobré hru vyp/zap., aby se mohly načíst změny.
    Po tomto kroku prosím zkontroluj v levé liště (klik na erb) ikonu turbomlýna - časová dotace by se ti měla ukázat po najetí kurzoru na ikonu mlýna.
    Pokud se ani po těchto krocích časový údaj neobjeví, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili co se na tvém herním účtu stalo. (klik)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Odpověď ti přijde na e-mail, který máš ke svému účtu zaregistrovaný

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Chci se zeptat,jestli už fungují správně řemeslné produkty na zkrácení chlévů.
    předem dík

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Ano, je to již opraveno, viz info >> zde <<
    Osobně jsem ověřoval jak produkty tak řádky.
    Pokud by se ti něco nezdálo dej vědět, prověříme;)

Fajn hru pezt

MatysekKamilek a kaolín11 tohle ocenili.
  11. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, ještě k turbomlýnu jeho ikona se v liště nezobrazila a nejde zjistit čas jeho trvání. Zeptám se herní odpory. Děkuji a přeji hezký večer ;)

12. Ahoj Lidus61
    jen se ujistím - máš levou lištu vysunutou? Lze jí schovat a opět vysunout. Pokud tam ikonu nemáš i při vysunuté liště, budeš se opravdu muset obrátit na herní podporu.
    Přeji brzké vyřešení problému

13. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

získal jsem neonový výběh pro medvěda,ale nemám ho mezi stájemi ani upgrady- v čem je problém?

14. Ahoj hnojaka
    prosím zkus následující kroky:
    v inventáři (levá lišta > ikona "bedna") zvol kategorii "zvířata", záložka "Všechno" a do editačního pole vyhledávaní zadej část nebo celý název stáje.

Také prosím zkontroluj, zda jsi neonový upgrade již nepoužil v některém Zvěřinci.
    Pokud by se neonoví medvědi nenašli ani ve Zvěřinci ani v inventáři, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

15. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, prosila bych poradit kde získám Totem tiky . Děkuji za radu

16. svj1

svj1 Pisálek fóra

Ahoj prosím o info kde se vyrábí hrábě

17. Ahoj svj1
    hrábě jsou produktem výrobny (klikni)-> "Továrna na hrábě" - zvíře ježek.
    Hrábě můžeš také zakoupit na trhu ve městě, záložka "Produkty"

18. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

• multipost. sopti
    Ahoj, snad píši dobře, ale mám problém ! Při spuštění děsivky mně zmizely z plochy stromy : rudé oko, sarkofágová hruška, marshmalounový strom, list strašidelné vrby. Podotýkám, že některé stromy jsem měla víc než jeden. Nevím přesně, ale tuším, že třeba strašidelnou vrbu třikrát !!! Mám psát rovnou na podporu ??? Ve stodole plody jsou !!!>:(:mad::mad::mad:Díky za odpověď.

Omlouvám se, vše v pořádku, zapomněla jsem na druhé arboretum !!!! Díky !!!!;):sleepy::)

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

barbucha30,
    nic se neděje. Jen poprosím pro příště nepiš 2 příspěvky bezprostředně za sebou. Stačí ten první upravit a dopsat tam že už je vše v pořádku ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.