Zpětná vazba Unity - zpětná vazba

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Den druhý: Test Unity - žádná změna
    Zkusil jsem Renza na FF a GCH a asi to bude o zvyku kdy kliknout u Lukáše.
    I když mám vypnuté animace,přesto fungují.

ssasulka84 tohle ocenil(a).
  2. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Dnes bych řekla, že je lepší grafika, už to není tak rozmazané jak to bylo včera.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zajimave, s 32bit Win7 jsem ve starem Firefoxu (doted na nem ve flash jedu) nic, hned nahlasi problem s prohlizecem pri prepnuti... po aktualizaci stale hlasi problem (ale neni to nejnovejsi FF, zajimave)... tak jsem testnul Chrome, a ejhle, ono to nabehlo (spis nachodilo) tu obrazovku co jsem mel predtim ve flash aktivni... ale po prepnuti na jinou plochu ale nacte tak pulku a pak NEtocici se slunecnice, moc hezky...
    Tohle neni report chyb, ty uz jsou napsany, spis jen co nema smysl testovat driv, nez daji aktualizaci - ale dozvime se to tady, ze mame dalsi kolo testu s novou verzi?

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

macca: souhlasím, je to i můj dnešní poznatek, kontury všeho jsou jasné, dobře viditelné, výraznější než púvodní, kdo si stěžoval, že hůř vidí, mohl by slavit úspěch.
    Renzo dobrý, graficky se mi taky líbí.

5. máťochov

máťochov Stará škola

Za mě v pohodě. Načítání rychlé, bez problémů ( MF ), grafika ok, použité písmo také. Až se vychytají mušky bude to super;).

berkaKolchoznice a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

makak-magot
    Tak v opravně mi řekli, že na můj starý pc už jiný windows nainstalovat nejde (a na nový pc, bohužel nemám), takže se budu muset s farmičkou rozloučit. Je mi to moc líto...

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Ako ja by som si to rád prepnul na Unity už nastálo ale tam nič nefunguje... Keď to hrám vo flashi tak animácie u dekoriek sekajú a celkovo aj hra trochu posekáva. V Unity to ide bez najmenšieho seku ale dokiaľ neopravia ten nekonečný zoznam chýb tak si budem na Unity hrať len Renza... Už aby to bolo čo najskôr všetko opravené, normálne sa teším na pôžitok z hry keď mi nebude nič sekať, to bude radosť hrať normálne :D :)

8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Dnes jsem zkusila Renza - celkově mi přišlo, že jde hra o něco lépe, méně záseků, kratší načítání - ale to byla naprostá katastrofa. Nejprve u Lukáše, zisk byl 3 body. I kdyby šlo o to, že prostě si to člověk musí znovu "osahat", zde by nic takového nepomohlo. Ukazatel běhá tak, že zrychluje, zpomaluje a sem tam i poskočí. To se prostě naučit nedá a zřejmě půjde o chybku. Krtky jsem nikdy příliš nehrála, ale zkusila jsem kvůli Unity - trefila jsem všechny krtky a získala krásný 1 bod (ne, není to překlep, slovy: jeden bod). U Renza bych se tedy napříště zřejmě omezila na pirátské truhly - zisk stejný, námaha minimální.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  9. petsova

petsova Pisálek fóra

Také se připojuji, unity mi nejede, ani v mobilu (puffin) ani v ntb (GCH). Když už se po opravdu dlouhé době v počítači načte, tak se nedá ručně sklidit, ani zasadit, nic se mi neukazuje. Je to šíleně pomalé, a když kliknu na pole, tak se objeví ikona na přemístění... Myslím, že v dnešní době by měli být schopny udělat to tak, aby to jelo standardně i v mobilu. Já osobně hraju tak na 90% v mobilu... Tak pevně doufám a věřím, že to ještě doladí, nechce se mi po tolika letech končit...

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Pro mobilní telefon s Androidem, bych doporučil vyzkoušet prohlížeč Edge, tam to funguje celkem slušně.
    Pro PC/NTB vyzkoušejte více prohlížečů, každému zařízení a uživateli vyhovuje jiný prohlížeč a vyzkoušejte mít hru v základní velikosti nikoliv zvětšenou na celou plochu obrazovky.

ezzra tohle ocenil(a).
  11. maurehata

maurehata Osvícený autor

Dekuji Pezt za tipy, az se zase nekdy odhodlam, zkusim to v jinem prohlížeči. Tri roky jsem ted jela hru skoro vyhradne jen na mobilu, mela jsem jen stare pc s win xp, tak se mi to sekalo. Ale jsou urcite minihry, ktere na mobilu nejdou hrat nebo jen obtizne, napr. ted to aktualni skladani ci kralovna karnevalu. Pred 14 dny jsem v souvislosti s mym zahájením studia na VS byla nucena koupit notebook, neni to zadna sunka a presto jsem teda z unity prozatim silene zklamana. Kurzor se objevuje a ztraci, jak se mu zachce, načítání dlouhé az hrůza, a zkusila jsem tedy vcera i Renzuv jarmark a me oblíbené krtky. Bimzla jsem jednoho jedineho, pak se to seklo a hotovo. Jestli prechod na Unity znamena, ze vsichni budou potřebovat špičkové a velevykonne herni PC, pak jsem zvědavá, kolik hráčů tu zůstane. Hra mi obcas pije krev - ted naposledy mi posledni tri dny furt vyskakuje hlaska souhlasu v souvislisti zřejmě s GDPR, kterou at odkliknu, jak odkliknu, pri pristim prihlaseni, nebo alespon nekolikrat denne vyskoci zase a znovu). Přesto je to má závislost a opouštěla bych ji jen nerada, i když.... Mam vyzkoušeno, ze se bez ni obejdu, tri roky jsem nehrala vůbec. Byla jsem na Unity zvědavá, nečekala jsem samozřejmě hned zázrak, ale z toho nadseneho juchani od RT zacatkem tydne, jak to bozsky funguje, jsem nabyla dojmu, ze to bude dobrý. Po reálném vyzkoušení mam ale spis pocit, ze to bude vic než těžké , možná i nemožné udělat hratelnou farmeramu pro siroke masy.

evainfo, milanvj a matlafous123 tohle ocenili.
  12. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tak to mě mrzí, škoda. Ve kterém městě byslíš? Třeba by se tady našel někdo, kdo by zaskočil na kafe a zkusil poradit ;)

13. libakos

libakos Polobůh fóra

A i dnes jsem zkusila přepnout, barvičky už nejsou tak intenzivní, pokud je hotovo mám nejprve dudlíky , pokud chci sklízet pak mám nejprve hvězdičky,no navíc jsem nekoukala,počkám si zase na zítra, určitě to postupně vychytají...

14. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Hlásim zlepšenie :) Grafiku mám nastavenú na max a dnes som si zahral renza balóniky a krásne vidieť 60FPS žiadne sekanie :) dobrá práca :)

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Kdo si nemůže dovolit nový PC, zkuste zadat do vyhledávače "repasovaný počítač". Jde koupit velmi levně i kvalitní stroj za cca dva tisíce. Jsou to převážně stroje vyřazené z firem, kde obnovují techniku tak po třech letech. Jen je potřeba se s někým poradit na správné konfiguraci. V ceně je i Win 10. Mám repasovaný notebook a jsem velmi spokojená.

zejdy66, milanvj a duna.duna1 tohle ocenili.
  16. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

makak-magot ahojky, bydlím v severních Čechách, Českolipsko...přemluvila jsem opravnu pc a v pondělí tam mám mého starouška přinést a prý zkusí, jestli s ním něco vymyslí.Dám hned vědět, jestli se mi pak podaří hrát Unity..děkuji, měj se hezky.

17. libakos

libakos Polobůh fóra

Dnes jsem zase přepla na Unity , nějaké chybky vychytány ,jen u stromů není vidět dozrání a u zvířat se musí posouvat kromě vody myší.Tak třeba zas zítra bude nové vylepšení:)

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Coruska

Coruska Aktivní autor

Tak jsem přepnula na Unity a trochu zklamání - nejsem schopná nic zasít, jakmile najedu na šipku vpravo (další stránka plodin), plodiny k zasetí zmizí. Renzo dobrý, ale reaguje to děsně pomalu - krtci nejdou, u Lukáše mi to rysku zastavuje úplně jinde - no škoda lístků na to. Počkám pár týdnů, nic nejde hned hladce, nakonec začátek farmy taky nebyl úplně dokonalý.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. mamba54

mamba54 Stará škola

Chyby Unity má, jak už tady bylo napsáno, to se časem snad vychytá, ale co mi hodně moc vadí je, že když si na něco najedu, tak se mi ztratí ručička, místo je sice trochu víc podsvícené, ale.....bez ručičky jsem jako bez ručičky o_O-.-......a nemám vůbec žádnou jistotu, co sklízím.....a já hodně často při sklízení používám ruce;)

evainfo tohle ocenil(a).
  20. sopticek81

sopticek81 Zelenáč fóra

katastrofa sama osobě ,nic nefunguje jak má. Velké zklamání.

maja.rada tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.