Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Má vůbec smysl to vypisovat? Věci co se stokrát objevily ve zpětný vazbě při předchozích testech jsou pořád nefunkční.

Z těch základních:
    přizpůsobování rozlišení způsobující rozmazání všech písmen a části obrázků
    nefunkční zobrazování zralých polí a stromů s vypnutými animacemi
    a hlavně nefunkční ruční klikání na jednu věc víckrát (sklidit, vykydat, nakrmit a napojit najednou prostě nejde, zasekne se to obvykle před nakrmením a pak je potřeba několik vteřin čekat, než jde na chlév znovu kliknout)

a to vůbec nemluvím o animacích některých předmětů, které se rozlézají přes čtvrtinu plochy (žraločí zuby, koulovačka)
    a acai palma v základu není vidět (jde na ní klikat, ale je neviditelná)

ps. tak jdu zkusit stáhnout klienta a uvidím, jestli třeba bude lepší

Veselka tohle ocenil(a).
  2. aamperzg

aamperzg Pilný autor

Kdy už skončíte s testováním. Jde to od deseti k pěti. Nyní konkrétně. Při posledním testu po ulity jsem se alespoň připojil na kvalitnějším počítači(CORE i5 Win10 64b). Na starším(CORE Duo2 Win10 32b)ani ťuk. Včera jsem na zkoušku stáhnul klienta a hra přes ořezané části obrazu fungovala. Dnes ani na jednom počítači při použití Edge či Firfoxu hru nespustím. Odkazy na použití klienta nijak nepomáhají stále je po jeho spuštění jen bílá obrazovka. A to jsem se držel návodů o odistalování a restartech počítače. Chápu, že problém je. Ale řešit to 14 dní před ukončením podpory je docela pozdě. Také zkoušet trpělivost hráčů uváděním nedodělků, kdy každý další pokus je jen horší, se u plecené hry nehodí.

Veselka, kaolín11 a janaj tohle ocenili.
  3. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Z pozice uživatelky hry mám také dojem, že nenastal žádný posun k lepšímu ohledně chyb počátečních verzí, i když navíc se mi v parku objevuje asi jeden centimetr široký pruh noční oblohy, který se posouvá od pravého dolního rohu nahoru doleva. Načítací kytičky v nebi jsem viděla poprvé až v unity, některé zralé stromy se stále tváří jako nezralé, stejně jako pole. Nemluvě o hvězdářském dalekohledu - co mi to před lety dalo práce ho získat, je to trochu nostalgie, ale mám ho na divoké louce - jenže v unity k ničemu. A to nemluvím o raketovém kole štěstí a podobných věcech. Proč šlo RT o zpětnou vazbu, když je to stále stejné? A že je to na poslední chvíli? O konci flash playeru a připravovaných změnách nás přece RT informoval opakovaně už hodně dávno.

Veselka tohle ocenil(a).
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V Unity mám možnost zakoupit berušku,ale nejde koupit! Prosím nápravu!:eek::cry:

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11

Nejde a nejde
    Mě také ne, a nepůjde

6. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

K prehnanej a nie moc šťastnej grafike sa vyjadrovať nebudem, na tú sa dá zvyknúť, jediné čo mi vadí je ten odskakujúci kurzor, kde namiesto obyčajného hnojenia kliknem na superhnojivo ( už 2x a úplne zbytočne !! >:() a ďalšie veľké mínus je tlačidlo ENTER. To mi príde ako veľký krok späť, keďže som bol zvyknutý potvrdzovať enterom všetko od nákupu na trhu a v semenárstve, cez zákazky, úlohy v hale, odklikávanie darčekov až po potvrdzovanie činností na kombajne...od posledného testovania nevidím nejaké zmeny, snažím sa tie chyby nehľadať, natrafím ozaj len na to, čo mi zasahuje priamo do hry...s načítavaním to tiež nie je žiadna výhra, tak snáď na dôležitých veciach ešte zapracujú.

7. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj,
    pls Client jede jen v relativně malém okně, lze to nějak zvětšit?

8. olla126

olla126 Pisálek fóra

Tak po hodine a pol som konečne dokončila zber a sadenie! A to mám všetkých pomocníkov. Stromy sa ukazujú ako pozbierané, no nie sú. Na obrie stromy dať hnojivá, tak to chcelo veľkú trpezlivosť. Každú chvíľu vám naskočí, že hra nereaguje, no skrátka na nervy.. Hrám Farmu už od 2010, chodila som si oddýchnu, no asi to zabalím. Len ma hnevá, že po 10 rokoch som dostala strom na florény, kúpila som pomocníkov na 700 hod., kúpila som mlyn a dokúpila som florény asi 500. Vidím to tak, že to bolo zbytočné.. Prajem pevné nervy, a pekné vianočné sviatky milí imaginárni farmári.

Veselka tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vpravo nahore prostredni ctverecek, Nastaveni hry, uprostred jsou % a sipka na zvetseni... a stejne je to maly...

001rajka.53 tohle ocenil(a).
  10. 001rajka.53

001rajka.53 Zelenáč fóra

Zkusila jsem hrát minihru, první v pořádku - bedna Piccolo byla doma, na druhý pokus jsem se snažila o stromky na BAHA, po vstupu do hry - mě to vykoplo s tím, že se něco pokazilo- musela jsem použít F5 abych vůbec mohla něco dělat - ovečky byly na 100%, ale jenom makaly a makaly a nic jiného. Když se hra opět načetla, tak jsem úspěšně odehrála zbývající 3 zimní balíčky. Na hlavní si dala bednu a na Baha šla umístit vyhrané tajemničky, měla jsem tam 3 stromy připravené ke sklizni, při umístění TS z lišty ovoce ze stromů zmizelo. tak jsem je raději sklidila a jdu dělat něco smysluplnějšího.

11. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

stojí to za starou belu
    dlouhé načítání, na plochy, kde se sklízí se dostanu (vodopády vyschly a zarostly trávou), ale na stonek nebo ke kolu štěstí nemám šanci. na ukazateli načítání je 100%, ovečky ale nemizí a zůstává to trčet nad mapou. čekání nepomůže a zrušit to nejde, je nutné znovunačtení farmy, aby bylo možno dostat se na nějakou plochu. další (obchod, poštu...) jsem ani nezkoušela

Veselka tohle ocenil(a).
  12. X-mole

X-mole Znalec fóra

Tassadar11

Ach jo, zas já to mám pokažený. Čtvereček je šedý - neaktivní. xD

13. Veselka

Veselka Rádoby autor

Jak to napsat slušně...
    Hraji, s několika přestávkami kdy jsem neměla prostě čas, od začátku Farmy, ovšem teď to vypadá, že skončím na dobro.
    Ze vzhledu pod Unity mě neskutečně bolí oči, o pomalém načítání/přihlášení do farmy ani nemluvím. Myslela jsem si, že si budu moct hrát alespoň do konce roku a pak se uvidí jestli se něco změní k lepšímu.
    Jenže dnes je již možné přihlášení pouze přes Unity, přežila bych snad i problémy s opakovaným klikáním při ručním sklízením atd., problém je i to, že se věčně nedostanu na další plochu než hlavní farmu, ale hlavně na to se opravdu nedá koukat, po dvou minutách mě bolí pekelně oči.

Inu, šla jsem do vily, abych zrušila premium a jaké překvapení, nejdřív mě to vykoplo z farmy a pak mě to pustilo pouze do vily, ale ke správě premia se nedostanu. Velmi finané :(. Tak zkrátka budu muset vybrakovat účet, aby se nemohlo premium obnovit, protože za tohle platit nehodlám a nechat se vlastně vydírat také ne.

edit: Příspěvek jsem měla delší dobu rozepsaný. Nyní tedy aktualizuji, že odhlášení premia se už povedlo. Nicméně pod Unity je pro mě farma stále nehratelná, viz. výš.

aamperzg a polacka tohle ocenili.
  14. evinana

evinana Stará škola

já teda nevím, kolikátý že je to test? Je to čím dál tím horší a horší místo toho aby to bylo lepší:(já něco vydržím, ale toto vzdávám.
    Je to test hry a serverů nebo test co vydrží hráči? Jestli to druhé, nevydržela jsemxD

evoku57: asi takxDxDxD

Naposledy upraveno: 11/12/20
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

evinana - je to určitě test, co vydržíme a vydrží jen pár silných jedinců xD Jestli to radikálně, ale opravdu radikálně nezmění, tak příští rok se všichni dostanou do TOP 1000, jedině, že by to změnily na TOP 100, 200, 300
    xDxD
    Píše mi to: Užij si klid než se farmerama načte. A já zatím i 5x odklikávám - stránka nereaguje - jaksi ten klid a pohodu teď u farmy postrádám a s tím se to nedá hrát, není vlastně proč, má to být relax a ne dřina

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

evoku57
    No ono hrát za pomoci pomocníků pod Web Unity jde (jen ta ruční aktivace mazlíků na Hřišti mazlíků je pěkný vopruz), ale sklízet ručně je za trest. Myslím si, že akcí typu TOP#### se úspěšně účastní především hráči, kteří to hrají s pomocníky, takže ti tu až na výjimky budou pravděpodobně i za rok. Jen ubyde hráčů sklízejících ručně a s tím možná bude souviset následný nedostatek některých komodit (a s tím souvisejícím jejich vysoké ceny) na trhu, protože klesne nabídka.

17. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jak nejde,právě jsem ji zakoupila ;)
    možná mám beruškovskou protekci :D

Edit : evoku ... mám jen dvě,proto se zadařilo

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jan.svatek - všechno je svázané se vším, to bychom opravdu přišli na plno věcí, co budou jinak :), ale hráči opravdu odejdou a o tom to je, pak si nezahrají možná ani platící hráči, protože to bude málo od pár hráčů příspěvek. Já už do farmy nacpala spoustu peněz a hlavně času a bavila mne, ale v Unity mne to vůbec nebaví, je to už jiná hra a takovou také opustím, bo na stálo se to vydržet nedá, to se raději porozhlédnu po kvalitnější hře a nebudu se nervovat, za to mi hra nestojí

berkoKolchoznice, asi máš protekci, taky se snažím koupit berušku a prostě nejde, možná, že si ještě nevyčerpala limit

kaolíne11 - taky jich mám 5 a víc ani ťuk

aamperzg, Veselka a kaolín11 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli sem dobře koukal , mám berušek 5 ks z různých balíčků a akcí! A to bude asi maximum pro jednu farmu?!?:wuerg:

20. omnican

omnican Pisálek fóra

Ako už viacerí hore napísali, v tomto formáte to je robota horšia ako na skutočnej farme pri hospodárení. Ešte počkám až skončí toto testovanie, chvíľu si zahrám v starom formáte a končím. Malo by to byť zábavou a nie trápením. Škoda, po desiatich rokoch.

Veselka a polacka tohle ocenili.