Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit To mas za to, predsedo, ze nedrzis klapacku :p Podivej se na Pitrýska47... ten kazdy tyden chvali a jak mu to slape xD;)

2. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Mám to dneska úplně stejný, teď se mi odmítá načíst kombajn a na každé louce jsou alespoň 3 točící se kytky, po restartu hry se změní který věci mají točící kytku, ale nějaký tam jsou pořád.

Ps. Provedl jsem vyčištění kompu, prohlížeče, restart kompu a aktualizace prohlížeče a nemělo to žádný vliv, stav pořád stejný, začalo to dneska ráno.

satelit, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Ale co to tady máme?
    [​IMG] [​IMG]
    že by Hamburg stávkoval?

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit

Upload nějak vázne, jinak dobrý

Screenshot_4.png

matlafous123 a satelit tohle ocenili.
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Je tedy fakt že to dnes měřím odněkud jinud než včera ale to na tom nic nemění.Po vymazání cookies a mezipaměti ve FF kde jsem měl mimochodem přes 1GB dat!!
    Teď se opět 2x načetla ta trapná tabulka ale po třetí už to vypadalo že ... a nic. FF stávkuje, GCH je OK, Edge na 50%. Už na to peču,pořád hledat kde je problém. I když ho najdem,tak ho nevyřešíme,můj názor je že je to v kolísání rychlosti připojení,kterou člověk mimo farmu ani nepozná, páč farma má rozdílnou spotřebu dat. Howgh jdu na pivo.

6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,za celý dnešní den,se mi nepodařilo zprovoznit farmu,pořád se načítá,ještě že nehraji akci,to by fakt asi zamrzeloo_O

Naposledy upraveno: 27/2/21
    evainfo, Kudrnová a satelit tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No asi je hloupé tu něco vůbec psát a signálu se nedočkat :p

8. matlafous123

evainfo Kdyz nebudeme nic psat, nebudou mit moderatori co reportovat (coz predpokladam, ze delaji) a pak si budou vsichni myslet, ze je vse v naprostem poradku, i kdyz opak je pravdou. Treba chapu, ze pezt nema sam za sebe moc co reportovat, kdyz mu farma slape bez problemu. Taky bych radsi psala kazdy tyden, ze mi vse funguje nebo mlcela. Bohuzel si ty problemy z palce necucam a jejich pritomnost jsem schopna prokazat. Ale mlcenim se, dle meho soudu, jeste zadny problem sam od sebe nikdy nevyresil.

9. Kudrnová

Kudrnová Aktivní autor

Také mám dnes problém jak s přihlášením tak se sázením a přesunem z louky na louku.

evainfo a modro.ocko22 tohle ocenili.
  10. majka3633

majka3633 Pisálek fóra

Pěkný večer , Mě se už od víkendu nejde na farmu přihlásit , přes den vůbec , jen v noci . Stále mi to píše , že server není dostupný . Mrzí mě to moc , hru jsem hrála ráda , ale ted je to o ničem :-(

Kudrnová a evainfo tohle ocenili.
  11. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Přidávám se k ostatním, od včera mi také farma nefunguje. Začíná mě farma silně nebavit. Škoda, hraji 6tým rokem, moc se mi líbí, ale toto je na mě moc.

Kudrnová tohle ocenil(a).
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Kdo máte problém se přihlásit do hry, kontaktujte herní podporu.
    Vypadá to, že se vyskytly u některých účtů problémy a je potřeba to řešit ohlášením na podpoře, abychom jim to mohli předat k řádnému vyřešení.

Děkujeme

matlafous123 tohle ocenil(a).
  13. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Tak jsem tedy na podporu napsala, opravdu se dostat do hry a pracovat v ní je horor.

matlafous123: Plně souhlasím, je velké množství chyb, které přetrvávají celé měsíce. Každou chvíli se něco nenačte a jen se točí kytička, dekorace nedělají co by měly: děla při ruční sklizni nestřílí, vzducholodě a ufa nelétají, letadla akorát zmizí z přistávací plochy a podobně. Samozřejmě animace mám zapnuté. Hvězdářský dalekohled už asi taky nikdy nebude dělat noční oblohu. Grafika popisků neodpovídá skutečnosti, najedu myší na strom a v popisku je obrázek třeba chlévu, to je také stále stejné. Ručně se musí sklízet mnohem pomaleji, rychlý dvojklik nemá odezvu. V listopadu se o těchto problémech mluvilo jako o drobnostech, které se brzy vychytají...

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky :) něco je vážně poslední dobou špatně. Jak jsem už psala mě jak Unity, tak klient šlape v rámci možností hry, ale sklidím, nakrmím, nakoupím, pošlu dárky ... i když to trvá a klient má výhodu s F5, tak hraji na něm. No dnes jsem při hlavní sklizni mohla s pomocníky jenom sklízet. Vykydat, nakrmit a pohnojit už nešlo, se to točilo a po delším čekání jsem klikla F5 - po obnovení jsem sklizenou plochu obstarala, přešla na další a tam se to opakovalo! že šlo jenom sklidit a dál nic -.- čekalo to i ostatní plochy, sklízela jsem asi 40 minut.

Ještě je jedna věc, která mě nešla už v týdnu a dnes jsem to zkusila znovu a to je uložení nového rozložení plochy. Obrázek se ukáže, ale při uložit se točí kytka a nic se neděje, jen už nemůžu dál hrát a musím opět restartovat hru. Často si změny ploch ukládám a zatím do teď nebyl problém.

Šla jsem na Unity, že to tam třeba půjde a hele ... asi mám výpověď xD :p

modro.ocko22 a Kudrnová tohle ocenili.
  15. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

prosím o pomoc nejde mi farma a když to přepnu na Unity tak mám strašně malou obrazovku že i s lupou je prd vidět. Dá se to nějak zvětšit ?

16. matlafous123

satelit Jedes nebo stojis? Vypada to na rychlou vymenu serveru, ktere maji v sobe guano, takhle v nedeli rano - frcim dneska, jak na horske draze, ze to sotva stiham uklikat. Herdek, kdyby takhle farma jela porad, tak zapomenu snad i na ten enter a esc (beztak RT v tomto ohledu spoleha na to, ze staci pockat a zvykneme si farmarit bez nich) :D
    zetorka25 Nj, spis to vypada, ze na tom uzralem hnoji je much cim dal vic xD

EDIT: Danča57 Jedine, co muzes v samostatnem klientu udelat, je zvetsi si okno ze 100 na 120%:

evainfo a satelit tohle ocenili.
  17. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - V FF stojím ale zase je mě divné že na jiném ntb (doma přes kabel) to docela jede, tedy včera večer. Teď nejsem doma a jedu na jiném ntb přes wifi a FF nula nula prd. Před chvílí to jelo - já zjistil že je BB od 10 hod tak jsem restartoval a už to na FF nerozběhl. A to jsem to ráno i vyčistil, vypnul Proxy a pořád nic. Tady asi vidím problém v FF ale nemohu na to přijít. V Edži je to podobné, jen ten GCH trochu frčí. Akci mám hotovou tak jdu hledat červy ve FF.

EDIT: No to mě píchni do vočí, mladší farma která je na jiném serveru v FF šlape.

EDIT2: Tak se rozběhla i starší farma ve FF, sem tam se něco nenačte ale přecházet a sklízet jde. Teď jedu přes mobil Hotspot.

Naposledy upraveno: 28/2/21
    masinaka, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jedu, jedu žádný problém :D

berkaKolchoznice, satelit a pezt tohle ocenili.
  19. matlafous123

Neslo by to bez toho pichani? xD Jasny, ze ti jina farma ve FF pojede, protoze je na jinem serveru a tyhle problemy nemaji co spolecneho s problemy na strane hracu,... to si myslim uz mame potvrzene dostatecne. Jen jsem porad nepobrala podle jakeho pravidla nas kam, jak a kdy prehazuji, protoze mi nikdo nechce prasknout mac adresu na ktere jede napr. vekove odlisna farma -.-

evainfo a satelit tohle ocenili.
  20. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Přihlásit problém není, problémem je načtení jiné plochy než té první po přihlášení (případně načtení všech předmětů na té ploše, kolečka jako Satelit mám taky). V tom případě mám taky psát?

Pro představu: sklidit jeden vlnovec mi teď trvalo přes 20 minut, protože buď se mi nenačetl na té ploše (točila se kytička a v tu chvíli to nejde sklidit) nebo se nenačetla vůbec plocha (procenta běžely do 100 a konec) nebo se načetla plocha i s vlnovcem, ale když jsem ho chtěl sklidit, tak se načítalo sklízecí okénko (taky do 100 a konec), počet restartů hry na tuto na první pohled triviální akci 13, počet restartů celého prohlížeče 3. :(:(

modro.ocko22 a matlafous123 tohle ocenili.