Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Mě osobně štve to, že chyby nejsou u všech stejné, asi proto RT pracuje jak pracuje.
    Hraji v GCH a ME - jeden den to jede jako ve flash a druhý to je na zabití, ale už se nerozčiluji, protože je to jen a jen hra. Sice se do ní vložilo hodně reálných peněz a ještě víc času, ale určitě mě pobavila (aspoň většinou) a zdejší komunita stojí za to ještě chvíli vydržet a doufat, že vše pojede jak chceme a potřebujeme.

tony13257, .sarula68. a evainfo tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pezt Ale podivejme, nejaka nova koncova destinace... to je Indonesie? Nemel bys k tomu casovou osu?

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. .sarula68.

.sarula68. Pisálek fóra

Ano v pořádku já to chápu . A neboj myslím ,že je to tak ať napíšu jakýkoliv prohlížeč a že jsme jich pár zkoušeli neboj .Napíšete mě sem ať zkusím jiný :)) to jsem tu již také četla . Ale abych tedy odpověděla Skončila jsem na Googlu . Na každém prohlížeči jsou jiné překážky a jinak farma funguje .Vím že je to hrozné nás tu poslouchat ,ale co se takhle trochu zamyslet co a jak nám ulehčit . Moc děkuji a pěkný den.

lili280204 tohle ocenil(a).
  5. pezt

.sarula68.

Já se snažím vám hru zpříjemnit, když RT na to háže bobek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

matlafous123

Stačí jen pingování a je vidět, že přenos není ideální

farma1.jpg

.sarula68., Štika a matlafous123 tohle ocenili.
  6. matlafous123

pezt Nemela jsem ted cas to sledovat, ale tak za hodku te predhodim vedle lvum :p a dam pauzu, tak na to mrknu. Blizi se nam patek - satelit prijde se svym obvyklym hlasenim enter + esc :D tak kdybys nemel naladu nas poslouchat (znas to... na tebe to neni a my si zas ty kecy smerem k RT neodpustime) ;)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No o tom, co tu píšete moc nerozumím, ale moje farmička jede jednou dobře a jindy (často) má bolení ... ale vedlejší farmičky na stejném noťasu jsou zhruba stále v pohodě 8) tak co s tím?

dasa1143 a kaolín11 tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Pro mobil
    Puffin: jede v něm asi vše,ale je ukrutně,ale ukrutně pomalý!
    Edge,UPX: asi tak nastejno,ikdyž ,někdy se mi zdá,že UPX je svižnější. Nevýhoda obou prohlížečů je,že nejdou posílat zprávy ,zadávat počty např.ve mlejně, v liště a ani nezvládly akci Valentýn!!
    Mozilla: ani po několika minutách farma nenaběhla
    Opera:naběhla pouze prázdná farma a šmitec
    To je zatím vše co jsem vyzkoušel! Budu samozřejmě zkoušet dál.
    Jinak chci ještě podotknout,že spotřeba dat je opravdu obrovská,proto doporučuji jet pouze přes wifi,přes data vyjímečně.
    Uvítám další postřehy a nápady!!:)

9. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

evainfo: také jsem absolutně mimo nějakou IT odbornost, ale čistě laicky - všichni víme, že ve hře jsou různé trhy = různé servery. A podle mě ani náhodou nejsou synchronizované, proto některé farmy jedou dobře, jiné hůře, některé mají chyby takové a jiné zase "makové". A pak se RT může klidně tvářit, že veškeré nedostatky jsou na straně hráčů, protože když to funguje Pepovi, tak Karel dělá určitě něco špatně. Jenže jiný server = jiná odezva a podobně.

duna.duna1, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  10. pezt

kaolín11
    S dovolením jsem tvůj příspěvek zkopíroval i do nového vlákna k mobilům ;)

kaolín11 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Kleromes

Kleromes Zelenáč fóra

Je to moc smutné, ale už mě tahle hra přestává bavit. V naší skupině už skončili dva hráči a já asi budu další. Při spuštění se mi hra načítá velmi dlouho a hlavně se načítání blokne a trvá to sto let, než se opět rozeběhne. Pokud začnu otevírat bedny, tak je to zase sto let, než se to pohne. Opět bloknuté a nepohyblivé. Když začnu prodávat, stále mi nabídka skáče na začátek, atd. atd. Stála jsem si klienta, ale nebere mi heslo nabo mi to napíše, že jméno nicka, nezná. Už si vážně nevím rady. Tak jak jsem to hrála ráda, teď je to utrpení.

12. pezt

Kleromes

Hraješ přes facebook nebo nějakou jinou stránku? Pokud ano, tak potom klient tyto přihlašovací údaje nebere. Je potřeba se o pomoc se změnou obrátit na herní podporu.

13. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

tak já nevím, co dělám špatně. Chtěla jsem sklidit přes telefon, protože jsem nebyla u počítače. Nejdřív jsem zkusila Edge a vyskočilo tohle: [​IMG]
    tak jsem zkusila GCH:[​IMG]
    a nakonec jsem to završila v Puffinu: [​IMG]

Tak nevím, co dělám špatně, včera jsem všechno v pohodě otevřela Java funguje. Zkusila jsem vyčistit cache a restartovat mobil a nic nepomohlo. Nakonec jsem stejně musela počkat až dorazím domů, abych sklidila..

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jeannette.mrazova, dnes se s problémy při hraní na mobilu potýká více hráčů. Mrkni ZDE (klikni).

Ať vás síla provází na všech cestách

jeannette.mrazova tohle ocenil(a).
  15. matlafous123

pezt Nevim pres co jedes ten ping, ale otazka: zkousel jsi ho na nejake vekove rozdilne farme (resp. blbe polozena otazka...) takze jinak: vidis u sve farmy mac adresu?
    Zkusim nastinit, co si myslim, ze vidim: podle pingu jede 23.73.148.184 soucasne na 4 ruznych mistech: Fremont (US), Toronto (CA), Johannesburg (ZA) a Singapore (SG). Na vsech techto mistech jsou stejna data vsech farem.... jen nektere servery jsou pro nektere farmy primarni a ostatni jsou sekundarni. Tzn. farmy jsou rozdeleny podle primarniho serveru na 4 mista tzn. tvoje farma se muze primarne pripojovat do Fremontu, moje do Toronta (jen v pripade, kdyby primarni ulozeni konkretni farmy selhalo, bude presmerovana jinam). Proto se kazda farma chova jinak, protoze Fremont a Johannesburg nemaji v tuto chvili zadne ztraty. Nebo vidim uplne blbe?

EDIT:

Naposledy upraveno: 18/2/21
    ašada01 a satelit tohle ocenili.
  16. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

@Dave Lister díky, to vlákno jsem neviděla. A ví se, jestli se pracuje na opravě? Někteří hráči se spoléhají na telefon když pc nemají po ruce..

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jeannette.mrazova, farmerama je primárně určena pro PC nebo notebooky s operačním systémem a nikdy nebyla určena pro hraní na mobilu. Takže tento problém určitě nebude řešen jako chyba hry. Snad se ale najde nějaký fígl, jak znovu zprovoznit hraní na mobilu.

Ať vás síla provází na všech cestách

ašada01 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jo ale kdy?jsem si ráno na hajzlíku v klidu před odchodem do práce sklidil v práci 1-2 podle akční takže sumasumárum 2-3 otočky už mě chybí tak se ptám kdy?

19. pezt

matlafous123

Pingoval jsem pouze konkrétní adresu, tedy farmerama.cz.
    Možná šíříme jen konspirační teorie, kvůli tomu, že BP maskuje svou výchozí IP adresu, před útočníky a podobnými nešvary dnešní doby. Geograficky to vypadá že ta IP adresa stále náleží Německu. I když to přesměrovává na různá místa na světě přes Alibaba (US) Technology Co., Ltd.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. matlafous123

pezt Me slo prave o to, jakym zpusobem (pres jaky program jsi to pingoval), ze ti to vyhazuje primo geograficky adresu. Protoze podle meho nazoru se to da poznat max. podle mac adresy, protoze farmerama.cz se ozyva na 4 ruznych mistech soucasne.
    EDIT: Nemyslim si, ze je to maskovani... rekla bych, ze jsou to 4 ruzne servery akamai technologies, protoze dneska vidim uplne jinou mac adresu, nez jsem videla kdy pred tim.

Naposledy upraveno: 18/2/21