Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nevim zda se uz dostanou k reseni problemu co jsou od prvního dne, nebo se jen bude pokracovat v tom co je?
    Hodne lidi by mohlo hrat, kdyby se opravdu vypla animace vseho tak jak bylo, hlavne v mazlikarne hodne prekazi ty vyletujici potvory...
    Další je neustale zabirani pameti, dnes jsem si vsimnul ze to občas bere méně, mozna staci jen nechodit na nekterou plochu - to se uvidi az to bude mozne odpozorovat...
    Ono se musí brat, ze klient by mel byt pro lidi s 32 bit systémem, tedy s rapidnim omezenim vyuzitelne RAM, pokud hra bere vic nez 1GB, prakticky uz sebere vse volne, a systém ma problém mit otevrene další bezne věci jako prohlizec pro forum...

2. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

No jak tak koukám, minimálně 30% lidi přestane hrát hned a dalších 30% v nejbližší době. Hraju od 4.7.2011, zažil jsem plno změn, někdy k horšímu, většinou k lepšímu, bohužel tohle se RT týmu vůbec nepovedlo a jak to vypadá, jestli s tím něco urychleně neudělá, tak to můžou celé zabalit. Zkoušel jsem v Unity, nic moc změna k lepšímu, na počítači to jakž takž jde, ale je to změna k horšímu. Na telefonu Xiaomi Redmi 5 Not mi to nefunguje vůbec. Před tím mi stačil Puffin, vše fungovalo jak mělo. Přes Unity nejde ani v Puffinu, v Chromu, Fire ani Edge, což jsem dostal jako poslední radu. Mám měsíční předplatné kvůli stromům hlavně, takže pokud se do 14 dnů situace nezlepší, RT tým svoje služby nevylepší svoje služby na úroveň před 11.1.2021, předplatné přerušuji a do měsíce přestávám hrát. Je to škoda, občas jsem si koupil něco zajímavého, hra mě bavila, ale abych se nervoval při každém přihlášení, za to mě to opravdu nestojí. Věřím že s takovouto službou hra přestane do 3 měsíců existovat.

3. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Já teda nevím jediný co ve hře v Unity mě štve je to sklízení ale i tak se to dá sklidit do minuty a půl (ručně) někde trošku grafika stagnuje ale to je jen kosmetická úprava to je maličkost a neni to podstatný pro hru, slunce taky neřeším a co mi vadí je nemožnost použit enter, nebo když mi doje hnojivo tak už nemohu přes odkaz na trh ale musím zrušit jít do města na trh a koupit a pak se vrátit úplně zbytečně upřímně nechápu proč tyto věci do unity nezavedli rovnou .

Pak je tu jiná věc a to ta že tady spoustu lidí nechápe že RT si nevymyslelo že flash skončí to udělali vývojáři flashe
    RT muselo hru převést na jinou "platformu" to že to úplně nezvládli dobře s tím souhlasím ale je jasný že pokud má být něco nového tak za prvé bude to mít nějaky mouchy a za druhé spoustě lidem to tu nejde kvůli nedostatku požadavkům logicky když něco "upgradujes" bude to mít vyšší náročnost

příklad:

Od mala jsem hrál mafii 1 miluju tu hru grafika neni složitá utáhne to jakýkoliv počítač. Nedavno vyšla definitive edition tedy lepší Upgrade té 1 ale náročnost a grafika je úplně jiný level a ani ten nový noťas co mám to neutáhne jako spustím to ale seká se to a tohle je stejný problém většiny hráčů s farmou prostě chce to jiný požadavky.

Já chápu že ně každý si může hned koupit noťas jen kvůli farmě atd ale prostě bohužel to tak je my jsme vybrali noťas který jsme potřebovali nejen kvůli farmě ale celkově a máme ho přesně ta aby splnil parametry unity a šlape to super. Sklízim prakticky stejně jako vždycky a taky asi záleží na rychlosti netu.

Přijde mi úplně zcestný tu psát jak hned xxx lidí skončí tak vydržte měsíc aspoň a snad vše vychytají je to i ve jejich zájmu ne?
    Já každý měsíc si kupuju určitý počet FL někdy PL, SH, SK atd a zatím nemám důvod to měnit jsem spokojený a to co teď nejde se jistě vychytá tak by jste tomu mohli dát ještě čas teď teprve jsme už v ostrý verzi.

Jen je to můj názor nikoho tím nechci nějak urážet nebo něco ale některé příspěvky moc nechápu jako třeba typu že RT chce hráče v nižším věku co umí s technologiemi --- tohle žádná težká technologie neni a jak jsem psal oni si neřekli že vypnou flash neměli jinou možnost a když to jde o level výš požadavky jsou náročnější.

U @Tassadar11 s tou animací souhlasím to by asi taky dost pomohlo kdyby to šlo udělat jako předtím třeba mě to hodně zpomaluje nebe si myslím.

4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Ak to správne chápem zo strany vývojárov tak teraz hlavne testujú ako sa Unity chová k systému. Snažia sa zabrániť hlavným problémom ako padanie hry a iné technické požiadavky. Je úplné zbytočné aby sa riešili chyby v hre keď samotná nová platforma sa potrebuje preprogramovať aby zvládala nápor hry. Dajme tomu, že za mesiac, dva sa potom budú riešiť veci ktoré nás štvú a čo tu reportujeme. Čo sa týka k príspevku hráča tenista99 tak je situácia nasledovná: Túto hru hrajú zo štatistík viac starší hráči ktorí sa menej rozumejú technológiám a prečo? Keď sme my starší hráči začali hrávať farmeramu tak sme sa sem dostali vďaka reklamám ktoré boli všade na internete. Všade na Vás vyskakoval obrázok farmeramy s našim slávnym kohútom a jeho čírom :D To, že teraz RT chce nový prísun hráčov a to hlavne mladších tak to je chyba ich marketingového tímu. Šak do pekla okrem nás hráčov a našich rodín, kámošov,... o tejto hre nikto nevie. Nikde nič žiadne reklamy, žiadne promo. RT dáva len na to, že má milióny hráčov ale ten počet sa kráti lebo je ich dosť naštvaných a noví neprichádzajú nemajú ani ako. Dozvieš sa od manžela, sestry, kamoša a to je celé... A ešte k tomu keď tu už príde nejaký nováčik. Ako si on zoženie vzácne komodity? Šak tu si bez slušných zásob superhnojiva totálna nula ani si nezahráš. Ísť štýlom voda+hnoj ti nič nevynesie pokiaľ to nie sú podradné akcie ktoré sú o ničom. Farmerama má viacero chýb a hráčov bude naďalej ubúdať. Nič sa nezmení. Jednak marketing je na bode mrazu a samotná hra nie je nastavená aby nový farmár mal dobré zázemie ako kedysi.

5. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Hraji od 24.2. 2011 a určitě nebudu končit kvůli Unity a problémům, které nyní hra přináší. Můj NB má své mouchy, ale do hry se dostanu cca po 2 min, dnes to bylo i za kratší čas, tak snad bude lépe.
    A když si vzpomenu na mé první seznámení s Unity = absolutně nehratelné a dnes i na sirotčích farmách, které jsem chtěla nechat svému osudu, sklízím ručně docela v pohodě.
    Jediné co mně štve je psaní zpráv, snad i tam dojde jednou ke změně, to bych opravdu uvítala.
    Tak nechte RT ještě trochu času a snad vše bude , když ne stejné - (zbožné přání) - tak lepší než ve Flash.
    A i kdyby hra byla ukončena - hroutit se nebudu, dnes už ani tolik času nebere jako kdysi.
    Mějte se.

marketka47, berkaKolchoznice a Borek51 tohle ocenili.
  6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    v klientu se zobrazuje
    toto
    dekorky ke smazání mají u sebe otazník,jako by šly sebrat,docela to mate.
    PS:najednou je v klientu spoustu chyb,který tam před tím nebyly.Včera jsem se normálně přihlásila a vše šlo v pohodě,dneska neustále restartuji a hra se neustále načítá,nedovedu si představit,že by bylo potřeba něco někam rychle dodat,je to fakt o nervy:sleepy:

Naposledy upraveno: 13/1/21
    dasa1143 a Bessinka tohle ocenili.
  7. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

ahoj Mirdo777,přesně se to stává i mě ,měli by s tím něco udělat. Strašně to zdržuje

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rastaman19

Počítač více než dostačující.
    U internetu je otázka jestli je to reálná rychlost, nebo to co máš ve smlouvě a jestli používáš pro připojení Wifi, tak jestli je signál dostačující a nedochází k rušení.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj bropyk

Nevím přesně, čeho se týkala údržba, ale žádné opravy a nové verze nešly ven do live serverů.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jan.svatek

V nastavení hry zapni toto potom ti to půjde sklidit

Screenshot_2.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj modro.ocko22

Alespoň to upozorňuje, že je dekorace vypotřebována. V tuto chvíli nevím jestli je to záměr nebo chyba.

Borek51 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  9. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, musím říct, že ač jsem se tu zastávala názoru "vydržet"...už mě to nebaví. Tímto stylem fakt ne...myslela jsem si, že už jakou dobu se to tu dává do kupy, že to bude nějak fungovat. Je to úmorný. Chtělo se po nás hlásit chyby, k ničemu. Vždyť to sami musí vidět. Zlatý FLASH!

10. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Konečně jsem se propracovla na forum.Nejdou mi dát do slotu marmelády,levá lišta je někde schovaná.Snažím se dostat do hry už celou 1 hodinu.V důchodu mám času dost,ale proč se mám trápit něčí neschopností.?? !! Už se těším na jaro a zahradu a až seknu s farmou nadobro.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Jaroušek49 napiš si nahoře vpravo do vyhledávání bedny a můžeš otvírat..
    Zatím klient vůbec nezlobíxD

Tak jsem to zakřikla,o mnoho horší než včera

12. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Takže bedny dělám podle návodu výše, akorát, že otevřu 2 max 3 a musím restartovat.A nepište mi, abych kontaktovala herní potvoru, těch jejich 140 znaků mě vždycky akorát na****. Jasně a stručně a to tam nejde.

mshelca a dasa1143 tohle ocenili.
  13. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Dnes musím napsat, že se to dá hrát. Proti včerejšku - nebe a dudy. Dokonce jsem konečně otevřel všechny bedny, byť podobným postupem, jako eksot19 výše.
    Celá operace trvala asi 1 hodinu a 10 minut, a vyžádala si asi 10x restart. A kombajn, samozřejmě.

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hra nic moc, dost se to seká. Nakonec jsem instalovala i klienta i když ho při svém PC nepotřebuji. Moc velký zázrak není ale ani samostatný klient. Přihlašovat se musím i dvakrát , třikrát, než mě to pustí na farmu, pak stejně čekám a točí se kytička nebo se načítají ovečky až je bolí nožičky. Jediné, co mě potěšilo, že odesílání dárků už jde v té staré a přehledné tabulkce a ne v tom malém, hnědém paskvilu. Co hodně chybí, to je rámeček kolem farmy a nejen z estetického hlediska. Rozkliknout lištu sousedů je chvílemi problém, jakoby tam ani nebyla. Doufala jsem, že se RT dá do úprav problémů ve hře, ale dle neustálých nabídek ke koupi řádků a párty lístků a ještě nevím čeho, je zajímá jen co nejvíc z hráčů vyždímat. Netvrdím, že přestanu hrát, to by byla ode mě hloupost, když jsem do hry nastrkala tolik peněz, ale nakupování omezím na nezbytné minimum. Nějaké stonky za 229 FL si klidně odpustím, protože cpát peníze do hry, která pořádně nefunguje, nebudu.
    Párkrát jsem tu četla omluvné ódy na RT....nesdílím tento názor. RT mělo času dost a dost, aby hru k 11. lednu připravilo pro všechny tak, aby byla solidně hratelná, takže bez pardonu - naprosto celý tento realizační tým selhal. Já, jako hráč, se klidně nějaký čas obejdu bez nových sazeniček, nových zvířat, řádků v nebi, bez nabídek párty lístků - co ocením, když se místo neustávajících snah vymámit z nás co nejvíc peněz, RT zaměří na funkčnost hry pro všechny hráče.

15. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno-> já bych RT dal ještě trochu času. Jsem přesvědčen, že maká co může. Jde o jeho existenci. Bez hráčů a korunek by to musel zabalit. Řeším to tak, že dokud hra nepoběží kvalitně, vynechám všechny akce a budu syslit dlouhodobky do stodoly. Snížím tím zatížení servrů a svoji flustraci. Řečí klasika: "Dávám bolševikovi rok, maximálně dva". :p (Jasnačka-rok je moc, asi bych se na to vyflák s nastávajícím jarem). Myslím si, že farmáři, kteří to teď zabalí akorát "pomůžou" ukončení hry.

16. radukano63

radukano63 Zelenáč fóra

napíše, link libraly KERNEL32.dll, chyba instalace

vo win7 nejde na druhom PC kde je win8 to ide.... pritom procesor je OK, system v pohode

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 13/1/21
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj radukano63, je potřeba aktualizovat operační systém windows a to všechny dostupné i volitelné aktualizace.

Ať vás síla provází na všech cestách

18. erime08

erime08 Pisálek fóra

Ahoj,já hraji v klientovi a jsem spokojená,ráno se to trochu sekalo,ale po údržbě jede jako po másle.

Pitrýsek47 a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  19. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Při všech těch změnách, fungování a nefungování věcí v Unity, jsem si až dnes uvědomila, že se dekorace při ruční sklizni nechovají jako ve flashi - děla nestřílejí, ufo nelítá, vzducholodě a balóny nelétají - je to prostě jako u sklizně kombajnem.

Dave Lister: Ano, animace mám zapnuté

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zetorka25, máš zapnuté animace?

upload_2021-1-13_18-26-14.png

Ať vás síla provází na všech cestách