Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. StrejdaMirda

StrejdaMirda Zelenáč fóra

Firefox, zkusil sem vypnout hardward akceleraci a nic

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janaj

Tam to také nepůjde, to je možnost pouze ve Win 10

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

StrejdaMirda

To nebyla pomoc pro tebe, pokud používáš Firefox, tak vyzkoušej hrát hru v unity přes jiný prohlížeč např. Google chrome nebo Edge.

janaj tohle ocenil(a).
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem se konečně do hry přes Unity dostala jen po 2 minutovém čekání...zázrak. Horší už je pak samotná hra v Unity.
    Hra drhne, přecházení z plochy na plochu je horor. Stále stejné jak tomu bylo při testech, takže s tím nikdo nic nedělal, vůbec žádná změna. Chci z mapy na hlavní louku a můžu se uklikat a nic, jsem stále na mapě.
    Sezona rozdávání dárků mě málem připravila do hrobu, než jsem se do sezony vůbec dostala. Ve Flashi ji mám odklikanou za 2 minuty, v Unity nelze dodávat, seká se to, dodávala jsem 29 minut a už mi tekly nervy.
    Šla jsem vyzkoušet odpovědět na zprávu jedné milé sousedce. Nelze !!! Otevřu zprávu, dám odpovědět a tím jsem skončila, nelze nic napsat - stále nefunkční !
    Kolo štěstí je kapitola sama pro sebe, točí se jakoby se chtělo každou chvíli rozpadnout, trhaně, skáče jako kobzínek.

Přizvala jsem vnuka, aby si přečetl odpovědi na moje ( a nejen moje) dotazy o nefunčnosti Unity, o kontabilitách a jiné ptákoviny. Dostala jsem radu, ať už se raději na nic neptám, protože moderátoři jsou stejně obětní beránci, kterým nezbývá nic jiného než tady na foru nějak žehlit průšvih BP a jejího RT. Prý mám PC natolik vybavené, že klient je mi k ničemu , protože na 100% nemám PC se slabší konfigurací komponentů. Tak jsem vnuka poslechla jen napůl, když jsem popsala sekání hry hned v úvodu, ale polepším se, kašlu na to, buďto po konci Flash půjde farma hrát nebo nepůjde. Přece se nebudu věčně rozčilovat, to ve svém věku nemám zapotřebí. Platit a ještě se rozčilovat? Nebudu dělat ani jedno ani druhé.
    Ale stejně mi to nedá a mám ještě jednu připomínku - nabízet stále balíčky s párty lístky, balíčky s TCH a TS za 500 kč , jo, to jim jde od ruky, ale zajistit všem kvalitní hru , TO NE ! Chceš hrát, tak se snaž, ty si zajišťuj vše, RT se bude jen flákat, protože podle mě nic jiného nedělají, od testů ještě nic neopravili.

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Mezi svátky jsem unity zkoušela a docela to fungovalo až na kŠ které se točí nebo jen houpe,ale to jsem si říkala,že to je prkotina,ovšem dnes je to katastrofa v podobě o které píše pajaable,doufám jen ,že po 14 lednu bude vše ok.

5. pezt

pajaable

Já tady nejsem od toho abych žehlil průšvihy BP, nemám strach tady vyjádřit svůj názor.
    Pokud nechceš využívat samostatného klienta, je to tvůj problém, ale byl by pro tebe, potažmo pro tvůj PC nejvhodnější.
    Jinak na zprávy lze odpovídat, já to dělám běžně, smažu obsah zprávy a píšu ;)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pezt .... s tím, že to moderátoři musí za BP vše slíznout nebylo myšleno od vnuka zle, ale jako obdiv, že se musíte stále problémy s Unity zabývat kolem dokola a to jen proto, že se v RT nenajde nikdo natolik schopný, aby farma běžela jak má. Klienta mi vnuk rozhodně nedoporučuje, moje PC zná a je programátor, proto i může projevit kritiku nad tím kocourkovem, který je kolem přechodu na Unity.
    Jinak...vymažu zprávu a stejně mi nejde nic napsat.
    A už mlčím, jak jsem doma slíbila a budu čekat na konec Flash playeru.
    :p

75504 tohle ocenil(a).
  7. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Admini, třeba pezt, moc tě prosím, jsem asi blondýna,ale můžeš mi poradit,už si nevím rady.Fórum čtu jako blázen,a stejně jsem jelen.
    Mám starý PC
    Windows 8.1.pro
    ram 2,00 gb
    typ syst.32 bitový op. systém,procesor pro platformu x64
    procesor intel(R)core (tm) 2 duo cpu

v unity to nejede vubec,točí se a točí,vyzkoušeny všechny prohlížeče
    v klientovi to hraje ,ale katastrofálně, seká se,nedokážu si představit že hraju třeba hledání 90 secund

jaké mám možnosti, krom koupě nového PC nebo ukončení farmy?poradíš.
    díky moc
    a ještě na tabletu se nebude dát hrát?

75504 tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já hraju v Unity normálně, menší zdržení při přihlášení, jinak vše běží jak má.

75504, satelit, pezt a 1 další uživatel tohle ocenili.
  9. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Sice mám coby beruška tykadla,ale připadám si jak mimozemšťan,protože mne farma v Unity funguje bez problémů,má sice své mouchy,ala ty mne neobtěžují při hraní,jsou jen nežádoucím hmyzem,který se dá ignorovat :D ...načtení do dvou minut,zatím si kafčo udělám , přechod mezi plochama v pohodě,zakázky v sezóně,posílání holoubka či Zuzi bez problémů .Používám GCH ,dle návodu od pezt jsem jej nastavila na vysoký výkon a ntb HP se 4GB RAM a HDD 512GB není žádné dělo,které by svedlo i nemožné

Naposledy upraveno: 4/1/21
  10. pezt

pajaable

Já na něm nevidím nic závadného, ale je to tvé rozhodnutí.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj pepino1972

Asi tě moc nepotěším, pokud ti nefunguje klient, nebo funguje špatně, tak žádnou radu na zlepšení nemám, jedině jiný počítač.
    Na tabletu, jedině v běžných prohlížečích, ale načítání trvá dlouho, tak se nelekni, že třeba i 2 minuty budeš čekat.

11. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Díky Pezt, tož se obrníme a až vykradu banku, koupím si nějaké našlapané dělo.;)xD

75504 tohle ocenil(a).
  12. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt

Zdravím, jak jsem slíbil, tak dnes opět zkouška na druhém notebooku přes Unity a ve Firefoxu a bez žádného zásahu (jen vypnutí včera a zapnutí dnes) plně funkční. Farma frčí jak formule 1. Kromě známých chyb to jede. Jen to myšítko, na to si nezvyknu. ;)
    Dokonce mám otevřeno několik dalších stránek na netu, GCH s druhou farmou, a ještě mě jede hudební aplikace Spo...y.
    Věřím že to bude fungovat lépe až se vypne FlashPlayer, jen se mě zdá že RT asi už má vše hotovo a nic neopravuje.

13. pezt

satelit

No jo, to se někdy stává;)
    Opravy vždy chodí v jeden čas do live serverů, většinou ve středu nebo ve čtvrtek. Tak musíme počkat co si pro nás připravili :)

matlafous123 a satelit tohle ocenili.
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - a to honím připojení přes Wifi dvě patra nademnou. Tak si taky připadám jak mimozemšťan, že mě to funguje.:p

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak je jasne, ze 2GB nejde, kdyz system prebere nejmene 1GB a samotne spusteni 0.5GB a stale roste s kazdym prepnutim... se 4GB to bere v 32 bit jen co muze, ale chtelo by zjistit hlavne proc se to po prejeti vsech ploch stale ubira cca 100 MB, normalni by bylo aby se narust zastavil... a instalace do jednoho adresare, pak kopie do druheho (takze i to dost zabere) az moc rozlezle...
    Jina hra jede v pohode v klientovi, jednak absolutne stejne prostredi, rychlost dokonce vetsi, program exe polovicni, zabrana pamet 0.5GB je stala a tak jsem se podival, co to udelalo pri instalaci... vyuziva Adoba AIR, coz vypada na uspesnejsi pro prevod, ale mam jen jeden priklad od kazdyho... takze jsem dal Farmu ve flash a ten klient druhy hry a zabralo to min pameti, bohuzel nemuzu dat oba klienty, protoze Farma sebere veskerou pamet az dojde...
    No uz jsem nejel posledni akci a z budoucich budu delat ty na padatka nebo slechteni, proste jedna otocka a vypnout klienta...

16. pezt

satelit

Také mám běžně otevřené 2 farmy plus prohlížeč s fórem (4 - 6 záložek) a skype a někdy i testovací účty pro přípravu akcí, a také jedu v pohodě;)

17. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

Bárčo robím neide to bez problémy, viackrát sa mi to zasekáva načítava to stále a musím sa prihlasovať zakaždým. Vy tvrdíte že je všetko je poriadku , lenže to nie je.

-Jara05-, 75506 a jankami tohle ocenili.
  18. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

V neděli jsem se do Unity nepřihlásila ať jsem se snažila, dnes úplně bez problémů (tradičně 2 min. to trvá, ale s tím se počítá) aniž bych cokoliv s NB dělala. Tak nevím, kde byla chyba.
    Klient šlape, ale to, že ho nemám ve velikosti na kterou jsem zvyklá mně opravdu vadí a moc.
    Proto to vypadá, že i když Unity půjde asi o trochu hůř, tak stejně se k ní přikloním.

matlafous123 a (deleted user) tohle ocenili.
  19. lenak67

lenak67 Pilný autor

• Nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    -Jara05-

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

ahoj zvětší sizoom v nastavení hry a máš to na co jsi zvyklá, už jsem to zkusila...

Naposledy upraveno moderátorem: 5/1/21
    75508 tohle ocenil(a).
  20. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

A světe div se, podařilo se otevřít v Unity zároveň i druhou farmu - jednu v M.Edge a druhou v Opeře. Tak opravdu nad tím rozum zůstává stát. Jenom doufám, že to bude stejné i po 11.1.

berkaKolchoznice tohle ocenil(a).