Zpětná vazba Unity - hlášení chyb

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hlásná trouba, Sep 28, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ID: 13213354
    30.902020 Mně to nic nepíše, ale nepřihlásím se. Po přepnutí se objeví jakési geometrické těleso, tmavé pozadí a nic.

danda-vnovis likes this.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Id: 52972062
    30.9.2020 20:25
    CS
    Nelze se přihlásit...
    EDIT: totéž, co Pitrýsek47

danda-vnovis likes this.
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

ID 33441882
    30. 9. 2020 od spuštění
    Hra se po delší době načte, nejméně 2x v průběhu načítání zadávám, že "počkám" ale pak v ní nic nefunguje.

danda-vnovis likes this.
  4. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

a Unity se mi neukazuje nic méně se mi to spustilo po delší době ale když hraju tak mám sklízení možnost dodání vody a krmiva úplně jinde než je dané zvíře a na unity je renzo a na přepnutí zpět renzo není. To je zajímavý
    ID 19861654 a čas 18 h, Česká republika

Dob and modrýměsíc like this.
  5. be-la

be-la Pisálek fóra

Id: 1749117
    30.9. 2020 20:50
    CZ
    divoká louka
    při osívání polí pomocníkem rostlinama z kraje secí tabulky nejde zasít...
    totéž platí i pro lesní mýtinu a nejde ani posunout v tabulce na další stranu rostlin
    Fedora 32/64bit/firefox

Last edited: Sep 30, 2020
    Dob and modrýměsíc like this.
  6. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

ID: 30536780
    30.9.2020,cca 21:00
    CZ
    unity - Renzo, nedá se hrát. přesnost a načasování nefunguje. ten samý problém ji i pří skládání dlaždic ve hře Faraonovy bylinky.

danda-vnovis and modrýměsíc like this.
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tento prohlížeč již není podporován. Vyzkoušej prosím Google Chrome nebo Firefox.

To znamená, že se hra načítá. Zkuste ji nechat nějakou dobu načítat. Na některých PC/NTB to může trvat hodně dlouho kvůli staršímu hardwaru. Každopádně je tu bohužel i možnost, že se nenačte vůbec. upload_2020-9-30_21-24-11.png

Prosím všechny, kterým Unity nefunguje, nebo se hodně seká a je nehratelná, vyplnili tento dotazník: https://forms.gle/ZyQCdEHonQZJVuJM6 U poslední otázky zaklikněte "NO". Návod k vyplnění v češtině a návod na zjištění komponent v PC/NTB najdete ve FAQ.

Renzo je pouze v Unity, není to chyba viz můj předešlý příspěvek. ;)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ve 21,43h jsem zkusil přepnout znovu, za pár sec se hra načetla, ale je tam plno chyb, zde již nahlášených. Prohlížeč M.Edge.

danda-vnovis likes this.
  9. vladca

vladca Stará škola

ID: 19466642
    30.09.2020 cca 23:00
    SK
    ihrisko pre maznáčikov

nesedia ikony dekorácií (Fitness s parádnym jedlom, Ihrisko milovníkov dobrého jedla, Pekárske legendy, Oslava nočnej mory)*,
    niektoré sa nenačítajú vôbec (Morská symfónia)*

danda-vnovis likes this.
  10. Agy2461353

Agy2461353 Pisálek fóra

Nevšimla jsem si, že by to tu již bylo zmíněno, ale zde je vidět několik problémů- zůstávají mi zvýrazněná pole, po kterých jsem jen přejela myší, plodiny nemění vzhled při růstu (stejně tak i stromy) a po kliku na cokoliv je sklizeň/zalévání/... neskutečně odskočená doleva a nahoru, krajní plodiny nelze sklízet atp.
    http://www.pictu.cz/image.php?di=UXDG

danda-vnovis likes this.
  11. klozička

klozička Pisálek fóra

Taky nejde zasít,ale i na baha,tabulka zmizí

-Amalka and danda-vnovis like this.
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Id: 53282460
    1.10.2020 7:30
    CZ
    V Google Chrome se při stisku F5 neobnoví plocha, ale aktualizuje se stránka. Ve FP přesně toto bylo u Mozilly (proto jsem přešla na GCh), takže netuším, zda jde o chybu. V předchozích příspěvcích jsem to ale nenašla, tak raději píšu.
    kiki2305

danda-vnovis likes this.
  13. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

Nemužu sazet jiné plodiny než ty kratkodobé pokud chci sazet plodiny z další nabídky okamžitě se uzavře .....moje id: Id: 6938200

danda-vnovis likes this.
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

O tom že se to seká a nenačítá raději ani nemluvím, ale při použití JC při sklizni to nezapočetlo % z počtu JC , takže jako by tam nebyli kluci (JC):D

Trepifajksl and danda-vnovis like this.
  15. vavovi

vavovi Stará škola

CZ, vavovi Id: 52395871
    1/10/2020 8:05 hod
    Pošta - nelze odpovědět na příchozí zprávu
    Při příchozí zprávě kliknu na tlačítko odpovědět a nelze napsat text

jitunka1444 and danda-vnovis like this.
  16. Alustriel

Alustriel Pisálek fóra

ID - 32052431 prohlížeč Opera
    1.10. 2020
    křišťálové vodopády - místo Pouterie se točí načítací květina
    lesní mýtina - krunýřovec plochoústý (2x) také se točí nač. květina
    strašidelný dům - květinové hřiště pro světlušky - točí se točí nk.
    na ostatních plochách bez problémů
    Co není chyba , ale nelíbí se mi - posílání dárků - spousta klikání navíc a nepřehledné
    setí plodin - zaseju-li plodinu ze 4 stránky při přepnutí na další plochu musím opět překlikávat z 1 na 4

danda-vnovis likes this.
  17. irsko

irsko Aktivní autor

ID 54432324
    1.10.2020 10:20 CS
    Farma/Baha: ruční sklízení stájí - velká prodleva, než je možné po vykydání stáj nakrmit (hra na klikání nijak nereaguje)
    Farma/Baha: ruční sklizení - nepamatuje si historii kliků v bublině, pokud následuje víc úkonů za sebou, u dalšího sklízení je nutné sklízet "od nuly", neobjeví se ikona uprostřed bubliny
    Renzo: Lukáš se prakticky nedá hrát, oba posuvníky jezdí velmi nerovnoměrně. Při rychlém pohybu jen prolítnou a na chvíli zamrznout na konci, než se znovu rozjedou.
    Prakticky nikde mi nefunguje vstup z klávesnice (zadání vyhledávání, zadání počtu krmiva ve mlýně atd).- resp. se nedaří umístit kurzor. Když někde je nějaký text a označím ho, pak to jde. Jen umístit kurzor za číslo či do prázdného pole na vyhledávání mi nefunguje.
    Vše pokaždé, vyzkoušeno v různých prohlížečích

danda-vnovis likes this.
  18. burds

burds Titán fóra

Nemůžu se přihlásit.To nepůjde hrát jako předtím ? A co když mi to unity nepůjde to nebudu moc hrát ? Prosím nemlatťe se smíchy jsem počítačový analfabet.My počítače ve škole neměli

Čonkin, danda-vnovis and -samadoma- like this.
  19. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Nejde vůbec nic sázet, po kliknutí na tabulku plodin zmizí-...

danda-vnovis likes this.
  20. jajina1970

jajina1970 Zelenáč fóra

Jedním slovem - hrůza

Čonkin and danda-vnovis like this.
Thread Status:
Not open for further replies.