Zpětná vazba Unity - hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Příšerné barvy!Zkusila jsem i sluneční brýle-nic platné.Začínám si hledat novou hru.Tabulka na posílání dárků to je také veledílo.Posílám jich denně 15 což je za stávajícího stavu otročina.Ráda bych viděla toho mistra,který tohle vymyslel-nemáte fotku?Přikreslila bych mu oslí uši.Promiň,oslíku.

2. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Stáhnu instalaci, spustím a zřejmě se něco nainstaluje. Na ploše vidím ikonku Farmerama. Když ji spustím mám prázdné bílé okno Farmeramy. Co s tím?
    Intel i5, 24 GB RAM, Radeon HD 7570

Přihlásím se tedy bez klienta, jdu plnit akci Zimní nádhera a je podivně rozbitý obraz a přístup mám jenom ke dvěma polím (deskám).

Naposledy upraveno: 11/12/20
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bobina40

Proto aby byly vidět zralé stromy a stromy je potřeba zapnout animace v nastavení hry.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj janaj

Systém je potřeba mít aktualizovaný a mít nejméně Windows 7.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj -družstvo-

Bohužel některé hlášky jsou opravdu k nakrknutí.

Ahoj Bokonon

Problém s bílou obrazovkou se řeší, zatím neznáme příčinu. Osobně problém nemám, ale kolegyně má to stejné.

4. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

nejde zadat mletí krmiva - odhlásí se, přihlásím se - a u to funguje.
    přejdu na druhou plochu a chci přidat další mletí - nejde, po znovu přihlášení jde.
    Tak je to se vším, po změně plochy neudělám nic.

taky točím kolem za zelené lístky jde dokonce několikrát po sobě.
    přepnu na modré lístky - a nic, musím - načítat hru.
    Aha tak ne, tentokrát stačilo přejít z města na hlavní a zpět a kolo se roztočilo za modré lístky

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt mám 8.1
    Klienta jsem nakonec nainstalovala, ale mám čistě bílou obrazovku, takže na nic. Prostě mi současná farma nejde. Nikde a na ničem. Kromě mobilu, snad to tam chvíli vydrží. I když na mobilu nemůžu všechno, ale aspoň můžu sklidit.

6. janík79

janík79 Zelenáč fóra

mám stejný problém , takže to vypadá ,že se budu muset royloučit!

Veselka tohle ocenil(a).
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Můžete napsat konfiguraci vašeho počítače ?

Procesor, RAM, grafická karta (grafické karty), operační systém

8. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Takže ja mám podobný problém W10, Intel i5, 8GB RAM, Radeon 6700. Na prehliadačoch to ide ako tak. Po prevzatí a nainštalovaní klienta mám po spustení čisto bielu obrazovku. Preinštalované, odinštalované, znovu nainštalované, niekoľko reštartov a nič, čisto biela obrazovka ako sneh.

9. vladca

vladca Stará škola

tu je to správne miesto:
    i3-4130, 8GB RAM, 190GB free HDD, Radeon HD5670, Win7 Pro SP1 zostava 7601

biela obrazovka

10. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Jedním slovem OTŘESNÉ,točí se kytičky,na bahamu nemám šanci se dostat>:( Hru jsem musela znovu načíst,ale párat se s tím 20 minut?Uf:oops:

Veselka tohle ocenil(a).
  11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] pastva pre oci
    minule to bolo cervene

kiki2305 tohle ocenil(a).
  12. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Já se zase nedostanu na Baha.Hm tak ani na farmu,sice se to začne načítat,ale zůstane to stát jen na mapě.

13. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Když jdu přes klienta,tak mám menší rámeček a nejde zvětšit na celou obrazovku,jinak je hra stále pomalá,pokud nekliknu na políčko,tak nepoznám kdy sklízet,vypadá to pořád jako čerstvě naseté,mlýn také blbne.Už mě ani nebaví pořád tu vypisovat chyby,nevím nevím jestli se to nezlepší tak možná skončím i když to obrečím.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Druhy test jsem nechal na W7 32bit bezet dele klienta - az zabral 1.7 giga ram, tak na mape kliknu a bezi %, dobehnou ale neprepne se... zjevne pri prechodech program neuvolnuje misto, az se sam zahlti - teoreticky by nemelo rust to zabrani pameti pote, co projedu vsechny plochy, jen o nejake drobne ale ne o stovky mega na kazdy prechod, ne?
    Skusil jsem si sklizne, no jeste ze mam stroje a nemusim dumat, co je hotovo, vim jak to zapnout aby ukazoval, ale proc kdyz mam vypnuto mi v parku litaj priserky... at konecne ten prepinac animace akceptuje jak je myslen, ne ze vypina dozravani kytek!
    Jo a nedostanu se na forum, otevira se mi MSIE (vim proc) a v nem jen chyba... reseni mam, divne ale funkcni pres web unity, ktere sice nenabehne, ale je tam odkaz na forum...

15. tonička64

tonička64 Zelenáč fóra

stiahla som novu verziu a len kvetinky sa tocia a ziadne nacitanie hry po hodine ma to prestava bavit

16. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Ahoj, měla bych připomínku.Podud skončí dekorace které jsou na 20x sklizení nejdou sklidit při odstraňování Entrem.Musí se dodkliknout zelené zatržítko a znovu klinout na odstanění a tak dokola.Zůstaly tam vykřičníky a to je zatím 1.+ v Unity

A ještě při odchodu z fora se Fa opět načítá

17. .bossjano99.

.bossjano99. Pisálek fóra

mam otazku preco sa my neda spustit hra ked chcem bez pozvanky .

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Musí se hlásit i takováto chyba? o_O

ty tři minuty tam mám už přes půl hodiny a stále je funkční. Pokud je to kompenzace za bonusy, o které jsem při začátku akce přišla, budiž;)

19. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

GordonSargent tak to určitě nebude kompenzace za bonusy o které jsme přišli, já mám na všem scestnou dobu před sklizením.
    sklízela jsem i ručně v mazlíkárně a osmihodinovka mi ukazuje po sklizni, čas 8:01 do další sklizně, šestihodinovka 6:03 ihned po sklizni.
    dělají to i políčka a chlévy i stromy.
    Vždy když chci sklidit kombajnem, aktivuje se mi plusko na stěhování předmětů, a jak jezdím myší i přesto, e neklikám pořád mi myš něco chytá, zruším plusko a při cestě za kombajnem mi šipka o myši chytne něco jiného a nejde ovládat kombajn dokud nezruším plusko nahoře. takže kombajnem sklízím jednu plochu i pár minut.
    Pokud nemám připravený kombajn na sklízení tak to nedělá.

Veselka tohle ocenil(a).
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No už se to přičítá správně, ale i po vypršení bonusu jsem po určitý čas sklízela jako by byl stále funkční. Vyzkoušela jsem, zapisovala si sklizeň. Až před pár minutami se počet připočítává správně, bez bonusu. Ta poznámka o kompenzaci měla být ironie. A co dokáže udělat premium a pařezy s obr stromy, to je samostatná kapitola. xD

alexandrakerulova00, DANKA722 a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.