Umění pečení (18.6. 14:00 - 24.6. 22:00) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem, taky jsem se dostala do zdárného konce a to jen díky vám všem co jste sem dávali rady jak na to jít. Děkuji moc.:inlove:

2. evicka435

evicka435 Vážený autor

použila jsem tedy mobil dle rady úspěšných hráčů,žel barvy posypu se ani tak neshodují

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Hotovo. Ale tentokrát opravdu fofr. Vždycky jsem tuhle akci plnila pomocí malování, ale Windows11 mi do toho hodily vidle když už na vyfocení obrazovky potřebuju zmáčknout 3 tlačítka najednou. To při nastavení hry nešlo stihnout a stálo mě to prvních několik her, než jsem si vyzkoušela, že tudy cesta už opravdu nepovede. Vzala jsem tedy mobil, a to šlo dobře. Jen mi ještě asi 2 hry vzala neshoda mezi posypkou na náhledu a v zadání (posypka složená jen z kuliček). Není mi vůbec jasné proč to nemají stejné...

Každopádně hotovo, ale ještě jedu dál, pár odměn z nabídky bych ještě brala. Hlavně že už nemusím počítat stáje, stromy a pole jako v minulé akci. Tu snad už nikdy nedají.

4. papulice

papulice Hrabě fóra

tak jsem také na konci,přes počáteční skepsi,ale rady od hráčů pomohli,děkuji,sice také někdy jsem spletla posypku,ale to nevadí...

5. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak hotovo zase jsem použila mobil jako vždy u této akce pokaždé se osvědčil

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem s velkou slávou v polovině.:sleepy: Ještě není konec, tak uvidím;)

7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hotovo. Hurá. Kromě 1x+1 na 6 hodin bez bonusů. KŠ stávkuje. Takže pěstování pomocí vody, MJS a občas hnoje. Výstřižky to jistily. Souhlasím s farmáři, kteří hlásí, že dortíky byly nepřehledné. Posypky na polevách velmi zanikaly. Jsem přeslazená a uvařená v tomto horku. Proč není hokejová akce místo fotbalové? Upocený farmář by se ochladil. :p

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si také zkusila zahrát včera při troše volného času :) výstřižky se neosvědčily, sebraly mi 3 nebo 4 hry a nenastartovala jsem to, tak jedu v malování. Že jsem rychlá, tak mi tři kliky navíc vůbec nevadí, ale jde to dobře. Takto při volném čase zvládnu i vedlejší farmy. Na některých jsem ztroskotala na padátkách. Tam kde je jich dost, tak je to dobré, tam to asi dojedu do konce, ale tam, kde nepadají, tak to bude horší, asi nebude stonek, ale nevadí, stačí recepty a dekorace. Díky za tak pohodovou akci, jen ta padátka.

:p ale zdá se mi, že v odměnách něco zmizelo, nebyla tam i MJS a ve stonku PL? nebo se pletu? Nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, dlouho jsem tu nebyla o_O

Edit: tak recept na MJS jsem našla, ale jak je to s tím stonkem, nebyly avízované PL a následně zmizely?

Naposledy upraveno: 22/6/26
  9. -siginka-

-siginka- Pisálek fóra

Děkuji za radu zvětšit si farmu na 140 % , to už se snadněji umisťovala posypka.

Prepperka, babička-květa a lacrima tohle ocenili.
  10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Zvětšení klasicky na 110% mi stačilo a už jsem taky skončil :D

Pravda, mohl bych jet dál, ale recepty mám, pikolu taky, takže nic moc už mě neláká

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

No přece jsem několikrát zkusila zase skládat,ale holt špatné oči a pomalá ruka.....Aspoň co mi vrátí za 82 krabic bude můj zisk.Je mi to líto.Tuhle hru jsem hrála ráda.

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Podle mého názoru by tato hra, aby byla zábavná, měla být hratelná
    pouze vlastní pamětí, bez pomoci mobilu, výstřižků a malování.
    A to není. Dávám palec dolů.
    :(

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám ještě 25 pokusů, ale už se mi do toho moc nechce. S pěstováním akčního plevele jsem skončila včera.
    Nějak to už doskládám, chybí mi jedna bedna s bonusy. Z tajemna uvidím, co ještě zvládnu koupit.
    Takové vypečené pečení je na dvě věci - na naštvání a smutek pro ty, co nestihnou splnit základ.
    A to se mi tuze nelíbí.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak díky vyšlechtěné cibuli dopadaly padátka a stonek už stonkuje.Už se mi nechce fotit ale do piccolky dodělám zítra;):)

15. charina

charina Aktivní autor

Souhlasím s Mikešem, hra by měla být příjemná, dobře hratelná a to není...Sice jsem hru splnila s pomocí mobilu už před několika dny. Ale nebavila mne, na skládání je velmi málo času ( vyfotím dorty, než se načte fotka, tak na skládání 3 dortů mi zbývalo cca 19 sekund), navíc vše je mrńavé, hlavně posypy polev jsou nepřehledné, snadno se zamění.

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  16. evoku57

Skládání dortů mne opravdu vzalo, moc mne to baví, přišla jsem na posypky, kde je která :) a při zvětšené farmě na 133 to jde samo, mám radost, že akci dělám i na vedlejších farmách, aspoň budou recepty a pikolka. Používám malování Print Screen, CTRL C, CTRL V a je hotovo, na skládání zbývá ještě spousta času. Na vedlejších farmách musím zasadit ještě delší, asi lilii, aby bylo dost padátek na to, co je vypěstováno

kocieva, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

evoku57 - mně právě jen PrtSc nestačí, s Win11 s tímto tlačítkem musím zmáčknout v tu samou chvíli ještě Ctrl a vedlejší Fn, což mi zaměstná obě ruce. A pak teprve můžu klikat na malování a vkládat. Ale okno se mi tím vložením otevře větší a nevidím zase farmu, a než to zmenším, je pečení pryč. Nové Windows jsem nechtěla, ty změny jsou téměř vždy k horšímu, ale nový notebook mě donutil. Takže ti závidím, že to můžeš dělat postaru, taky mi to vyhovovalo víc než mobil.
    --------------------

Akci mám hotovou, ale ještě vybírám tajemno. Srstína naštěstí mám už dost z okamžité sklizně, takže jeho tajemno neberu, ale oba nové stromky mi chybí, takže za ně jsem ráda. Všechny tedy nestihnu, jsou poněkud drahé, ale každý kousek dobrý. Jinak hra mě bavila, a s mobilem to šlo dobře, jen příště sjednotit design posypek v náhledu i v zadání, a bude to ok.
    Jo a ještě bych brala (ale to všech her, nejen u této), aby se počítal počet odehraných her. A to i ty nad rámec plnění. Není to samozřejmě nic nutného, ale příjemné by to bylo jak pro diskuzi tady, tak i pro to abych sama věděla kolik jsem nakonec zvládla odehrát.

kocieva a lacrima tohle ocenili.
  18. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ve Windows11 je program výstřižky, návod jak na to sem dal pezt, s tímto programem je to nejrychlejší a nemusíš na klávesnici nic mačkat, stojí za to vyzkoušet ;)

Jinak počet her to sice neukazuje, ale když najedeš šipkou na zelenou lištu s body, tak se ukáže, kolik jsi už získala bodů a dal by se ten počet her vlastně podle těch bodů i spočítat :)

Pitrýsek47, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  19. evoku57

Prepperko, také mám win 11 a z peztem jsme to upravili tak, že mi stačí opravdu jen Print Screen,o_O jukni na tu naší debatu a uprav si to také, je to skvělé

lacrima tohle ocenil(a).
  20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahojky pořád jsem to odkládala a teď zjišťuji proč, nemám kapacitu na ty barvy a hlavně posypky ani s mobilem :D. vzdávám to u 200 bodů a jdu se raději chystat na zážitky s koncertem Duran Duran.

lacrima tohle ocenil(a).