Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nyda

nyda Rádoby autor

Já jsem dostal aspoň 3 balónková ani jedna

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

nyda - jediná možná rada - zkus se odhlásit a přihlásit znovu. Pokud to nepomůže, obrať se na herní podporu. Zdá se, že na některých serverech zase řádí šotek (jako vždycky :().

3. samec

samec Magnát fóra

Samozřejmě krakomaja--nakupuj koše--o to jim jde (RT) a proto ty akce budou čím dál nezdolatelnější a za žádné pořádné odměny....:p

4. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Kdo mi poradí proč se mi ještě nenačetli akční rostliny? Stále to aktivuji i na jiných mozila,chrome,atd ale nikde nemám akční květiny nemám co pěstovat kde mám ještě napsat aby mi to načetli.Díky

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Dulisro: A jaký jsi level? Akce je tuším až od 25. úrovně...

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  6. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já už mám dva uličníky na úrovni jedna a teď musím čekat na akční. Rozpěstuji všechny a pak budu na jedné a čtvrt točit tu bonusovou. Lesní mýtinu nebourám a na plantáži mám zvěřinu kromě pár políček. Kam dojdu, dojdu. Teď chtějí ovce a opice lízátka, tak budeme točit lízátka. 600 ks mám po dvou otočkách

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

samec - Ne ne, koše kupovat nebudu, jeden stačil :D A ty sis nikdy nekoupil tajemnou sazeničku nebo chlívek? Nebo SK? Případně pomocníky nebo mlýn? Opravdu ne? Tak to bys platícím měl spíš poděkovat, že díky jim můžeš hrát zadarmo :p

8. Dulisro

jsem 95 lvl ale nevím si už s tím rady kde najdu podporu

9. 01890

01890 Zelenáč fóra

Dobrý den, jsem z toho nějaká zmatená, je 14.43, už jsem se na farmu přihlásila dvakrát, a i přesto, že akce měla začít ve dvě hodiny, tak se mi akční květiny vůbec neobjevily, takže je nemohu zasadit, tak by mě zajímalo zda jsem jediná, nebo to tak mají i další. Díky a hezký den všem

dana9494 a bursuk59 tohle ocenili.
  10. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Já stále nemám ani jednu...zase mají někde chybu soudruzi,ale hlavně,že chytrostí mají na rozdávání.

11. Dulisro

01890 nejsi jediná,taky to nemám načteno a jsem v 95 lvl to se mi ještě nestalo.Měli by nám dát o to zpoždění navíc čas.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dulisro - napiš na herní podporu, pokud ani restart hry nepomáhá.

[​IMG] - přes ten vykřičník

dana9494 tohle ocenil(a).
  13. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

mě se načetly všechny čtyři druhy,
    že by tolik akčních nedělalo problém jsem si nemyslela,
    nechtěla jsem malovat čerta na zed
    a vida už řádí klučík
    xD

Trepifajksl, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  14. Dulisro

Je nás asi více tak by si toho snad měl už někdo všimnout už to spoždění,nevím zdali to už stojí za to něco navíc by měli dát nějaký ten čas ztrátový.

15. student2002

student2002 Zelenáč fóra

Ahoj, ani já nemám akční plodiny, jsem 90lvl.

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, jen taková otázka.... kdo nemáte plodiny.... nesnažíte se je sázet na divoké louce? Tam se nezobrazí.

17. Player32

Player32 Pisálek fóra

Tiež nemám ani jednu akčnú rastlinu .Vôbec nikde mi ich neukazuje a to som sa už 2xprihlásila :cry:

18. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak ty 4 kytky je na rozpěstování docela masakr...o_O-.-

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kdo nemáte akční plodiny, prosím odhlašte se a znovu se přihlašte.

EDIT: pokud po Vás hra požaduje rostliny na které nemáte level, prosím obraťte se na herní podporu.

Jak kontaktovat herní podporu?

dana9494 tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nic ve zlým, ale vzít prase na kolotoč je blbej nápad.xD A ještě tam chrápe!
    Já si tak peltu divošku s mýtinou, takže jsem dvakrát přepolovala, než mi to sepnulo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.