Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

Díky Tassi, jsem tupec. To s tou kapustou za odměnu mě nenapadlo. Takže šup o další krok dál. Je to legrační akce, bude psina pozorovat, jak se postupně zrychluje s přibývajícíma polema :)

JaničkaM: popsáno zde

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Auvajsik: to číst je právě o tom, co jsi rozvedla. Není to o tom číst oznámení o akci, případně nějaké propagační pamflety na u nás přístupných serverech... já jenom trvám na svém červeném číst... Ale v tomto případě/du (nejsem si jistá v gramatice) kupuji a pokud sčotka osobního konta dovolí, i dvakrát... A to nemám ten jejich systém ráda. Doufám, že každá kočka, která vystuduje, přesídlí na západ. A My jsme blízko ;) Vzdělaných dam máme málo, také přesídlily na západ, snad ty nové udržíme, ač jiného vyznání a barvy pleti.

3. babickaivetka

babickaivetka Zelenáč fóra

eXPRES delas s chlivku kterych mas do hodnoty 600kc nepotrebujes je tak tam vlozis nemusis kupovat za 24florenu.urcite se nejaky chlivek najde.ja koupila kos za tech 65kc nebo 69 ted nevim a stacilo to abych to slusne rozjela sice to trva chvily ,vysledek se dostavil ,

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  4. Gemini131991

Gemini131991 Zelenáč fóra

Já tomu taky tak trochu nerozumím. Koupila jsem ten největší koš “Nejlepší ze třídy” , protože v něm má být všechno. Stonek se mi otevřel, ale Strom moudrosti a Mysl v květu ne a ne najít. Aktualizace nepomohla, ani odhlášení. Nevíte někdo kde se ty šikovné dekorace schovávají? A nebo jsem něco blbě pochopila a koupením největšího koše je nezískám?

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Gemini131991,
    Dekorace najdeš v inventáři (pod vázičkou) na Farmě nebo na Bahamaramě.
    Přeji fajn hru

EDIT: nemáš zač

Naposledy upraveno: 25/11/16
    petaM2001, babina51 a Apachie1 tohle ocenili.
  6. Gemini131991

Gemini131991 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Ahááá... Děkuji, hledala jsem je pod vázičkou, ale na tom novém zvláštním poli. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 25/11/16
  7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nechce se mi číst 185 naprdnutých přízpěvků politického zaměření a nechce se mi číst ani zbylých 155 přízpěvků kde se pořád někdo ptá na 89x zodpovězenou otázku, takže pokud už tady někdo psal nějakou taktiku nebo návod jak plnit co nejefektivněji, tak soráč.

Moje plnění akce :
    Budu pěstovat Bio rajče, dokud nesplním první "vozík"
    Mezitím si samozřejmě hodím na plochu boudu z Bio kapustou, aby mi přišoupla pár kousků.
    Až mi Bio kapusta dovolí pořídit boudu z Bio dýní, hodím opět na plochu tudle boudu - ale budu pořád pěstovat Bio rajče.
    Až mi Bio dýně dovolí pořídit boudu z Bio lilkem, tak opět hodím boudu na plochu.
    Až napěstuju veškeré Bio rajčata, tak začnu pěstovat Bio kapustu.
    Až napěstuju Bio kapustu, tak začnu pěstovat Bio dýni.
    No a nakonec dopěstuju Bio lilek.

Snad mi tadle taktika vyjde.
    Zatím mě teda docela sejří že štěrk je tak moc daleko v odměnách. Předpokládám že bych ale i tak měl v pohodě stíhat.

Košík určitě kupovat nebudu. To že nebudu mít stonek, mi nevadí.
    Politické zaměření akce mně nechává klidným.

8. carodejka10

carodejka10 Pisálek fóra

tak a jsem bez kapusty,páč jsem ji všechnu vsypala....další nebude,pro mě akce konec:oops::mad::eek:

petaM2001, STYBI a babina51 tohle ocenili.
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

carodejka10: postav na volné místo na akční ploše Kapustová semínka a kapusta bude.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Dasa54: on se někde prodává samostatně strom moudrosti?

11. Dasa54

Dasa54 Zelenáč fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    ahoj já si koupila solo strom moudrosti bez košíku a taky ho nemůžu najít ani v dekoraci poradí mi někdo kde dělám chybu? Děkuju

ahoj najedeš si vlevo na lištu pak na prodejní košík pak na kombajn sezonní předměty a tam je.

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Neblazni Druide, to byla akce jen na tyden a uz tenkrat jsem nebyla uplne presvedcena o tom, ze umim do tolika pocitat xD

13. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Dobré ráno, mám dotaz, ze štěrku se mi jednou uvolní 3 malá políčka a pak jen 2 políčka. Na začátku cesty mi zůstalo jedno malé políčko zarostlé travou a nejde uvolnit. Dělám něco špatně já, nebo to tak mají všichni. Díky za radu.

14. hullk1

hullk1 Stálice fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    akcní hlínu nemá cenu kupovat

stonek nekupuji z akce hraju bez koruny hraju pouze za floreny a za dolarky z farmy jinak vúbec nedavam zadné kčs z akce.

15. myš59

myš59 Vévoda fóra

dobré ránko tak já teda tuto akci taky zkouším, kolik stihnu tolik stihnu,ale řádek určitě nee...

16. Dasa54

Dasa54 Zelenáč fóra

ahoj já našla strom pod vázičkou ale na hlavní louc.

17. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj ,koupila jsem kos s mysli a stromem moudrosti,ale jaksi je nemohu najit,,,snad jedine se odhlasit a prihlasit posledni sance,,,hura jo je to tak na hlavni louce vazicka jedééééééme

Naposledy upraveno: 25/11/16
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jako mě se tahle akce začíná líbit :) Odměny jsou pochopitelně o ničem, ale ty už neřeším hodně dlouho. Podmínky mají od začátku
    všichni stejný, tak by nikdo neměl moc remcat, že mu něco nepadá. Komentáře ohledně investic třeba do stonku už ani nemá cenu číst, píší to dokola neustále ti samí - malost českého člověka, co by chtěl mít zadarmo i nákup v krámě .... :p

A komentovat neustále stejné dotazy zodpovězené 100x, když odpovědi jsou zde na každé stránce nemá cenu. Akorát mně vadí, že hraju stejnou věc, jako tito líní lemplové.

19. šmakkolačik

šmakkolačik Pisálek fóra

aj ja chcem poďakoať za video dobenovi je super a takiso sa pripájam k názoru marmar 22

20. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

bbowling
    máš pravdu jsem malý český človíček, beru necelých 5000 důchodu
    a co jsi Ty? Velký internacionál-miliardář?
    Souhlasím s tebou v jednom, hra se mi líbí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.