Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

pajda361
    Kopila jsem 1x koš Stromu moudrosti a 1x koš Mysl v květu :)

2. nonstop

nonstop Pisálek fóra

první hra za několik let, co tady jsem ,do které NEJDU!!!!

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

aljanu a eli2006 tohle ocenili.
  4. dencice

dencice Stálice fóra

Koupila jsem koš "mysl v květu" , na políčka rajčat dát mohu, ale dát paní učitelce ne, je někde problém, nevíte někdo?

5. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

pajda361, kontaktovala jsem herní podporu: přišlo mi toto:Dobrý večer,
    žádný z košů neobsahuje štěrk ani kompost, pouze dekorace, klikněte na bílé "i" v modrém kolečku u nabídky košů v novinkách.
    Jenže pokud kliknu např. na "i" u koše Moudrosti, tak se dočtu: Tento balíček obsahuje 4x štěrk, 1x Strom moudrosti (zasala jsem screen v příloze), tak kde je tedy pravda????
    Bohužel moje komunikace s podporou byla již ukončena, takže tato zpráva se mi již vrátila jako nedoručitelná. Na to nemám nervy, jdu vařit večeři :-(

6. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

koupila sem si koš "mys v květu" a taky nic tak nevíííím oco s tím......................:cry:

milostivas, aljanu a eli2006 tohle ocenili.
  7. bublina55

bublina55 Pisálek fóra

ja koupila koš moudrosti, ale nevím kde najít ten strom semínka jsou v pohodě na poli

milostivas, aljanu a eli2006 tohle ocenili.
  8. pajda361

vbaburek: kontaktoval jsem kolegy a mají nějaké potíže s technikou, byl jsem informován, že Ti již odeslali správnou odpověď

Pro všechny: zakoupené dekorace najdete u dekorací na farmě nebo na baharamě ne na akční ploše.

9. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Pokud by výtěžek šel na opuštěné pejsky, nějakou kačku bych pustila. Ale tohle ne. Soucit s těmito lidmi nemám,citové vydírání a žebrání peněz je v naší republice na denním pořádku. Pomalu si zvykáme a soucit nás opouští. Myslete si o mě co chcete, já radši půjdu a nakoupím do psího útulku. Mimochodem, naše české děti jsou též potřebné a nikdo to neřeší.

10. slootr

slootr Baron fóra

chrobáčik79, dencice: V tomhle koši není štěrk, jen kompost. Kompost slouží k urychlení růstu na speciální ploše, k ničemu jinému není. I ta dekorka, co tam je, dává kompost, takže z tohodle balíčku prostě nebude ani kamínek. Chce to pořádně si přečíst, co kupuju, než to koupim :) Tak to teda dělám já :p

Naposledy upraveno: 24/11/16
  11. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Omlouvám se, jsem jen na chvilku, koupila jsem strom moudrosti a nikde ho nemůžu najít, prosím kde ho najdu děkuji :)

12. pajda361

gabča1977: zakoupené dekorace najdeš u dekorací na farmě nebo na baharamě ne na akční ploše.

13. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

tak strom moudrosti nemám ani na podporu nemůžu napsat píše chyba v obrázku tak se nato vy........ a ani nenapíšu 140 znaku nechápu nač psát 140 znaku a ne popsat chybu no jo RT rádo čte a dělá nic . a vidím že sem v tom není sama tak je to chyba systémová co se nato podívat a nepsat podívejte se a napište tak jako sem se nedozvěděla jak dopadla top 1000 prostě nezůstalo to ani minutu to by byl takovej problem aby se každy podival všichni ve 14.00 neseděli u PC

eli2006 tohle ocenil(a).
  14. pajda361

gana1258: 140 znaků je vyžadováno z důvodu spamu. Chyba u obrázku nejspíše znamená, že jsi špatně opsala znaky z ochrany proti spamu.

Edit: výsledky TOP3000 jsou k vidění v akční liště

aljanu, petaM2001 a eli2006 tohle ocenili.
  15. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Pajdo, vím, ale bohužel tam nejsou :-( tak nevím

eli2006 tohle ocenil(a).
  16. pajda361

aljanu, petaM2001 a eli2006 tohle ocenili.
  17. slootr

slootr Baron fóra

Tak jsem si říkal, jestli při akci "Uč se a rozvíjej se" přece jenom hráči začnou číst informace. Ale ne. Je lepší vlízt na fórum a nadávat, většinou:

Nemám dekorace (asi tisickrát zopakováno - hledejte v inventáři na farmě)
    Nevidím topku (stačí se podívat do ofi, kde je topka vidět a bude ještě 160 hodin a něco)

atd, atd, nebaví mě psát. Asi je to tím, že radši čtu. A popravdě jsem se vždycky dočetl, co jsem chtěl vědět. Ale zanádávat si na někoho dalšího, přestože chyba většinou sedí u klávesnice, to je prostě jednodušší.

A proto volám: Učte se a rozvíjejte se!!! Začněte tréninkem čtení!! :inlove:

18. .macca.

.macca. Hrabě fóra

slootr-moje řeč ty otázky jsou pořád dokola já se taky dočtu když něco v začátku nevím ale napřed hledám až najdu

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Slootr, ač se proti většině toho, co píšeš, nedá namítat, tak jen poznámka k topce - sice jsem si učenlivě přečetla, kde má být vidět, ale až do x-tého restartu před malou chvilkou se mi tam nic vidět nepodařilo. Takže jsem se potrénovala v restartu farmy, čtení samotné mi nebylo moc platné. Dnes je asi ve hře víc problémů, mně funguje prohlížeč, funguje vlak, funguje posazení nákladu na plochu, funguje nová plocha, tak jsem si to musela vybrat v liště s topkou.

20. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Tak tuhle akci vynechám. Co naše onkologicky nemocné děti? Na ty budeme dál sbírat víčka od PET lahví? Na ně nikdo nemyslí,zdraví je myslím důležitější než vzdělání. Jenomže to jsou děti české a na ty každý kašle.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.