Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Blik!! Už tomu rozumím :) Sice to chvilku trvalo, ale přece jen. Jdu vyhrát .... :p

2. blondmary

blondmary Magnát fóra

Až dnes som medzi akciami, ktoré začínajú dnes našla aj túto.
    Zo zvedavosti ju začnem, ale koše sú mi proti srsti. Radšej prispievam na dobročinnosť ,ktorá pomáha ľuďom " U nás doma". Nadáciam uktorých som si istá, že peniaze sa dostanú naozaj k ľuďom, ktorí ich potrebujú. A verte, aj u nás je dosť tých čo potrebujú pomoc .
    Možno nie všetci súhlasia , ale ja to tak cítim.

3. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Tak řádek v nebi mi opravili opravdu rychle, ale oprava vlaku prý je nahlášená a bude trvat o něco déle. Tak snad i to se podaří.

dana9494, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  4. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

ale kde dat strom moudrosti zatím ho nikdě nemužu najít

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

prosím máte někdo vyzkoušeno MJS nepůsobí na bio rajče .....mám všude zvěř nemám MJS sněděnou
    děkuji pajdo četla jsem sice ofi oznámení ale kdyby nááááhodou

skalara.v a petaM2001 tohle ocenili.
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Gana1258: dekorace jsou v inventáři na farmě ne na akční ploše

Mahira72: nefunguje

7. 55mil

55mil Pisálek fóra

Prosím, na které stránce má doben video k akci? Nemůžu to najít.
    Díky za pomoc.

8. mařenka70

mařenka70 Zelenáč fóra

A já furt nechápu kde přijdu k tomu štěrku :D

pavca67 tohle ocenil(a).
  9. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

Dobry večer jsem v 108 LV no lituji nic nemám v inventaři ,doufam že aspom to eště umim otevřit inventář

10. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

tak druhá sklizeň rajčat je za mnou,kde to šlo jsem předělal pole1x1 na pole2x2,přece jen je jiný počet při sklizni když nefunguje MJS,je rozdíl jestli zasadím 4 nebo1semínko a sklidím 2nebo 5 ks plodiny

evainfo tohle ocenil(a).
  11. pajda361

Mařenka70: buď koupí koše a z dekorace, nebo jako odměnu za splnění úkolů.

55mil: strana 11

gana1258:
    pokud není mezi dekoracemi na farmě, prosím napiš na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

nějak to nechapu koupila jsem koš byl v něm strom moudrosti kde ho najdu a kam ho mužu dát?

13. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Ahojky, lidičky, také patřím mezi zmatené... Mám prosbu, zakoupila jsem koše, dekorace jsem postavila. Leč štěrk ani kompost, které měly koše obsahovat nemám. Nemáte někdo stejnou zkušenost? Opravdu nemohu paní učitelce štěrk dodat - hlásí mi to nulový stav :-(.

14. pajda361

Pavca67: v inventáři u dekorací na farmě, tedy všude jinde než na akční ploše.

vbaburek:
    který koš jsi koupila?

15. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Ahoj , stačí mi koupit jen ten velký koš ze stonkem ať dodělám celou akci , nebo musím koupit oba koše ....jsem volajaká zmatená ;)
    pajda361 děkuji

16. pajda361

AndreaVinklerova: stačí ten největší.

17. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

pajda který koš jsi koupila?[/QUOTE]
    Oba-mysl i moudrost :)- obě dekorky postaveny

18. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Hm tak proč to dělat jednoduše, když to jde složitě a bez peněz si nešrtnem chápu, že to jde na charitu ale asi se neučastním

19. pajda361

Vbaburek: tak se přiznám že ti nerozumím, koupila jsi dva koše (tedy nějakou kombinaci košů Koš “Strom moudrosti”, Koš "Mysl v květu", Koš “Mysl v květu”) nebo jsi koupila jeden koš, který se jmenuje Koš “Mysl v květu”. U těch kombinací by to byl problém pro podporu posledního koše Mysl v květu to problém není, protože tento koš samostatně štěrk ani kompost neobsahuje, to vše získáš až z dekorací.

20. šebejda

šebejda Baron fóra

Posílám svou velikánskou úctu Dobenovi za jeho návod na plnění akce, viz příspěvek č.215. Děkuji mu za snahu pomáhat všem ostatním. Tento farmeramák mi právě dobil baterku nad mým čím dál častějším rozčarováním z tlaků RT na mou peněženku. To, co jsem ve videu viděl, mi bylo jasné předem. Ale moc se mi líbí, že si Doben dal tu práci vysvětlit celou akci ostatním. Má velká poklona letí směrem k Dobenovi světem Farmeramy:D:)xD
    Mimochodem, největší koš jsem nakonec koupil:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.