To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem dala poslední hnůj, že to ještě otočím, tedy jestli neusnu :p ale trh prázdný .. no od zítra už jen brát žabákům vodu :D ..

2. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak nám začala další akce. Určitě to všichni zvládneme , protože jsme šikovní farmáři ;)

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Nálepka je doma a žabiaci sú úplne úchvatní - dúfam, že bude s nimi urobené pozadie na PC. Prajem, nech to pekne všetkým pribúda a vyskakuje.

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Omlouvám se. Nevěděla jsem, co způsobím počtem vypadáváte.
    Casey27 má pravdu. Je to opravdu okamžitou sklizní karafiátů.
    Nikdy to tady nepíši, ale nějak jsem se zapomněla, a udělala jsem víc
    otoček, než jsem chtěla. Je to z jedné farmy.Není to součet
    z několika.

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, původně jsem plánoval nikam nespěchat, aby mi akce déle vydržela, ale nedalo mi to, takže hlásím hotovo. Přeji všem hodně brček.

6. domculik10

domculik10 Pisálek fóra

tomokoco tohle ocenil(a).
  7. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

tomokocóóó ty ďáble,gratuluji ti . Já mám hotových 50 úkolů a myslím si jak nejsem daleko:)

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tomokoco : gratulka, kolik tě to stálo SH?:DAsi dostio_OJá mám zatím jen 53 úkolů:pa SH si šetřím:)na horší a obtížnější akce;)

9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tyg, hubabuba: Díky moc a superhnoje neubylo nijak zvlášť mnoho, těsně před akcí se mi totiž povedlo vytočit na párty kole +100% úrody, což docela pomohlo.

matlafous: Popravdě ani ne, už by to chtělo nějakou pořádně těžkou akci P:

Naposledy upraveno: 16/3/16
  10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Aktuální stav:
    cukrový meloun: 2132 ks + zaseto na hlavní louce
    brčko: 258 ks

Na to, že jsem akci začal až v 18:30 hod. to není špatné :). Tentokrát nikam spěchat nebudu a hezky postupně v klidu budu plnit ;). Na noc mám na baha pandy, někam na farmu dám akční + růže. Uvidím, kolik toho zítra stihnu, ale doufám, že aspoň 2 otočky přes den a hlavní pěstování nechám na pátek. Brčka docela padají, takže myslím, že by to mohlo jít i bez nějakého skleníkového padání :D.

tomokoco: Gratuluji, to je naprostá paráda :).

12. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

tomokoco to si vezmeš Casey27 na svědomí??? Jeho humor mi bude stráááášně chybět ;)

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Má smysl psát, že mám hotových 11 kýblů vody? xD To tady budu za trapku, proč se s tím tak mažu. Ale já podezřívám ty žabáky, že co pracně načepují, to v zápětí vylejou kdo ví kam.
    Brka - mám
    Melouny - nemám

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Twinulka klíííd....já nemám zatím ani jeden, brčka by byly, ve špajzu 20 sklenic s vodou, melouny došly....pít na noc není zdravé, takže si žabáci počkají :D. Melouny zvolna napěstuju a v neděli se uvidí....

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Většinu týdne vydržím být vzhůru přes půlnoc. Ale dneska to vidím na telku vleže a tak pro dnešek končím. Na noc jsem dala také akční, na tak brzký odchod je to tedy plodina příliš krátká, ale protože plodin je třeba dost a vypadávátek už je ve stodole také dost, tak nechť si akční plodina zahálí, hlavně že nějaká do stodoly po sklizni přibude. A třeba se poštěstí i nějaká noční sklizeň, byť si budíka v žádném případě nedávám.
    A přestože jsem používala SH na polích 2*1, tak nějak ta akční moc přibývat nechce.
    Vypadávátek je dost, kvůli nim se určitě čekat na dokončení akce nebude. Rychlosklizeň kvůli vypadávátkům jsem nepoužila.
    Zatím neplním.

Tomokoco
    tomu se říká nejdřív štěstí a pak výkon .....[​IMG]

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já mám hotových 6 a 7 úkolů a myslím si, že poměrně v pohodě.....jak kruci může mít někdo hotovo ani ne osm hodin po začátku. To není fér! Tak zase zítra.

17. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

hmmm má cenu psát, že jsem teprve rozpěstovala? :)))

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Bože, jak hluboko jsem klesl.... Přijda domů večer, rozpěstování začalo kolem 18.50 a teď budu sklízet druhé - a Tomokoco mi dal za ucho:cry::cry::cry::mad: Já to asi vzdám a kašlu na vodu a zajdu na plzeň...Neboť vodu pijou žáby a víno zase báby, dělný lid rum apod
    PS: diskuse zase byla výživná, bránice mně dost bolí...

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Matlafous1213, Evainfo: zcela vážně...že přispějeme je hezké, ale podle mě by RT měl zveřejnit seznam nicků hráčů, kteří přispěli; ne proto, aby ostatní měli špatné svědomí, že nepřispěli, ale abychom viděli, že na seznamu jako přispívající opravdu jsme a peníze jsou započítány do toho balíku; dále by měl RT zveřejnit celkovou vybranou sumu ode všech hráčů, konkrétní projekt a pokud možno výpis z účtu, že suma opravdu odešla na transparentní účet stavby nějaké studny v Africe/Asii/Americe a neskončil ve víru peněz Bigpoint.... Ono totiž z těchto vybíracích akcí je většinou vždy 20% na daný účel a 80% na tzv. "administrativu". Dobře vím, o čem mluvím:)
    Doufám, že modíci tento poznatek předají dále do Hamburgu;). Pak bude vše zcela transparentní8)

20. doben

doben Ikona fóra

Já jsem teď začal, ale všiml jsem si malé chybky v překladu. Když najedete myší na tu úsečku s dárky, tak je tam napsáno: Počet splněných úkolů a pod tím Next reward at total 30 finished tasks. Doufám, že už to tu někdo nenapsal přede mnou, protože jsem nestihl přečíst celou diskuzi.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.