To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmarjájózef, nestresujte mě tolik:eek: Kvůli těm vašim cifrám se mi zvedl tlak a to tak, že hodně o_O Zítra mám jet na zátěžáky, chudák docent, se na mě tak těšil :cry:
    Jinak mi vůbec nepadaj baterky. A kámošce taky ne >:(:mad::mad:

2. fugger64

fugger64 Komisař fóra

skalara.v: máš pravdu...všichni stresujou... Ještě mi nepadla ani jedna baterka.... místo nich mi padají divná brčka...nevíš, co s nima??:cry:

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Odnes je do čtvrté místnosti :p

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

MatysekKamilek- trošku to upřesním/s těmi karafiáty/
    Den před akcí si dávám nejdéle rostoucí rostliny. U mě jsou to karafiáty.
    Pak ,mám karafiáty vyšlechtěné a s vánočkou, bílou nevinností a
    kaštanovým řádkem, mi to dává okamžitou sklizeň.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek Je to jednoduche - karafiat je nejdelsi plodina na farme (roste 18:54 hod.) tzn. svou delkou rustu nejvhodnejsi na padatka. Ve skleniku ho dal muzes slechtit a zkracovat mu dobu rustu na vodu, hnuj, SH a v konecnem vysledku ti roste chvilku a sype se z nej treba na pohopolich spousta tech akcnich blbustek.
    Jalko Nic co se da snist ti k vice padatkum nepomuze.

skalara.v, fugger64: Jen si zahravejte! xD

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Právě zaseto na 810 políčkách, brček v této chvíli 310 (včetně 5 dárků). Celá akce by pro mě měla být zvládnutelná.
    Řádek na stonku za 38 Kč koupím, byť si myslím, že peníze budou potřeba spíš tady v Evropě než kdesi na vodu (všichni valí sem, že?)

7. fugger64

fugger64 Komisař fóra

krakojama: no na studnu jim přidám v naději, že jich u ní pár zůstane....:eek:

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mám level 83, akorát jsem karafiáty získala... :D to se hodí...

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Penize v Evrope nevyresi soucasne problemy s migraci, ale ta voda mimo Evropu ano!
    fugger64 Palec nahoru, taky uz mam stonek :)

10. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Ahoj,mám vyšlechtěné růže i karafiáty,tak jsem je dnes po začátku akce vyzkoušela na okamžitou sklizeň-poho pole,kašt.řádek,vánočka a nevinnost+ SH,a není rozdíl -růže na divoké louce 44 padátek a karafiáty také na divošce 44 padátek a stojí mi tam ještě 6 JC.Přeji všem plno zdaru při plnění akce.

11. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

skalara.v, fugger64 - tak tady už k úplné spokojenosti publika chybí otázka:"A jak se do té 4.místnosti dostanu?" a bude vymalováno.

matlafous123 - já tak docela nesouhlasím, v Evropě bude peněz potřeba více než kdykoliv jindy.... bohužel. Voda mimo Evropu - jednoduché, přestat kácet deštné pralesy v Asii kvůli palmovému oleji, globálně pak přestat znečišťování vzduchu a přestat ohřívat planetu a možná je ještě šance, jak to vrátít zpět...... ale pouze minimální - ona i ta migrační vlna s tím úbytkem vody souvisí a kočovníci se vždycky dávali na pochod tím směrem, kde tušili zelené pastviny, dostatek píce a vody a zdegenerovanou slabou civilizaci. Ale to by bylo na dlouhé povídání - více v knize
    • M. Bárta, M. Kovář, Kolaps a regenerace: Cesty civilizací a kultur, ACADEMIA: Praha 2011

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si to nerozmyslela a sázím si své lilie, řepku, borůvky a kapustu. Doteď jsem hlídala vnoučka, teď jsem sklízela lilie a hned 59 brček, ani je nechci. Prosím tímto sousedy, ať vypadávátka neposílají ;) a pošlou je potřebnějším

Ani nevíte, jak je mi krásně, že jsem se od plnění všech akcí oprostila, fakt si budu vybírat a hrát si farmu i občas podle svého :music:

Řádek ke dni vody jsem si koupila, šla ho hned odklikat a mám otevřený i řádek z této akce, aniž bych splnila jediný úkol. Chybička se vloudila :)

Naposledy upraveno: 16/3/16
  13. backa1

backa1 Pisálek fóra

Čo sa robí..... pozbierala som práve 50 melónov a chcem sadiť, ale nemám čo ???????????????????????????????????????????svieti mi tam 00000000000000000000000000.... to sa mi ešte nestalo...je to možné?
    čiže do tejto hry sa nemôžem zapojiť????????????????

babako a STYBI tohle ocenili.
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

backa1 - zkus se odhlásit a znovu přihlásit, nebo ctrl+F5 (znovu načíst hru), mohlo by to pomoci ;)

babako, STYBI a tomokoco tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj backa1,

a nestalo se náhodou to, že jsi je odevzdala do úkolu, pokud ne napiš na herní podporu. Bohužel zde na herním fóru nikdo neověří co se vlastně událo.
    Jak kontaktovat herní podporu?

dana9494, babako a tomokoco tohle ocenili.
  16. blondmary

blondmary Magnát fóra

211 slamiek a karafiáty a o chvíľu dozrievajú v druhej otočke. Medzitým na baha rastú cukrové melóny. Oni sú na baha trošku sladšie;).

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zase si tu hrajete se sklenikem a SH? Pak strasite lidi tema poctama vypadavatek, no ale nastesti staci mit o hodne min - a 6 hodin neni zas tak spatny, na noc se da dlouhodobka a jen 3* sklizen pres den s vodou... to se pak stihne jak meloun, tak i brcko :)
    Teda stonek za par korun dobry, jen v pulce nakupu nesmi padnout internet, tak zase pokus zitra...

Vypadavat ma 176 brcek/den, v tuto chvili ma byt 26 ([0.ukol]+26 ) nebo chybet 1030, mam 141 (chybi 915 ), mam 13% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 432 kusu (2934/den, [0.ukol]+432 kusu ), mam 0 z 17600 (0% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 140 hodin.

18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

milena 1952...tych 800ks slamiek s karafiatov si scitala este dokopy s dalsimi 5 farmami co mas??xD

tak ja mam bonusy,,dokupila som aj +100% a marmelady makydane..a dalo mi to 230...podaktori co tu pisu ze na jeden zber maju 800vypadavatok,,670,,554....tak neviem co vsetko mate na tych farmach...prosim navodxD

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak z první sklizně ječmene 119 brček a ještě 2 přišly od sousedů. To je docela dobré. :) Teď rozpěstovávám a asi za 20 min. už bych měla mít dost sadby na pidipole.

O koupi řádku za 38 Kč jsem se vůbec nerozmýšlela, takovou částku kolikrát vyhodím za úplné blbiny, ale pokud to někoho z diskutujících potěší, berte to takhle: naší pomoc potřebují právě ti, co zůstali doma. ;) Tak si vylepšete karmu nebo na co věříte a spáchejte dobrý skutek :)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

ezzra - to je citrónovej gang ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.