Tajemství Santovy skály (15.12.2021 - 4.1.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hotovo, vybavené, šikulkovia na podpore pracujú rýchlo a spoľahlivo aj cez adventnú nedeľu;)
    už len nezabúdať vyberať budíky s balíčkami kariet a občas si zahrať stolové hry, v obchode ešte je čo nakupovať:D;)

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Na třetí řádek sice chybí ještě pár nejkulinkaťoulinkatějších kuliček ( opravdu toto slovo exituje) ale i tak považuji misi za splněnou;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 19/12/21
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já se potácím v prvopočátku, to slovo taky existuje, ač je kratší, gratuluji a doufám v lepší zítřky u sama sobě si ;) Tobě chybí skoro nula nula nic :)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dopěstovaná večer čtvrtá rostlina, teď se čeká jen na padátka a že je jich třeba ještě hodně :)

kája53, ezzra a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Plodiny na děsivce hotové, dokončuji bahamu a potom mě čeká hlavní. Tam jsou vlastně dvě. Jedu pomalu, vím, ale nějak mi nezbývá čas. I sem, na fórum moc nechodím. Ach jo, jsem to vostuda.:sleepy:
    Ale včera večer jsem náhodou přišla na to, že mám hodinu na narvání tulidomku za 1 SK a díky info zde, jsem ho narvala patřičnými zvířátky.... díky za info ;)
    Mějte se hezky, přeji pěkný den.:)

6. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Jsem natvrdlá,ale kde koupím ty dekorace do stonku č.2???

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako sa to len vlečie ešte mi treba napestovať na Baharame a tú poslednú časť.Tak neviem či to urobím komplet alebo nie:(:(.

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

-Kuteno- ahoj, akce končí až 4. ledna 2022. To zvládneš, já jsem také začala třetí část ale na farmě a počítám, že akci zdárně dokončím. Ještě mi chybí 2152 padátek a to si ještě jedu užívat do velkého světa K.V na prodlouženého silvestra.
    danielka0000 - ahoj, první dekoraci si koupíš v obchodě, druhou dekoraci obdržíš v Santově skále č. 1, je označena číslem 25 a taktéž si koupíš v obchodě magický řádek na 2 stonek za 30 hvězdičkových mincí. Všem farmářům přeji příjemnu hru.

9. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Potřebuji poradit-Odemkla jsem stříbrným klíčem další pole a nezískala jsem slavnostní svíci 9999.Nemůžu mlet.Kde jí najdu??Díky za odpověd.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj drahulína

Slavnostní svíčku najdeš v části Tajemství Santovy skály II na poli číslo 41 viz FAQ

Fajn hru pezt

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. drahulína

drahulína Stálice fóra

Děkuji za odpověd.Dodala jsem stříbrný klíč na pole č.9 a odměna by měla být ostrovní svíce a ono nic.Ostatní pole jsou zamčena a nemohu dodávat.Tím nemohu dostat další klíče.Kde je chyba?

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

drahulína

Restartuj hru, tím že zavřeš prohlížeč nebo klienta a znovu se přihlaš a potom zkontroluj jestli máš ostrovní svíčku.

13. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    tak poslední kytka dopěstovaná, ku zdárnému dokončení chybí cca 1700 padátek.
    Takže zítra večer. No a potom jenom nezapomínat na sklízení slavnostních balíčků.
    Všem, co mají hotovo, gratulka a těm, co ještě makají, hodně pracovních úspěchů.
    A všem dohromady přeji klidné svátky.
    Farmaření zdar! kája53

14. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Vůbec nevím, jestli stíhám nebo ne :D Jsem teprve na druhé rostlině, což asi nic moc v porovnání s vámi ostatními. Samozřejmě zapomínám vybírat Slavnostní balíčky, takže si asi moc deskovek nezahraju, ale kouličky alespoň padají hezky, ani ty JC na to nepotřebuju, abych měla 100% ozdob z plochy. Zkoušela jsem si navýšit počet Jehlových větviček trikem v mlýně a co myslíte, zapomněla jsem na ně a umlela jsem je xD Kvůli druhé akci na mýtině jsem obvyklou mýtinu přesunula na divokou louku, ze které jsem chtěla mít takovou vánoční/zimní plochu, tak jsem to spojila a vypadá to tam jak v cirkuse xD Snad nám ten sníh na farmě vydrží až do února ;)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sklízím 2x denně Čajot,Macešku a na krchově Lilek.Stále mi chybí padátka. Asi jsem farmář lempl.:cry:

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To já je raději nepočítám :), ale jsem teprve v polovině hřbitova, farma i baha hotovo. A další neonový kurník z bedny...
    Škoda, že ještě nejde pěstovat slavnostní věncovka, to by bylo veseleji, plocha je volná.

Naposledy upraveno: 20/12/21
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes jsem si konečně zahrála 37 deskových her :music:, vyzvedla stonek a jednu dekorku a k tomu bednu pikolku a všechny bedny s bonusy. Akce je dlouhá, tak to zvládnu vyzvednout asi všechno. Děkuji za odpovědi na kvízové otázky, bez nich jsem si skoro neškrtla, věděla jsem jen pár věcí, co jsou notoricky známéxD Na vedl. jdu hrát asi zítra, je čas nikam nespěchám, tam pěstuji už třetí rostlinu na farmě, bez bonusů to jde pomalu, ale do štědrého dne bude hotovo. I padátek je tam o dost míň než na hlavní, tam pomáhají JC :), na hlavní už chybí asi 600 koulí a bude finíto, konečně

-Jara05-, kája53 a maminka78 tohle ocenili.
  18. mylenka9

mylenka9 Perspektivní autor

činčilka12 A čemu vadí, žes je umlela? Však ony se znova doplní tak či tak. Dělám to tak pravidelně a mám aspoň pár kousků denně navíc.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

mylenka9 vadí, nevadí, jak komu, doplní se, ale fígl je v tom, že když je dáš do fronty, tak máš zásobu na rozpěstování další akční a ne jen 5 ks, můžeš získat několikánásobně víc kusů, podle toho jak často chodíš do mlýna a střádáš je.

20. mylenka9

mylenka9 Perspektivní autor

Pitrýsek47 Jo ahaa. To je ale super tip, moc díky!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.