Tajemství dračí tvrze (22.5. - 28.5.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak mám hotovo, začínal jsem asi kolem 16:15, tak docela dobrý čas na splnění :p

Screenshot_1.png

2. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,nevím jak se mi to podařilo,ale mám hotovo.Tak hezký večer všem.;););)

3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Zatím si vedu takto:

Těm,kteří mají již hotovo...velká gratulace.
    Já budu pokračovat zase ráno.
    Dobrou noc

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se vším dostupným se mi podařilo akční plodiny zkrátit takto:
    Jedu v poklidu na polích 2x2!8)

A je to doma![​IMG]

Naposledy upraveno: 23/5/25
  6. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Dobré ráno, tak jsem si myslela že budu v poklidu pokračovat dnes ráno, ale napadlo málo lepidel a více střepů, tak musím počkat do další sklizně. Jinak to jde krásně a času je spousty.

Edit: hodilo by se mi, kdyby padalo méně střepů a více lepidel :)
    Edit 2: KŠ bylo hodné a dalo mi 2x +100% sklizně a 3x +1 z pole :)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník v dračí tvrzi :) že mám dneska volno, tak jsem brzičko pustila kaštánek, zatočila kolem, první sklizně šli docela rychle a s bonusy už to jenom frčelo :D

8. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

V průběhu akce jsem zjistila,že tenhle ze semínky je mnohem lepší,než co před tím.Tohle je fér.Musím pochválit. :)
    Hezký den a hezkou hru!:)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přidávám se ke chvále, řádek na stonku splněný, pohodová akce, měl jsem nasysleno spoustu SH, Zuzíka, protože byly akce na spešl ploše. Nějaký bonus k tomu a semínka rostou jako z vody.
    Každý si může hru naplánovat jak mu vyhovuje časově i podle zásob. Teď jen počkám na lepidla, na Baha padají vždycky hůř než na farmě.
    Do konce mi ještě chybí vypěstovat zbytek růže.

10. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj já bych řekla,že se vylepšení povedlo a hra půjde v pohodě splnit zatim jsem točila kolem pro nějaký bonus ,tak asi stávkuje ze 170 PL lístku 1x +1 na šest hodin ,tak už zase mu dám na delší dobu oddych je ,použiji věci z lišty a vehikl ,ať si stávkuje dál protože hvězdičky a banány nepotřebuji.Všem přeji hezký den a hru.

11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Zdravím vespolek, to se tak krásně čte, když jsou hráči spokojení a jen chválí :inlove: Na začátku jsme po minulých zkušenostech s úpravami akcí čekali další kulišárnu a ono se tak nestalo a teď jsme z toho vedle jak vyoraná myš xD Děkujeme ;)
    Hezké dny všem :)

PS: Nezapomeňte, že už běží víkendová, šlechtící akce ;)

12. hroudov

hroudov Baron fóra

tak nevím jak ostatní, ale já musim minihru při každém spuštění aktualizovat, jinak se mi nespusti, to mě docela nebaví, jinak nějakým způsobem postupuji, tak uvidíme jak to bude dál 8/25

13. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím,po počátečních zmatcích (i přes prostudování fóra), mám hotovo. Děkuji všem nezištním hráčům za propočty a návrhy (nápovědy) co a jak. A těm co ještě hrají nezoufejte, zvládnete to hravě i bez KŠ i s malým množtvím SH
    hroudov taky jsem tak hrála,byl to vopruz

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Včera jsem zasela Píchavku. Dnes budu hledat, kde najdu zbytek semínek xD Ale netlačím na pilu, ono se to nějak vsákne, až to chopopím :)

15. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Ahoj hotovo.Super akce:D:D:D

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

počkám si ešte 2 dni a až potom začnem robiť. Nie je kam sa ponáhľať :)

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Mám zaseto na obou polích akční kvítí, padátka na Baha trochu váznou, ale nevadí, času dost, je to mnohem snadnější, než minule. Rychlíkům gratuluji, pomalíci v pohodě makejte.

18. janar53

janar53 Perspektivní autor

Ahoj všichni a díky za nápovědy. Trochu jsem měla obavy, jak to zase bude a zatím to šlo parádně, až jsem byla překvapená, že mám hotovo. Teda pomohlo šlechtění na padátka, bez toho by se dost dlouho čekalo. Tak přeji všem rychlé dokončení a hurá ven :inlove:

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem nemusela na padátka na farmě ani nic pěstovatxD, bo to napadalo ze šlechtění, takže bez KŠ, řádků a ostatních vychytávek budu mít dekorku o kterou mi jde, ostatní nepotřebuji. Rostliny napěstuji na bahamě a tím pádem nemusím na farmě nic bourat, ani jsem to nečekala, že to bude tak snadné

20. bertoldek

bertoldek Perspektivní autor

i já mám hotovo, bonusy pomohly. Super :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.