Tajemství dračí tvrze (22.5. - 28.5.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem zatím dal drakovi 12 požadavků a zasel, dal jsem dva jacky + vrtule, a k dispozici jsou ještě žetony ze sezony. Úkoly u draka brzdí nedostatek padátek a zrovna kytky, kterých mám nejméně. Spočítal jsem si výnosy a měl bych se dostat na dohled řádku. Pokračování zítra až při souběžné akci.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 14087, kdybych měl klobouk, tak smekám. Díky moc za takovou reakci 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

3. BigClick

BigClick Expert fóra

O par minut budem mat komplet hotovo. Zatial takto:
    [​IMG] [​IMG]
    Udohrala som 26 minihier (aj 25 by mi postacili), predobedom este som tocila koleso, velmi laskave nebolo, len 2x +100% urody som dokazala vytocit si, aktivovala som +200% urody a 3 Jack darcekov a tym sposobom som zberala 19 ks z pole 1x1. Samozrejme som pouzila SH a vrtulky a aktivovala som vsetko co sa dalo na zvysenie ucinnosti SH. Najdlhsi cas bol 1:05, najkratsi 0:17 (po aktivovanie bonusov z dodavok).
    Vsetkym prajem uspesne dokoncenie akcie!

4. polacka

polacka Baron fóra

Prosím šťouraly, aby se podívaly, jestli programátoři zase neudělaly nějakou botu. Nerada bych něco propásla.:p:p

5. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Lidi,kam se ženete?Já ještě ani nezasadila a vy už končíte:cry:

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

polacka: Zkus sama něco vyšťourat.
    Dobrá akce, jde to, času dost.

7. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak a já mám hotovo, jela jsem téměř přesně podle mého plánu, jen malý rozdíl byl v tom, že se mi podařilo vytočit bonus na kole 3x +1, tak jsem ušetřila jednoho Jacka ;)

Ani jsem nepotřebovala šlechtit kvůli padátkům, napadalo jich dost z první sklizně a 29 JC, padátka na farmě jsem pořešila krychlovým melounem...

Akci nakonec hodnotím kladně, sice krejcarové konto se nenavýšilo, ale z beden přibývají krejcárky stále, takže mi to zas tak neva :)

Všem přeji pohodové hraní a splnění cíle ;)

Nj, trošku jsme se utrhli ze řetězu po té únavné dvoutýdenní akci na akčním poli :D ;)

Naposledy upraveno: 22/5/25
  8. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja zatiaľ takto

Ešte idem bosorku odbehnúť a bude fajront xD Dnes ani zajtra nebudem mať čas sa tomu venovať a tak to nechám na víkend. Pretože práce kvapná málo platná :wuerg: Puzzle ma bavili viac keď boli na čas, takto je to brnkačka :music:
    Nech sa Vám darí dôjsť tam kam chcete ;)

9. Dave Lister

Tak padátka opravdu problém nebudou. Jedna plocha na Baha. Akci budu plnit jak jsem psal až o víkendu. Na farmě dekoruju a jediné okno, které akci dám je neděle.
    upload_2025-5-22_17-0-18.png

Není zač, rádo se stalo ;)

10. NatulikK

NatulikK Zelenáč fóra

Dobrý den, propočítala jsem, kolik hodin by bylo třeba k vypěstování rostlin jen po řádek a vyšlo mi cca 135 h +/- a to s vodou a s hnojivem (při daném počtu velkých políček - 129). Asi se to bude dát uhrát minimálně po řádek, ale ten, kdo má možnost jen vody a hnojiva, nesmí mezi jednotlivým sázením nevynechat téměř ani hodinu, jinak je ztracen. Ne vždy má člověk možnost sklidit přesně a když k tomu přičtu, že každá rostlina má jinou růstovou dobu, tak nevím, co si mám o tom myslet . . . Zasadila jsem první a pak teprve začala propočítávat. Takže jsem začala. Ne nadarmo se říká - 2x měř, 1x řež . . . .

albína1927, babina51 a Sheron11 tohle ocenili.
  11. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Podívej se tady :p

Dave Lister, co já bych si bez FAQ počala, většina tady je určitě za to vděčná ;)

NatulikK, když dodáš prvních 9 dodávek, tak se ti čas u rostlinek zkrátí o 75%, to dáš ;)

Edit:
    14087, moc děkuju :)

Naposledy upraveno: 22/5/25
  12. 14087

14087 Titán fóra

dinoalesi woow, tleskám :D jsi dobrá ;)

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Zatím s tiky maskou, esenci a léčebnou mastí sázím čajot na Baha, možná že už na noc zasadím.;)

14. margaretka54

margaretka54 Zelenáč fóra

Aj po reštartovaní mám stále našedo zafarbené tlačidlo aktivovat namiesto odemknout. Ako vyriešiť tento problém ? Ďakujem

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Ještě jednou veliký dík za rady = akce je splněna!!
    Krásný večer přeji všem a ať se Vám všem daří, tak jako mně. ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to já du nato až zejtra![​IMG] :)

17. Dave Lister

Ahoj margaretka54, ve slovenské verzi hry je místo tlačítka odemknout --> upload_2025-5-22_18-5-52.png . Pokud máš dostatek padátek je třeba na něj kliknout a tím se ti zpřístupní odehrání miniher. Když to není možné a Aktivovať je šedé, nezbyde nic jiného než kontaktovat herní podporu.

18. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

• Prosím necituj celý příspěvek - Dave Lister
    Moc děkuji, jsem ráda, že jsi se podělil o strategii a děkuji i ostatním hráčům.

***Odstraněna citace celého příspěvku - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 26/5/25
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pustil som sa do akcie,ale semienka budem sadiť až v sobotu.Uvidím koľko mi napadá pajdátok.A v sobotu skúsim trocha nakopnúť koleso čo mi vypľuje.Mohlo by to výjsť do konca,ale ak nie tak mi to bude šuma-fuk;);).

20. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Dave Lister, tak jsem se zabrala do hraní miniher, že jsem trochu sjela mimo návod a když jsem si aktivovala narozeninovou řadu, otočila jsem párkrát laskavec, takže zatím sbírám semínka a o víkendu roztočím kolo, nasadím bonusy a Jacky, SH a ZSH dostatek, tak se vrhnu do pěstování.
    Zatím takto:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.