Setkání s dinosaury (8.5. - 21.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Část VOP týkající se využívání chyb ve hře, je v nich zahrnuta právě pro tyto případy. Takže ano, teoreticky by hráčům, kteří chyby využili, mohl být udělen postih. Nevím o tom, že by se tak mělo stát u této akce. Ale do budoucna důrazně doporučuji podobných chyb nevyužívat, protože se také mohlo stát, že by daná část akce obsahovala další chyby, které by vám například mohly způsobit problémy s herním účtem.

V budoucnu se budeme snažit vás na existenci chyby upozornit co nejdříve, abychom předešli podobné situaci jako u této akce.

2. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

AHoj, tak jsem utíkala sklidit a teď jsem zjistila, že akce už skončila v 10.00, chyběl mi kousek do druhého řádku, mám aktivní řádek 1. V pondělí večer jsem koukala na časomíru a byl tam konec za nějakých 74 hodin, mělo to končit ve 22.00. A jak vidím, tak to Kaolnín zmiňuje v příspěvku:
    Tak už jsem to našla, časomíra byla špatně a bylo to opravené, to je fakt škoda, nedostanu se tak často na fórum, příště se dívám na začátky a konce do oficiálního oznámení
    Přeji hezký večer

Naposledy upraveno: 22/5/25
    lacrima, Sheron11 a davidson00 tohle ocenili.
  3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

panda1183674 čas v oficiálním oznámení byl uveden správně a akce skončila v 10:00. Údaj v časomíře byl opraven ještě před ukončením akce.

4. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Ahoj, zdálo se, že by to nemusela být špatná akce, tak jsem se do pustila. Ale proč prehistorické bedny byly vyměněny za pár korun a bodů, když v nich byly třeba i floreny a navíc to byla přece odměna za splnění dodávek / padátek, akčních rostlin a zvířat,..../? Nestačila jsem otevřít všechny získané bedny hned a tak nemám nic. Teď, když hraji v klientovi, tak se třeba i týden nedostanu vůbec na forum a nenapadlo mně, že získaná odměna za splnění úkolu - prehistorická bedna, vlastně žádná odměna není . Přišla o víc než jsem dostala.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Děkuji za odpověď, poděkovala bych dříve, ale na forum se dostanu / mám-li štěstí / nanejvýše jen 1 x za týden a proto jsem jsem si pozorně nemohla přečíst co bylo třeba.
    Přeji hezkou všem hru a hezký den, ahoj

-Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.