Tajemství dračí tvrze (22.5. - 28.5.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Všechno jsem prohledala, nehraju poprvé.. Rostliny nula, minihry všechny odehrány. Prostě nemám co dodat

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jedním okem sem to skouknul a zdá se mi nemožné,aby to na polích 1x1 s MJS a zuzanou nevyšlo!Pravděpodobnější je,že hráči museli zapomenout na zuzanu.Také se mi to stalo mnohokrát.Akorát u normálních akcí to zase tak fatální nebylo,jako tady!:cry:
    Pokud by dali pole 2x2 + nějakej bonus do diamantu,mohli mít po starostech!

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

Bohužel co na to říci, špatně zvolená strategie v pěstování.

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

• Nepíš viac príspevkov hneď za sebou, ak chceš niečo dopísať, použi v napísanom príspevku možnosť "Upraviť". Vanda
    pezt - už to neřeším. Koše nekupuju a jinak rostlinky nezískám :)

Jedu přes mobil, takže je možné že jsem "klikla", ale nevzalo to a nevšimla jsem si. Mobilní net občas zlobí. :sleepy:

Naposledy upraveno moderátorem: 26/5/25
  5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tak tomu říkám kombo o_O :inlove: :)

Dala jsem dnes na plochu 5 pikolek z této akce a 1 jsem měla z minulé. Pořád tomu nemůžu věřit a chodím se každou chvíli dívat jestli jsou to fakt Jackové a ne Kouzelné klobouky. Tři Jacky jsem dostala za celý minulý rok, teď v rámci jednoho odtajňování. No co na to říct? Snad jen že takové překvápko přeji i vám všem. :)

PS: Asi si stačilo postěžovat, že mne akce vůbec nezaujala, a ejhle, hned je to jiná jízda. xD

6. Lida7373

Lida7373 Stará škola

TAk jsem to nějak překombinovala a mám strašné přebytky, velká škoda, že nejdou hodit na ten trh.

7. 14087

14087 Hvězda fóra

Měla jsi větší štěstí Prepperka :p já položila 18 picc. a ani jedno co jsem chtěla :(
    [​IMG][​IMG]
    To co tam stojí je už postarší a brzy bude vypotřebováno :p

8. WildJets

WildJets Stálice fóra

Ze bych take nakonec vysadila piccolky uz ted? Dnes jsem si omylem odklikla vsechny jacky, postrikovaci umeni a pestitele, takze by se neco dalsho do zasoby hodilo :p

EDIT: Aspon jedno Postrikovaci Umeni se zadarilo :D

Naposledy upraveno: 27/5/25
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Měla jsem na Plantáži 40 polí 2x2 zbytek 1x2 a 1x1 co se vešlo;), otevřela jsem jen 20x a zahrála 40 miniher a používala ze začátku MJS, zuzi a SH, pak jsem přešla na 200% do diamantu, Zuzi a SH, KŠ jsem nepoužila a rostlinky ještě zbyly, kdyby se prodávalo, tak bych možná otevřela vše a ještě vydělávala
    Takže opravdu blbá strategie jen na polích 1x1 bez zuzi nebo nějakého Jacka nebo něco z KŠ

10. milteska

milteska Magnát fóra

tak já taky po stonek a konec-semínka došly i když padl občas bonus do stodoly. Hra na 25 hotová,myslela jsem,že se dá točit ještě jednou-no nic,nedá se nic dělat

11. prccek87

prccek87 Pisálek fóra

milteska
    Nejde to do konce nepomůže aní 100% ani zuzi je to divné

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Toto jsou počty semínek, které jsme získali odehráním padesáti miniher (25 sad po dvou minihrách):
    píchavka - 1.181
    vodní bobule - 754
    úžlabní růže - 1.414

Toto jsou počty rostlin, které bylo potřeba dodat na splnění celé akce :
    píchavka: 6.405 ks
    vodní bobule: 4.770 ks
    úžlabní růže : 8.070 ks

Pokud jste pěstovali na velkých polích (2x2) jen s MJS, měli jste zisk z jednoho pole 5+2=7 ks rostliny.
    Takže jste si na polích 2x2 pouze s MJS mohli vypěstovat 8267 píchavek, 5278 bobulí a 9898 růží, což bohatě vystačilo na splnění celé akce.

13. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

tak už mám taky hotovo, hurá.
    Díky za všechny nápovědy, s nimi to šlo skvěle.
    Nějaká semínka mi dokonce zbyla, když se rostlinky tentokrát nedají prodávat, tak už jsem je nepěstovala.

14. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

milteska, prccek87 do konce to dohrát krásně šlo. Přesně jak píše Skali. Já,která měla teď roční pauzu a před ní se mi málo kdy povedlo dojít do konce jakékoliv akce, jsem tuto akci zvládla za 3 dny. A ani jsem nevyužila všechna semínka z mineher,otevřela jsem 19 dráčků a spoustu semen a vypěstové plodiny mi ještě zbylo ve stodole. Akci jsem sjela celou až po piccolky. Myslím si, že tu bylo spousty rad,tipů a osobních strategií, že se stačilo jen trochu zamyslet,co kde a jak pěstovat. Ano měla jsem štěstí na bonusy z kola štěstí,ale mnoho fármářů je ani nepotřebovali. Tak nezoufejte, nebyla to poslední akce tohoto typu...příště se to povede určitě celé. Stonek máte a to je hlavní...vše pod je příjemný bonus. :)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na začátku akce stačilo spočítat semínka z celé akce a podle toho zvolit strategii! MJS a malá pole byla tentokrát málo! Dokonce na vodní bobuli nestačil přidat ještě 100% do zlata.Pořád je zisk jenom 6ks z políčka a to je málo.U bobule bylo potřeba získat 7 kusů! Jak již sem psal, nejjednodužší způsob byly pole 2x2 s MJS,nebo ještě lépe se 100% bonusem!
    Velkou vinu natom nese neustálé papouškování,že nejlepší jsou pole 1x1 s MJS a šmitec! Bohužel pokaždý to ale neplatí.:cry:

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No, je to na každém jakou zvolí strategii, já mám vždycky svoji, podle času a potřeb. Přečtu si rady, to ano, ale mám svoji hlavu. Pěstoval jsem na malých polích, kvůli padátkům, ale dával na ně i SH, Zuzanu, protože mám všeho mraky. Počítal jsem jen ke konci a dál ani nesázel a neotvíral draky. Nějaký bonus jsem vytočil.

17. milteska

milteska Magnát fóra

no jo,nějak nebyl čas na pročítání fora,moc práce na zahradě........a jela jsem klasiku na malých polích,nenapadlo mě to spočítat. Svět se nezboří

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.