Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Huuuuustyyy! xD Ofi OFI je jasnacka: kytek neurekom, ale to se podda a padatka na vsech plochach, takze tam jsem taky v klidu. Diky modikum, ze nam dovolili nahlednout pod poklicku... jdu prozkoumat obsah toho carodejneho hrnce z blizka, ale uz ted se mi ten chaos, takhle na prvni pohled, moc libi! ;)xD

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD pomóc, jak se dostanu do "čtvrté místnosti"? ... nu což začneme pěstovat a pak se uvidí, jen jsem do popisu nahlédla, práce volá, tak trochu pečlivěji pročtu až později, ale jako vždy - ono to půjde :)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nebyt za odehrane bubumince, tak se na stonek vykaslu, ma nepotrebnou funkci a spatne casovani... ale popis tady mi prijde sice divny, ale presne takovy dostavam kdyz jdu neco programovat :)
    No z faq je dulezita ta animace, kterou nejak nechapu - ne ze nevim co se da delat, ale netusim kolik hodin budu cestovat k cili... nemam tyhle typy her rad...
    Tak jdu vytrhat farmu od zvirat a pripravim to na zitra...

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem to vše přečetla a jsem z toho jelenice :sleepy:(díky modikům za překlad do srozumitelna) je toho opravdu hodně na sesumírování v hlavě. Do akce se mi moc nechce kvůli stonku, ten bych ani nemusela mít, ale budu hrát kvůli upg továrny a chatrče a kvůli mincím, tak kolik uhraju uhraju a dál to neřeším. Akce se zdá docela složitá tím pokládáním potrubí, jsem zvědavá, jak to půjde v reálu

5. maurehata

maurehata Osvícený autor

Chapu minihru dobre, ze at budem hrat jakkoli dlouho, odmena bude furt stejna? tj. 25 minci? proc tedy musime minihru hrat? Jestli to takhle bude, nevim, jak moc mne to bude bavit. Nebo mi neco unika a minihra a to jak rychle ci dobre ji odehrajem mi prinese nejaky binus?

Honzulka05, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  6. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Deskovku Labyrint hrajeme rádi, na minihru se těším. Odměny vypadají taky zajímavě. Škoda, že se nepěstuje na Baha, to by mi ke spokojenosti nic nechybělo. Jen zítra musím odpoledne s dcerou na kontrolu k MUDr., tak to rozpěstování bude krapet komplikované.

evainfo, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. irsko

irsko Aktivní autor

Díky za zveřejnění syrového popisu, až zase bude někdo mít problémy s tím, v jakém formátu údaje dostáváme, dejte jen link na tehhle první příspěvek...
    Takže velké díky za zpracování informací :) A mně se nové uspořádání moc líbí :)

No, budu hrát a uvidíme, kam se dostaneme. Největší problém vidím v tom, kolik se s tím bude muset strávit času :-( a uvidíme, jak to půjde hrát na mobilu...
    (ta snaha udržet hráče delší dobu ve hře je pro mě nepochopitelná... místo aby to odsýpalo, hráč vyčerpal zásoby a musel nakupovat i za reálné... Kdyby na pozadí běžela reklama, tak to chápu, ale takhle fakt ne...)

Naposledy upraveno: 23/10/18
  8. matlafous123

maurehata Tech 25 minci ziskas za to, ze projdes uspesne bludistem vc. kontrolniho bodu s nazvem "poklad", aby to nebylo tak jednoduche a nemohla jsi frknout od startu rovnou k cili - nic vic tom nehledej :)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Viděl jsem video,četl jsem návod...teď už se jít jen oběsit.

Kdo dává přednost kulce,podotýkám,že je potřeba 3575 padátek,tak použijte raději větší kalibr.
    8)

PS: pokud se semnou utrhne haluz,hraji jen do 67..beden mám dosti i tak.

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

mám dilema, zítra ráno budu mít poslední tři mince,do ukončení hry poklad kostěné královny, tak nevím,začít,nezačít?;) Nějak se v tom motám,:( Koukám,pěstujeme na farmě,žebych zkusila?;) Několikrát jsem zkoukla videjko a snad pochopila;)Musím pomalu odklidit chlévy a výrobny z farmy

Honzulka05, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak nevím,nevím.Meteorologové předpovídají vichřici a jak to znám,určitě budeme bez el.energie a tím pádem i bez netu.Takže - začít,nezačít?

12. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tak jsem to přečetla, koukla na video a závěr - zatím nechápu nic o_O! Rozhodně se do toho pustím a ono mi to docvakne v průběhu hry, aspoň doufám :D. Padátek je hodně, ale padat budou všude, farma,baha i bubu.

13. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Rozhodně se mi nelíbí, že můžeme mlít pouze na farmě.

bionta tohle ocenil(a).
  14. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Kombajny žádné v odměnách.Proč?

myš59, alloha8 a emoušek tohle ocenili.
  15. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

ježíšimariááá co to je? No jelen je proti mě kabrňák.....začnu pěstovat a pak uvidím

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Četla jsem obě faq, to na první straně je fakt hrozné. Jen tam je něco, co jsem v oficiálním FAQ nenašla:
    Vyvážení události:
    Obě obtížnosti, standardní i těžká, se počítá ke stejné progresi hry
    Současně může být aktivní pouze jedna minihra

To si můžeme volit obtížnost? A odměny jsou pak různé?

Nikdy jsem nehrála hru Labyrint, tak by mě zajímalo, jestli, než se to naučím metodou pokus omyl, mohu šoupat dlaždičkami bez omezení. A co se stane, když stoupnu na odměnu, která není označená?

.

myš59 tohle ocenil(a).
  17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Obtížnost si nevolíš - prostě při lehké obtížnosti získáš málo odměn. Nic se nestane pokud stoupneš na odměnu, která není podbarvená. Pouze ty podbarvené se dají vzít. Dokonce se ti může stát, že si podbarvenou odměnu vyšoupneš z bludiště. V dalším kroku si ji zase s další dlaždicí do bludiště vrátíš.

evainfo, myš59 a ašada01 tohle ocenili.
  18. libakos

libakos Titán fóra

No nejprve dám farmu do pořádku,mám tam samé výrobny a stáje .Něco delšího zasadím a vzhledem k tomu že dokážu zabloudit i v kaufu a nenajít to co zrovna potřebuji,budu se tu asi ztrácet.

19. matlafous123

Tak tomuhle zas nerozumim ja. Pochopila jsem z neuvareneho OFI, ze obtiznost se zvysuje poctem odehranych her ("3. Obtížnost v minihrách se zvyšuje po celou dobu vývoje události") a sbiranim "pokladu" hrac nic neziskava ("Kromě toho, že poklady nevyužívají nic, neodměňují hráče samotnému").

myš59 a ašada01 tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Jsem z toho tydýt, co je Netopýří pošta? Myslel jsem že mám na Farmě přehled ale už se začínám ztrácet.

EDIT: Aha už jsem to našel,to ještě nemáme.Ta bude asi jako bonus v horním patře Rakvového kalendáře. ;)

NázevNetopýří pošta
    Ikona[​IMG]
    Cena v obchodě-
    Základní čas (h)15:00
    Základní zisk2 500 BZ/TBZ
    10x padátko
    Velikost1x2
    Počet použitíStálá
    UmístěníFarma / Bahamarama / Nebe / Srašidelný dům
    Animace[​IMG]
    DosažitelnostAkce Rakvový kalendář