Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

šmankote..
    no mě se nechce momentálně ani hledat podle úkolů, jestli mám nějaké plody, šišky, ořechy, klasy, jehnědy navíc na prodej nebo jestli něco bude chybět.. to budu házet na trh postupně jak budu dělat úkoly.
    Tiki mohl mít jako zisk taky nějaký plod nebo špalek a ne ze stromu strom.. :music:
    Tiki strom (Tiki-strom)
    Dostupnost: 3. level
    Základní doba růstu: 20:00 hod.
    Základní zisk: 200 TBZ + 4x tiki totem strom (totem Tiki-stromu)
    Protihodnota plodu: 275

evainfo a larelay tohle ocenili.
  2. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Něco pošlu určitě.
    Těšil jsem se na obrstromy, protože jich moc nemám.

Už ani neřeším co mi chybí a nebo co už mám.
    Je to hodně dlouhá doba co jsem se v těch narůstajících novinkách přestal orientovat. Chybí mi určitě hodně stromů ale nemám tušení jaké přesně.

Co mi vlak doveze a nebude na ploše, to tam nechám. Zbytek poputuje zpátky do vlaku.
    Začíná to být dost náročné na postřeh. V družstvu se hromadí úkoly které ještě nemám a zřejmě ani mít ještě dlouho nebudu, protože je to doslova zamořené všelijakými novinkami které ani netuším že existují.
    Teď mě třeba překvapilo v O&D že kdosi sháněl krokodýla. Já ani nevím že takový chlívek na farmě je.
    Už je toho vážně moc.
    Měly by z novinkama dát na nějaký čas pokoj.

Kolik je vlastně tady těch novinek ?
    9 nebo kolik ?

3. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

celkem zklamani ..
    spousta nesmyslnych a zbytecnych novych stromu .. asi se zbavim nejakych prebytku ... ale .. ale ...

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hmm, tak nevím, zda být smutná z absence obříků nebo se radovat, že ušetřím. Byla jsem připravená koupit pár florenů a jezdit vlakem co peněženka dovolí. Když nejsou, pár vláčků pro radost vypravím, ale rozhodně to přehánět a popohánět nebudu. Skoro 20 novinek najednou, to se asi přehřáli na sluníčku. Nebo snad - loď se potápí a kapela hraje naplno?

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Apachie1
    Našel jsem jen tento seznam, bohužel nemohu zaručit že bude odpovídat i tomu co bude v nynější akci a samozřejmě tam nejsou všechny stromy, seznam
    Jinak mě tato akce nijak nenadchla:wuerg:, takové obrovské množství stromů ?o_O

Fajn hru pezt

6. abc23

abc23 Komisař fóra

ahoj pezt, super, taky jsem hledala ale zasekla jsem se jenom na seznamu FAQ - Stromy,
    u třešně je uvedená protihodnota plodů rozdílná (správně je 125), stačí tu nebo hlásit do chyb..?

Prošla jsem rovnou celý seznam, u ostatních stromů jsou protihodnoty plodů v pořádku, všechny na stejno u základu+xl+xxl verze,takže jen tento pidi překlep

https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/stromy.13545/#post-137609

to byla rychlost :) ještě bratom Slovákom prosím opravu :)
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/stromy.13543/#post-139173

Naposledy upraveno: 23/8/17
    zejdy66, aljanu a Apachie1 tohle ocenili.
  7. larelay

larelay Analytik fóra

Škoda, myslela jsem, že ty obrstromy jsou skoro tutovka :( Ale bylo to podezřelé. Absolutně nechápu tiki strom - myslím, že jsem ani jednu masku nepoužila a ve stodole jich mám skoro 700 - ale zase se tím pádem uvolní na trh? Kdyby místo milionu zbytečných stromů dali jeden, o který hráči budou stát (florenovník - dát ho málo, nikoho to nezruinuje, resp. jen hráče, kteří se o něj budou snažit, nebo třeba takový, co bude dávat SK...no, vrátím se na zem), tak by se vláček nezastavil. Hrát samozřejmě budu, novinky chci všechny, čistě z hamounství mít vše. Ale bavit mě to teda asi nebude :(
    abc23: děkuji. Tak to ani nevím, jestli je to spíš lepší nebo horší. Ale třeba jednou budu jásat, tady člověk nikdy neví :)
    Apachie1: tak já ti pošlu :)

8. abc23

abc23 Komisař fóra

larelay
    myslím, že strom nebude dávat Masku Tiki (zrychluje zeleninu na Baha) ale toto bude nový "plod" stromu ..
    no uvidíme -.-

Y_n_O to je zase Totem Tiki :D podle mě to musí být uplně nová "věc" - plod stromu tiki.. i podle animace, nic takového zatím z řemesla nebo produktů nemáme.
    Jinak to bude vypadat na větší záhadu a tajemství než v tom labyrintu.. 8)

zejdy66, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pezt:
    Moc ti děkuji!!!! Perfektní spolupráce!
    Beru to alespoň orientačně a mám z čeho vycházet..

larelay: Já zrovna o Tiky strom moc stojím. Hodně Masku používám. Celou dobu musím obtěžovat sousedy a přátele, jestli by mi ji neposlali.. Naštěstí jsou hodní a posílají.. Tímto jim, oni vědí, ještě jednou děkuji!

A co se týká novinek - tak v tom už budu mít totální chaos a takové množství nových stromků se mi rovněž moc nezamlouvá...

Edit:
    Y_n_O: Tak jsem se, naivka, tak těšila na Tiky masku, že jsem se popletla.. Tak to už se mi počáteční radost vytratila..

zejdy66 a babako tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

abc23, Apachie1: nebude to spíš ta maska - totem, z výrobny tukanů?

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nebude ten strom spíš produktový jako papouščí pírka, med, mléka, vejce apod? Byla by to náhrada za výrobnu tiky totemů.
    Y_n_o je rychlejší :)

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Hm, tak jsem hluboce zklamán :sleepy:. Na obrstromky jsem se těšil (i když jich pár mám). Říkal jsem si, že když se vrátila Královna, obrstromky by taky mohly, ve FO už to vypadalo nadějně. Plánoval jsem, že budu jezdit jak urvanej vagón, abych jeden - dva kousky získal, protože to bude nastavené na minimalistickou náhodu. Ale RT prostě nula! Myslím, že kdyby tam ty obrstromky dali, lidi proděraví peněženky, aby vypravili vlak pomalu ještě dřív, než přijede ten předchozí. Ale takhle? Místo SK, zuzi nebo ponožky tikistrom nebo nějaká jiná havěť? :oops: Mno, pojedu, to je jisté, a na novinky se budu klepat, jenom proto, aby mi pak zahřívaly lištu, ale já si mohl odškrtnout, že daný strom mám. Ale kolik vlaků pojede, tolik pojede. Žíly mi to netrhá...

13. doben

doben Ikona fóra

Doufal jsem, že přesně tohle se nestane, ale marně. Kdyby v RT jen trochu přemýšleli, tak by nevymýšleli nové stromy a dali do vlaku malinkou šanci na obrstromy, produktové stromy, kouzelné stromy, florenovník... a to by bohatě stačilo, navíc by se to líbilo i hráčům. Takhle z toho udělali jen další TS stejně jako u zvířat. Samozřejmě se zúčastním, ale určitě v mnohem menší míře, než jsem plánoval.

14. mirakoud

mirakoud Expert fóra

No a já se těšila, že budu mít šanci získat nějakou plumérii a makadam. Mám málo na možnost splnění časovky na vodopády :cry:
    Místo toho další nové stromy. Kvůli Plumérii a Makadamu bych byla i ochotná zakoupit floreny, ale takhle.....:eek:

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mirakoud - makadamii i plumérii můžeš koupit za krejcary (pokud tedy netoužíš po XXL );)
    Edit: A verzi XXL by mělo jít z vlaku získat (u stromů, které máš otevřené v opičím chrámu).

zejdy66 tohle ocenil(a).
  16. atomo

atomo Rádoby autor

No koniec...Ja som sa už stratil.Mňa už RT dorazilo.Chýbajú mi nejaké chlievy,aj výrobne,ale už ani neviem aké.Zo stromami to bude to isté.To množstvo noviniek ma skôr odradilo.A KFC je už dávno za horami.

17. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak jsem z toho jelen, srnec a daněk dohromady, je to mazec, co se na nás zítra vyvalí, do toho ještě labyrint s pěstováním hooooodně akčních rostlin. To nám 3 + 3 plochy brzo přestanou stačit. Na Expres se těším, ale uvidíme jak bude nastaveno vyskakování novinek. Novinky bych dost chtěla. (na farmě Smuteční vrba, Pabuk jižní, Vrba jíva, Tis a Leucadendon sříbrolistý a na Baha Mýdelník, Salaka jedlá, Cicimek čínský, Voskovník a Tiki strom - 5 + 5 stromů) 5 let jsem studovala zemědělku, ale znám z nich jen vrby a tisy :) . Dobrou noc ať máme zítra sílu na práci. Jára

18. iDavis

iDavis Baron fóra

No to množstvo nových stromov ma fakt desí.. :eek: Mám v lište ale kopu nepotrebných, takže idem do toho a pokúsim sa čo najviac z nich získať.

19. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Ach jo, proč se všechno tak zamotává :( Milion nových stromů, hezky do zamotat do několika akcí a šup.....Farmáři jdi do všeho a doufej,že se štěstí usměje .....Ale žádný náznak Obrstromů:cry:
    Přitom by je všichni nadšeně přivítali a někdo by si kapsy slušně namastil!! Jedem akci na akci, SH a Zuzka mizí v propadlišti polí a obrstromy? Náhodně objevili v době,kdy byli jaksi krapet navíc a nyní když je jich potřeba, žádná šance je získat. Copak se nad tím RT nezamyslelo??
    Tak všem držím palečky ať každý získá to nejpotřebnější ;)

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

:(Zklamání... No nic, narvu xl varianty a některé větší zásoby a uvidí se.
    Hlavu z toho mám jako pátrací balon a jsem z toho vedle jak všecka spárkatá v té naší krásné,věru bláznivé kotlině:(-.-:wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.