Sváteční banket (22.12.2020 - 5.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pabloponty

Pabloponty Zelenáč fóra

Ahoj,
    umlel jsem zelenou svící, než jsem zasadil, tak farma zamrzla, po obnovení svíčky pryč a koukám na holé pole:sleepy::sleepy:

2. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Prosím o radu. Jak se získává vosk pro mletí. Děkuji

burds tohle ocenil(a).
  3. burds

burds Titán fóra

Hurá po více než dvou hodinách mi lžíce dodala svíčky.Asi to brala nějakou okružní cestou.Konečně mám zaseto.Nepsalo se že hra začíná ve 14 hodin ? Tak u mne v 17.No nic hlavně že to přece jen dorazilo.

-samadoma- tohle ocenil(a).
  4. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Na mletí je potřeba vosk. Jak ho získám. Prosím

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bobina1951 - zdravím, koukni třeba tady - KLIK TADY
    PS: Není třeba dotaz opakovat, chvilku vyčkej a odpovědi se ti určitě dostane. Děkuji
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pabloponty - zdravím, zkusila bych znovu zrestartovat hru a pokud to nebude v pořádku, kontaktuj Herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

Naposledy upraveno: 22/12/20
  6. hajch

hajch Pisálek fóra

teda nyní je ta hra děs stale to vypadáva a táhne se

burds tohle ocenil(a).
  7. husopaska51

husopaska51 Pisálek fóra

• Citace příspěvku bez vlastního obsahu se považuje za spam - Dave lister

8. stibovam

stibovam Pilný autor

Konečně jaem za lžíci získala suroviny na semena a je zaseto.Začátek akce byla hrůza,jako už několik dní.Nefunguje ani Unity,ani Player.Posílání dárků je noční můra.Hraji 11 let,i jsem za ta léta něco zainvestovala,ale takhle by se dál hrát nedalo,má to být oddychovka.

burds tohle ocenil(a).
  9. husopaska51

husopaska51 Pisálek fóra

už máš lžíci já tu mojí nemám pořád mi to píše nula tak nevím kam se vytratila

burds tohle ocenil(a).
  10. olčaML

olčaML Vážený autor

Farma prostě nejede !

burds tohle ocenil(a).
  11. ladik11

ladik11 Pisálek fóra

sem z toho jelen xD

12. hajch

hajch Pisálek fóra

já se ještě stále nepřihlásila a je jedno přes co nejde to nikde teda po letech hry mne to už opravdu nebaví

burds tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hajch, olčaML - zdravím, je hlášená chyba s přihlášením a funkčností hry, KLIK ZDE

husopaska51 - ahoj, zkus se odhlásit a znovu přihlásit. Pak mrkni, zda se lžíce neobjeví. Pokud ne, kontaktuj herní podporu. Jsou hlášeny problémy, tak se hra nemusí ještě chovat korektně.

14. hajch

hajch Pisálek fóra

ano vím že je nahlašena nyní chyba četla jsem to ,
    ale hra se táhne a vypadává neustále za posledních 14dní

15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, takový rychlokurz k akci. Vše je dobře popsáno ve FAQ. ;)

1, Dostanu 1x polévkovou lžíci odemknu jedno ze tří políček na herním plánu
    2, Dostanu vosk
    3, Umelu ve mlýně 5ks s prémiem 10ks svíčky (akční rostliny)
    4, Začnu pěstovat (záleží jakou plochu-barvu jsem odemknul)
    5, Napěstuju potřebný počet kytek a dodám
    6, Dostanu 1x polévkovou lžíci ....

Ať vás síla provází na všech cestách

16. burds

burds Titán fóra

Doufám,že ta další lžíce také nepůjde oklikou.Hra je jednoduchá ovšem kdyby šla hrát ale to bohužel zlobí a to při každé akci je to horší a horší.

Learka, drahulína a elbedna tohle ocenili.
  17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

MĚ UŽ PŘESTÁVAJÍ BAVIT, TYHLE PŘEKOMBINOVANÉ AKCE. Ráno vstanu a ani se mi farma nechce spouštět a večer se do toho nutím... dočerpám asi kupony na kombajn a s celou hrou končím. Jde to všechno do kopru. Unity ani klient mě nevyhovuje, psali jak to bude frčet....tedy nevím kam to frčí, asi dozadu. Prostě jsem rozčarovaná, nehodlám dumat nad nesmyslnými pokyny, jak získat akční rostlinu. Byla to dříve fajn oddychovka, která bavila. Ale v tomto nesmyslu , který občas nemá hlavu ani patu, nebudu pokračovat.

18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ono ve skutečnosti je jednoduché tu akční rostlinu získat a namlít a problém neni ve farmě a nebo v pokynech. Modící vše skvěle přeloží a vysvětlí problém je spíš v tom že většina je líná a nebo neumí číst a pak naše modíky zatěžujou svou leností přecíst si faq. Já si to přečetl, pochopil pak jsem si sklidil farmu dodal lžíci dostal vosk šel do mlýna a namlel akční a pak zasadil je to triviální stačí jen číst a ne hned se rozčilovat

to že hra blbne je věc jiná

19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Začala jsem žlutou, protože je jí potřeba nejmíň. Po rozpěstování jsem sklidila, zasela, dala vodu, hnůj, SH a vrtulky a pak hra spadla. Znova jsem se přihlásila, jdu zpět na plantáž, na poli jen voda a hnůj. Říkala jsem si, asi to před pádem nestačilo zaznamenat, znovu jsem dala SH a vrtulky a jdu sklidit pole na hlavní. Jaké bylo mé překvapení, když pažitka, která měla končit za tři minuty byla pohnojena SH a vrtulkama. Takže se zaznamenalo, ale na jiném poli a 200 SH a vrtulek vyletělo komínem.
    Jela jsem v Unity, asi se vrátím na Flash, než to přestane zlobit.

drahulína, Y_n_O a tenista99 tohle ocenili.
  20. .hana555.

.hana555. Pisálek fóra

a jak si je mám umlít když místo 1 svíce to chce po mě 10 svící a mám jich jen 5

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.