Sváteční banket (22.12.2020 - 5.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Teď teprve rozpěstovávám. Ve dvě hodiny jsem se sice přihlásila na farmu, ale evidentně bylo něco špatně - neměla jsem k dispozici lžíce, kolo štěstí se tak roztočilo, že kdybych nakonec farmu nevypla, tak sedím u monitoru zhypnotizovaná až do nového roku. Tak jsem šla nakoupit, vytřela podlahu a k farmičce zasedla až teď. Sice jsem dala SH, ale zapomněla na bílou nevinnost a vánočku. Nevadí. Času je dost, že je prostor i pro prostoje. Akci pojedu tradičně s vodou a MJS. Sice KŠ zkusím. Když padne nová dekorka budu ráda.
    Zápalky problém nebudou - pomněnky nezapomněly a daly jich hromadu, že bych z nich postavila čarodějnickou hranici. Navíc jsou potřeba až v závěru akce, takže popadají určitě.
    Pěstování zdar a kýble na nervy ať zejí prázdnotou. :)

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: tak dneska je to opravdu děsivé - nefunguje pořádně nic, zkoušela jsem Unity, klienta i Flash, všude je to zpomalené, všude se to seká, vykopává ze hry ... očekávám nějaké kompenzace pro mé ubohé nervy :p

3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Kliknout nejde nikam,farma se neustále seká. :(

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Tak i Flash se neustále načítá a nakonec spadne a zavře se hra.Moc hezké:(

.mama789. tohle ocenil(a).
  5. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Přišla jsem později ,v klidu rozmístila svíčky po měsíčním poli... sirky lítaly, div mi farmu nepodpálily :D
    Peto by měl radost,jak to v tuto chvíli na fóru žije ;)

Naposledy upraveno: 22/12/20
  6. burds

burds Titán fóra

Stále nemám co zasít.Dají nám ty rostlinky ještě dnes neví to někdo ?

-samadoma- tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jj kompenzace by nebyly? xD;):music:a taky prodloužení

burds - budeš si muset první rostlinky namlít, za odevzdání lžíce dostaneš na to prostředky

matlafous123 tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nedají, musíš si je umlít.

9. burds

burds Titán fóra

Pitrýsku lžící jsem otevřela.Nenačetlo se nic.Nemám co mlýt totˇproblém

-samadoma- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. dvoraksar

dvoraksar Zelenáč fóra

ty namleté stále nemám, takže není co zasít, další svíčky za 5 hodin a ty původní fuč někde asi v éteru

11. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Prosím o radu pokud si nekoupim koš tak ani nebudu moc hrát nebo mám jen 5 svíček a nemůžu se pohnout dál.

12. burds

burds Titán fóra

Popelko já mít 5 svíček tak jásám a fofrem je zaseju.

-samadoma- tohle ocenil(a).
  13. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

co mám sázet ????? všude velká 0 ........to už není ani hra ani zábava , to už je zkouška nervů

14. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

-popelka1- ty svíčky si umel v mlýně co chceš otevřít

kutilka70, Borek51 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  15. drahulína

drahulína Stálice fóra

Je 16,34 hod a stále nemůžu zasít a ani sirky nepadají-

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Nechci být nějak zlý ale lidi tak čtěte to co píšou k akci ta akční se musí namlít prostě jděte do akce dodejde jednu lžíci co jste dostali do nějakého pole na farmu, baha nebo děsivku a pak do mlýna a nechat na mlít tu akční vám nikdo nedá
    @kája53 - no :D Byl to překlik ale taky možnost to co píšeš :D

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobře, tak se vyjadřujte srozumitelněji, pokud někdo minihru otevřel, dostal vosk, umlel a svíčky nazdobené se ztratily, tak vám je může vrátit jen systém (přes podporu).
    Ještě otázka: Hledáte na správné ploše? Jsou 3 a 3 druhy svíček a vosku.

Edit: DANKA: správně, ? a už i ! pěkně tučný (do mlýna) :D

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny,
    1). Akční rostlinky na osetí se musí vyrobit ve mlýně (viz FAQ k akci)
    2). Lžíci využijeme k otevření jedné ze tří oblastí (políčko talíř s poklopem) a za to obdržíme barevný vosk (potřebný do mlýna)
    3). Ve mlýně máme možnost vyrábět akční rostlinky buď po jedné nebo po deseti - stačí se překliknout.

modrýměsíc, dingičko a DANKA722 tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Štvrtá miestnosť je len pre pozvaných! Teraz ju budú všetci hľadať!8) Keby som ráno nepozberal celú baha,bolo by celkom dosť zápaliek!Času je,veď napadajú!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.