Sváteční banket (22.12.2020 - 5.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

@Bessinka - Ahoj ty svíčky nejsou akční pouze díky nim můžeš namlít 5 ks akční s prémiem 10 ks. Takže běž do mlýna vyber si tu barvu cos aktivovala a namel si 5 ks a můžeš začít pěstovat :)

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zápalky půjdou dodat až po dodání na všechna políčka jedné z částí. Ve tvém případě nejdříve asi fialové (z měsíčního světa). Na posledním fialovém políčku bude odměnou lžíce, nameleš si další barvu (min.5 ks, ale možná víc, pokud použiješ dříve popsaný způsob syslení bezbarvých svíček) a pěstuješ na další část.

tenista99: Já myslím, že Bessinka už napěstováno asi má. Píše, že napěstovala skoro 10000 svíček, to už budou ty barevné.

tenista99 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, pohnula jsem se z purpurové... Děsivka hotovo,
    a teď jsem postoupila na Baha.
    Tam jsou akční kytky delšího růstu -.- 7:00 čas... po zalití a pohnojení 5:00 (nebo jak přesně),
    to je delší než na Děsivce. Tam po zalití a pohnojení 4:20.
    Táhne se mi to jako sopl...

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na Baha asi mají i kytky (svíčky) siestu, fakt se to táhne jak předválečný triko. Co už, do pátého ledna to napěstuju do žluta i zelena aj v tom volnějším rytmu 8)

-Kuteno-, k.vitek a matlafous123 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bessinka - ahoj, napěstované purpurové svíčky máš, tak musíš dodávat v té fialové části. Políčko, kam lze rostliny dodat, poznáš - je na něm poklop a pulzuje podsvit.
    Až splníš celou fialovou část, dostaneš další lžíci, otevřeš si další část, nameleš, napěstuješ, dodáváš....
    poklop.png

Naposledy upraveno: 27/12/20
    Bessinka a tenista99 tohle ocenili.
  6. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Děkuji, ale žádný poklop tam nemám, kdybych věděla jak, vyfotím to sem, fialových svíček už mám 10 346 a zápalek 1 938. Nevím kde se stala chyba. Zřejmě mám smůlu v akcích, protože jsem udělalaa i TOP 500 a odměnu jsem nedostala, když jsem se ptala znova,dostala jsem varování za spam. Asi je to důvod proč po 11 letech končit.:(:(

14087 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Bessinka - tak to vezmeme popořádku - ohledně odměn z TOPky - poprvé, když jsi se ptala, jsem ti odepisovala, že ještě musí proběhnout kontrola herních účtů kvůli podvodům a že ještě musíš vyčkat (zde). Podruhé jsi se ptala a kolega tě posílal na Herní podporu (odpověď od něho je zde) - udělala jsi tak ? Napsala jsi na podporu ?
    Varování jsi dostala za multipost, protože píšeš více příspěvků bezprostředně pod sebe, což je proti pravidlům fóra. Přesně to jsi udělala i teď, navíc v prvním příspěvku mě cituješ a jelikož nemáš v příspěvku nic vlastního, je to opět proti pravidlům, takže si tu citaci smaž.
    Pokud máš problémy s plněním akce jak píšeš, můžeš se obrátit na herní podporu a požádat je o pomoc. Já na tvůj účet nevidím a screen dát neumíš, takže víc ti pomoct nemohu. Pokud tam žádný poklop v té purpurové části nevidíš - není možné, že už jsi dodávala ? Máš něco na těch talířích ?
    poklop01.png

Jak kontaktovat herní podporu se dozvíš zde (klikni)

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Tak já už také hlásím hotovo ;) Za celou akci vytočeno celkem 3x +1/6h Naposledy dnes dopoledne. Tak jsem to urychlila zelenýma kapkama a šmitec :p Teď mohu konečně v klidu začít pěstovat do stodoly :) Většinou mezi akcema nestíhám :sleepy:

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

10. hroudov

hroudov Vévoda fóra

já tuhle akci vynechala a mám klidné vánoce a nemusím se stresovat nějakým sázením ;)

11. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Zítra dodělám plochu na Baha. Bude zbývat jen hlavní louka. KŠ jsem zkoušela, ale je nějaké skoupé na odměny. Z hromady lístků jen jeden krabicový sněhový mužíček. Bonusy nula nula prd. Takže jedu jen s MJS a vodou. Zápalek mám, že bych v klidu mohla konkurovat sirkárně. Prostojů bylo docela dost, ale stíhám v pohodě.
    Hraji na flashi, protože na UNITY nemám sníh. A když není venku, tak ať je aspoň na farmičce.

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ciri13 v Unity si můžeš sníh zapnout v nastavení.

upload_2020-12-27_19-17-58.png

13. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak ještě děsivka a mám hotovo, dneska rozpěstuji a ráno to pomažu na plno a do pátku to musí být hotové komplet, se zápalkami si mužu hrát co jich mám tak že zatím v poho, MJS+voda :)

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes večer dopestujem purpurové a rozpestujem žlté.A zajtra budem pokračovať.Jupíí z tých 3 tajných stajní exedra som získal 2 kapucínky a žltáka bizona.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kocúrik, ty jsi ještě pomalejší než já? To jsem si myslela, že jsem lidský lenochod xD Na Baha čekám na poslední sklizeň a pak budu číhat už jen na zelené svíce na farmě.

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Lenochodum zdar! ;) Ostatní uz jsou za horama, ty zdravit nema cenu :p Slimejsim si to stejnym tempem, jako Y_n_O tj. za 4:30 sklidim posledni akcni na Baha a na farmu uz mam pripravenych 70 nezdobenych svicek, takze zadne velke rozpestovani se konat nebude. Neni kam chvatat, plochy mi akcni nezere, ale tahne se to teda tentokrat nehorazne, jenze Jacka ani SH nedam, ani kdyby cert na koze -.-

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_očka kde mám ponáhlať?Ja som skrátka slimák ani ten neletí.Nemám labky na to aby som bežal o zlomkrky.Neboj ešte je času habakuk.Ak akciu neurobím celú tak nebude to vadiť.Kde sa ja môžem prirovnávať k rýchlikom.Na kole nešťastia vždy vytočím samé trajláky a bonusy žiadne.Tak že tak;);).

18. marimba07

marimba07 Zelenáč fóra

• Citace příspěvků bez vlastního obsahu se považuje za spam. Skali

19. Skali

marimba07 - zdravím, samotná citace příspěvků bez vlastního obsahu se považuje za spam. Takže pokud se ti něco takového na fóru přihodí, máš možnost příspěvek upravit - klikneš na možnost "upravit", příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat své sdělení.

upravit marimba.png

Pokud chceš něčí příspěvky pouze ocenit, pak použij možnost "ocenit"

ocenit.png
    Děkuji a hezký den

20. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Dob, díky za tip. Já si říkala, že to někde půjde nastavit, ale ta vánoční lenost...
    Mám skvělý "tip" jak na farmě vytvořit prostoje: to si pěstujete na jedné ploše akční kvítí a máte poslední otočku. Když uzraje, dodáte akční kvítí do úkolu a chcete pěstovat další akční kvítí, které se však pěstuje na jiné ploše. Jenže tam si "chytře" ráno zasadíte dlouhodobku, takže musíte tři hodiny čekat, až dozraje (můj případ) nebo počítat se ztrátami a kvítí vytrhat a vyhodit z okna ven. Aneb hurá na poslední plochu. Mám to štěstí, že ta akce končí až za týden. xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.